20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

LEŽI I OPUSTI, ISPRAZNIĆU IH JA! Bio je moj paciijent sa pozamašnom batinom spremnom za izlivanje

Netko bi rekao da je pehista kad završi u bolnici pred samu novu godinu i propadne mu planirani doček, a pogotovo kad ti sva ekipa iz sobe ode pred doček, a zadnji supatnik ju napusti na staru godinu. No eto, to se desilo meni. Ja sam završio u bolnici sa jakim bolovima u predjelu abdomena i odmah na operaciju. Dva dana šok sobe, da bi me onda prebacili na internu u neku ugodniju sobu od one na intenzivnoj.

Naravno da sam imao redovne posete supruge i klinaca, kao ie ostatka familije, ali sam tu konačno upoznao uživo i jednu prijateljicu sa Fejsa. Bili smo prijateljii jedno dve i po godine na Fejsu, ali nisam znao da radi tu u bolnici. U suštini kad je prvi put ušla kod mene u sobu učinila mi se poznata, jer jako dobro pamtim lica, što ne mogu reći za imena. Nasmešila mi se i ja sam jedva čekao da ode vizita, pa sam brže bolje uključio mobilni i otišao na Fejs i ubrzo našao njen profil, pa se zagledao u informacije i shvatio da je mlađa od mene 4 godine, da radi tu u bolnici kao sestra, i da ima par slika u bikiniju na plaži.

Uz to sam video da mi je lajkovala gomilu slika koje sam stavljao na svoj profil, za što ne znam kako mi je promaklo, jer je bila ribetina, te mi se kurac počeo dizati što je bio uspeh jer me sve živo bolelo. Odlučio sam odmah započnem razgovor sa njom, a ovo sa Fejsom mi je bila odlična tema za početak.

OVO MORATE ZNATI

ZA VIKEND DRUGAČIJI PREVOZ ZBOG IZMENE NA TRAMVAJSKIM LINIJAMA

UBICU HAPŠENJE SPASILO LIKVIDACIJE: Istražuje se ko je naručio smaknuće Bojana Mirkovića

DANAS SU BOŽIĆNE POKLADE: Ovu stvar morate uradite pre spavanja

TAČIJU EVROPA OKRENULA LEĐA: Amandmani odbijeni! Čeka ga pakao u Hagu

NA PANČEVAČKOM MOSTU LANČANI SUDAR: Ekipe Hitne još na terenu

Došla je tek nakon sat vremena da mi presvuče krevet, a i još jednom pacijentu koji je trenutno bio van sobe, pošto on sutra odlazi, jer nema doktora danas da mu da otpusno pismo, pa ću ostati sam u sobi. I tako sam ju sad gledao kako namješta krevet i promatrao sam ono njeno dupe, pa napokon započeo razgovor:

- Ćao Lidija. Mislim da je vrijeme da se napokon upoznamo - rekao sam malo promuklim glasom- A da, i ja mislim.

Okrenula se, pa mi se nasmešila i pružila ruku, pa nastavila:

- Ja sam tebe odmah prepoznala, a još sam i videla da si stavio status na Fejsu da si u bolnici.

- Aaaa tooo... ma... - odmahnuo sam rukom, pa rekao uz smeh.- Znaš kako je, ako nije na Fejsu nije se ni desilo.

Tu smo se oboje nasmejali, ja malo teže, i nakon toga malo razgovarali o svemu, pa sam saznao da ona sutra radi noćnu uz još dvoje doktora, tj doktora i doktorku, te dve sestre, ali su oni dole na hirurgiji, a ona na odeljenju Iz zafrkancije sam rekao da ćemo otvoriti šampanjac u ponoć, a ona se nasmejala i rekla da se nada da hoćemo. Utom se vratio onaj drugi pacijent, pa je završila sa spremanjem i otišla namignuvši mi, a ja sam se zavalio nazad na jastuk uključivši radio da ne slušam kolegu iz sobe dok razgovara na mobilnim sa svojima, te se bacio na pregledavanje Lidijinih slika na njenom profilu.

Samo sam se napalio još više na nju, ali nisam ni mogao da ga izdrkam jer me bolelo dole. Tako su mi jaja bila puna, a sad sam bio bez seksa skoro mesec dana, jer mi je supruga dobila menstruaciju početkom decembra, a onda sam ja završio tu gde sam sad, a biću barem do Božića, pa sam samo očajavao. Kasnije je došla žena sa klincima, i njen brat, pa su mi malo skratili vreme, a ja sam rekao ženi da mi donese neki šampanjac. Ona me pogledala čudno, pa sam rekao da je to za doktore i sestre da malo nazdrave sutra u ponoć, pa se nasmejala i rekla da će onda doneti i kolače iako ih ja ne smem.

Drugi dan sam bio napet i nervozan, a kad je otišao i kolega iz sobe, te sam ostao sam. Vreme mi je prolazilo jako sporo. Žena je došla sama, jer su klinci već otišli kod njenih, a i ona će, pa mi je donela i čistu pidžamu, te još par sitnica pošto sutra neće doći, ali će doći druog januaraa. Izljubili smo se i onda je otišla. Do 19 sati sam bio kao lud, a onda je došla Lidija i ja sam ju dočekao širokog osmeha kad mi je donela onu bljuzgu od večere.

Pokazao sam joj bocu šampanjca, a ona se nasmejala i rekla da se vidimo malo kasnije. Došla je tek iza 21 sat kad je obavila sve ostale sobe, a kako sam saznao bilo nas je oko desetak na odelu, a svi su bili puno teži slučajevi od mene. Sela je kraj mene na krevet, a kako je bilo toplo u sobi ja sam bio otkriven. Iako je bio polumrak u sobi, mogao se videti moj napeti kurac u pidžami, bez obzira što sam podigao levu nogu, pa da bude uz nju. Naravno da je primetila moju kurčinu. Imam sasvim solidan kurac od 23 centimetra, a sad ovako punih jaja i nabrijan mi se učinio i veći, tako da je Lidija rekla:

-  Nego, da li su te danas već oprali?

Odmahnuo sam glavom, iako me jutros sestra sredila za vizitu, a mislim da je i Lidija to znala, ali je svejedno samo rekla:

- Ajd onda, pričekaj.

Otišla je i ubrzo se vratila sa metalnim lavorom i sunđerom, pa natočila tople vode i sela nazad kraj mene. Skinula mi je gornji deo pidžame i pažljivo oprala grudi i ramena, pa ispod pazuha, jer je stomak bio pod zavojem, a onda mi skinula donji deo i kurac mi je stajao uspravno kao telefonski stup. Samo se nasmešila i zaključila kako mi je lep i jako velik, pa je lagano počela da ga pere sunđerom. Ne moram reći kako sam imao osećaj da ću trenutno svršiti dok mi je lagano sunđerom išla oko jaja, a kad ih je uhvaitila i zaključila da su puna nagnula se i lagano počela da ljubi glavić, te je uskoro nestao između njenih punih usana. Pušila mi je lagano kurac dok mi je rukom milovala jaja.

Nisam hteo da joj ostanem dužan, pa sam stavio ruku između njenih bujnih nogu i kad ih je malo razmakla počeo joj milovati picu preko pantalona i gaćica

Krenuo sam da otkopčavam pantalone i ona se malo ustala, pa sam joj povukao pantalone i gaćice na niže i video njenu sveže izbrijanu picu. Prošao sam prstima po njoj i osetio da joj je pica već mokra, a onda samo kliznuo prstima u nju. Uzdahnula je i skinula bluzu, te grudnjak koji je oslobodio dve pozamašne sise na slobodu, a onda se ponovo nagnula nad mene i nastavila da mi puši kurac dok sam joj ja bušio picu sa svoja dva prsta.

Uzdisala je kako mi je sve više gutala kurac i bila je progutala skoro pola kurca kad sam počeo da svršavam. Iznenadio sam je prvim mlazom, a ona se trgla unazad, ali je glavić ostao u njenim ustima i nastavio sam da svršavam u njena usta, a ona je sve gutala bez pogovora ili negodovanja. Kad sam se ispraznio u nekoliko obilnih mlazova nastavila je da mi drka kurac i da ga puši, ali on nije pokazivao nikakvu nameru da se spusti, već je i dalje stajao čvrsto i postojano. Nakon minut ili dva se odmakla i popela na krevet, koji srećom nije škripao, pa se polako namestila picom na vrh mog kurca i onda me opustila rekavši da se samo zavalim i opustim, pa sam to i uradio.

Polako se spustila niz moj kurac koji je ušao u neverojatno usku picu. Tako usku nisam još jebao. Dahtala je dok joj je kurac ulazio sve dublje i dublje, dok se napokon nije nasadila na jaja. Malo je stala, a onda započela polako da nabija svoju picu na moj kurac. Bili smo dosta tihi, pa smo mogli čuti i televizor iz dve sobe niže niz hodnik, ali svejedno je bilo uzbuđujuće. Iz njene pice je curelo, pa bi za njom ostajao beli trag kako se dizala do vrha glavića, a onda se brzo nabijala natrag na njega. Ipak je bila pažljiva kako mi se šavovi na stomaku ne bi otvorili.

Trajalo je to jako dugo, a onda je počela da svršava. Grčila se i tresla dok je iz njene pice šiknuo mlaz njenih sokova zalivši mi jaja i noge, a kad se smirila brzo se vratila na moj kurac i još malo se nabijala dok i ja nisam još jednom svršio, te joj napunio picu svojom spermom. Ostala je još malo na meni, a onda se skinula sa mene kad se moj kurac opustio. Sa onim sunđerom je oprala picu, a onda se obukla i oprala mene, pa me poljubila i uzela onaj šampanjac i kolače, te otišla iz sobe, a ja sam zaspao kao beba.

SVE O SPORTU

DOKTOR JOVANOVIĆ OTKRIO KAKO JE SPOJIO FUDBALSKU IKONU I TENISKOG KRALJA: MARADONA OBOŽAVAO NOLETA (FOTO)

SRBIN RASPLAKAO GRKE: Objasnio im zašto nije mogao da igra za Helene!

ISPLIVALE ŠOKANTNE INFORMACIJE: Mateus je u Partizan došao po zadatku tajne službe, imao je pištolj i knjižicu!

Probudila me dvadesetak minuta nakon ponoći i nakon što smo se dobro izljubili, ponovo mi povukla donji deo pidžame naniže i opet je počela da mi puši kurac. Radila je to dok nije potpuno čvrsto stajao, da bi se onda ona opet skinula i popela se na njega. Sad nam je seks trajao skoro pola sata i nekako smo usklađeno oboje svršili, te sam joj i sada svršio u picu. Nakon toga se izvalila kraj mene na krevet i razgovarali smo još skoro sat vremena gde sam saznao da se nikad nije udavala, ali je imala par ozbiljnijih veza koje su se raspale kad je trebalo postati još ozbiljnije. Tada je rekla da mora da ide, pa mi je opet oblizala kurac, oprala ga od naših sokova i svoje sline i obukla me za spavanje i onda otišla. Ujutro se samo pozdravila, pa je nisam video naredna tri dana. Nakon toga je opet u noćnoj smeni došla do mene i kako sam sad bio već sposoban da hodam, a u sobi su bila još tri sapatnika, odvukla me u sestrinsku sobu i tamo smo se još jednom pojebali, i naravno, opet sam joj napunio picu.

Nakon toga sam izišao iz bolnice, a ostali smo i dalje u kontaktu, te kad nam se poklope slobodni dani nađemo se kod nje i dobro je izjebem. Sad mi je lakše, jer ju sad jebem žestoko i sve više joj se sviđa moja kurčina koja puni njenu pohotnu i ne baš više tako usku picu. Čak mi je predložila i da se preselim kod nje, ali me shvata kad joj objasnim da ne mogu to zbog klinaca. Iako je kod kuće seksa sve manje, ja još uvek ne prigovaram, jer me Lidija ovako toliko dobro iscedi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti