17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PRILAZIM TI S LEĐA, TI SI MOJ PLEN Osećam trzaje tako snažne u tebi i grčenje da mislim kako ćeš mi ga otkinuti

Stojiš u laganoj spavaćici pokraj prozora kuhinje. Pijuckaš svoju prvu jutarnju kafu. Gledaš kroz prozor u izlazak sunca koje te pozdravlja škakljajući tvoj nosić, obasjava te prelepu svojim zlatnim zracima. Gledam te kako svetlucaš na prvim sunčevim zracima diveći se tvojoj lepoti. Sunce ti zavidi na lepoti, pa se od stida svako malo sakrije među prve jutarnje, snežnobele oblake.

Prilazim ti s leđa, tiho i polako. Iako si u svojim mislima daleko, ti znaš da ti se šunjam iza leđa kao lav kada lovi svoj plen. Osećaš me, moju prisutnost u sobi. Smeškaš se jer se ja uporno pokušavam prikrasti verujući da me ne primjećuješ. Hvatam te za struk i privlačim sebi. Na moj čvrsti stisak koji nisi očekivala trzaš se i ja te okrećem. Moje usne ljube tvoje. Ti si lepša od sunca i njegovog izlaska, pa nisam ni primetio tu predivni scenu, oduzet tvojom pojavom kao iz sna. Ljubim ti usne blagim dodirima svojih usana. Samo nežni dodiri vrhova usana na tvoje usne. Tako sočne, tako meke. Propuštamo predivan izlazak sunca, jer sada je sunce to koje gleda predivan prizor dvoje ljubavnika u romantičnom zagrljaju kako se vole, ljube i maze u ranoj fazi buđenja jutra. Ljubimo se. Tvoja kafa se hladi. Ali tvoje telo zagreva. Lagano te vodim unazad do kauča ljubeći te celi putem pazeći da se ne spotakneš. Sedamo na kauč i poljupci ne prestaju. Milujem ti grudi kroz spavaćicu, a ti moje gole grudi. Imam jedino donji deo pidžame.

Mazimo se nežnim dodirima i poljupcima svuda po telu. Nežno i polako. Ne govorimo mi, ali naša tela zato vrište. Već su nam poznata omiljena mesta za dodire, poljupce i duga sočna sisanja, tako da komuniciramo samo na taj način. Dajući jedno drugome sebe, uzimajući jedno drugo u potpunosti. Stiskamti dojku. Meku kao oblak, punu i sočnu. Ljubim je i sisam. Ti noktima svojim dugim riješ po mojim leđima ostavljajući duge linije od dna prema vrhu. Na taj potez od užitka i boli ja stišćem tvoje sise jače. Erekcija kao rezultat tvojih dodira i mojih dodira tvoga tela postaje relativno brzo ostvarena. Tako smo nežni i bez naglih pokreta. Idemo polako, vodimo ljubav, lagano, nežno, strastveno.

Milujemo tela i ljubakamo na svim neobičnim mestima. Stojimo kraj kauča i ti upravo sedaš. Povlačiš mi pidžamu dole i moja erekcija iskače kao strela. Nemam gaće. Miluješ ga rukama i stišćeš u šaku, nežno. Prislanjaš ga na svoje lice mazuči se s njim i njegovom glavicom, povlačeći ga svuda on se okrzne o tvoje usne par puta, što mi je samo nabilo još jači pritisak krvi u njega i čini ga još tvrđim. Crvena glavica puna krvi sad je osetljiva i na dah. Ti je uzimaš među svoje usne do pola i držiš tako lickajući jezikom po vrhu glavića. Gurkaš jezik u rupicu na glaviću lagano, vrtiš ga oko nje i u njoj, sisaš me lagano i nežno, samo blagim pritiscima. Pomućuješ mi um. Polako ga guraš dublje u usta. Prodire ti u grlo, pa ga vraćaš napolje. Tvoje usne ga grle i tvoj jezik se igra s mojim kurcem dok ga usisavaš u usta i vadiš. Moja jaja ti lupkaju po bradi. Uzimaš ih i mesiš nežno vrteći ih pod svojim prstićima. Vadiš moj kurac iz usta i jezikom prelaziš od vrha glavića gde ga prvo vrtiš po vrhu kao da imaš lizalicu u rukama, pa prema korenu kurca, sve do jaja.

Spuštam ruke na teme tvoje prelepe glavice koja odrađuje savršeni oral i držim je sasvim lagano, dopuštajući tebi da držiš svoj ritam i smer. Ne požurujem te, ne guram ti glavu na moju tvrdu kitu da ga gutaš celoga, nego uživam u nežnostima tvojih slatkih malih usana i čari tvojeg jezika. Jezikom prelaziš od korena kurca prema jajima, lickajući vrhom jezika malo jedno, malo drugo jaje. Prislanjaš svoje usne na sredinu između oba jaja i dugim pritiskom daješ mokri poljubac, pa plazeći jezik dok su ti usne još utisnute na njih, oblizuješ u krug oba testisa. Osetiš kako plivaju u mošnji punoj semena i predsvršotinskih sokova. Meka su i puna. Grickaš ih nežno svojim zubićima, pa nežno maziš to mesto mokrim jezikom.

Tako si nežna i pažljiva. Znaš gde je dozvoljeno grubo, a gde nežno i vodiš brigu da se tvoj jebač oseća posebno s kraljevskim tretmanom koji mi pružaš. Moja princeza dovodi me do ludila i čini kolanje vrele krvi što struji kroz moje telo pravo u kurac da ga drži tvrdim kao čelik. Ti želiš ovo koplje u pički, da prodire u tebe, u tvoju utrobu, da te probija i puni svojom tvrdom legurom od mesa. Želiš ga u sebi. Vidiš da je spreman da jebe tvoju pičku, a posebno osetiš koliko i on želi ući u tebe i osetiti vrelinu usmina tvoje pičke oko svoga struka.

Oblizuješ mi testise još jednom, čineći isti krug vraćajući se nazad, od korena mog spremnog kurca prema vrhu. Lickaš mi glavić koji je još tvrđi, činiš onaj ludi potez vrhom svoga jezika u tu malu rupicu na vrhu kurca, odakle su se slankaste kapljice već počele nazirari. Kupiš te kapljice jezikom i spuštaš se još jednom uzimajući ga celog u svoja usta, prodirući duboko u tvoje grlo. Zadržavaš se tako ga gutajući, stiščući ga grlom kao pička što čini svojim mišičima i skupljaš sekrete mojih kapljica u svoje grlo. Kao mala pčelica kad skuplja sekrete cveta za med. Izvlačiš ga polako iz dubine svog grla i završavaš svoja čarobna dela poslednjim sisanjem glavića. Ljubiš ga i daješ mi do znanja da ne želiš da svršim još. Ali i da je red na mene da ti poližem međunožje i pripremim te dobro za ono šta sledi, za moj kurac koji će filovati tvoju pičkicu i dovesti je do vrhunca.

S širokim osmehom zadovoljstva jer si učinila da letim u oblacima, spuštam se na kolena i uzimam tvoje grudi, blagim stiskanjem polako te guram iz sedećeg u ležeći položaj. Širiš mi noge tako mogu videti kako je tvoja pička već mokra i spremna, ali još nema onaj osećaj predizjebanosti u sebi, osećaj iritacije što ga predigra stvara i čini nas još više osetljivima na slatke nežne nadražaje, kad nam je i sama koža, kao i kita znatno osetljivija. Zato ču se ja sada za to pobrinuti. Da tvoja rumena slatka pičkica dobije jednako dobar tretman kao što si ga ti pružila meni.

Podižem lagano s dva prsta tvoju seksispavaćicu koja seže do iznad kolena. Ispod mi se smeši pičkica koja jedva čeka da njen tretman počne. Ne nosiš gaćice, pa me sam pogled na nju i miris odmah napalio do te mere da želim da te pojebem iste sekunde, kao divlja zver, da je jebem do iznemoglosti. Ali to se nije desilo. Želim da ti vratim uslugu što i više nego zaslužuješ, pa se kontrolišem od napaljenosti te mere da skočim na tebe i nabijem ti kurac, nego se bacam na nju, vlažnu, sočnu, meku, i mirisnu. Sve me to dovodi do ludila pa krećem prstima lagano šetati po njoj. Kružim okolo, od prepona lagano prema spoljnoj strani sočnih usmina. Izluđuje te osećaj i neizvesnost.

Vraćam se prstima nazad na prepone i masiram ih lagano, obe strane, tako da mi dlanovi pokrivaju tvoje prepone, a ivica kažiprsta dodiruje njene nabrekle usne. Stišćem lagano, pa popuštam šetajući gore do tvog pupka koji ljubim i lickam sve vreme, vraćajući se dole do tvog slatkog venerinog brežuljčića. Sad kada sam spustio ruke dole, ujedno je palčevima masiram šireći usmine, i bacam pogled na predivan prizor lisnatih unutrašnjih usmina, mokrih i slasnih. Jezikom plazim po tvom stomaku vodeći put od pupka do vrha vagine, ostavljajući mokar trag. Prislanjam usne na područje gde tvoj skriveni klitoris inače spava, ali sada je već izgmoljio napolje tražeći moje slatke poljupce. Ljubim te u pičku i prelazim jezikom uzduž, od pregrade između nje i šupčića pa sve do vrha. Okrznio sam klitoris malo jačim pritiskom, a ti mrsiš moju kosu i stišćeš mi glavu nogama. Zarobila si me i sad moram da se igram. Dugi pritisak mojih usana na tvojoj pički širi je i otvara mi se ulaz u hram tvoga pohotnog tela. Uvlačim jezik osećajući pulsiranje pičke i vrelinu koja me ubija. Tako si slatka. Tako volim da te ližem i jebem jezikom. Ulazim polako, ali duboko. Guram jezik do kraja i rovarim njime unutar tvoga tela. Ližem zidine u dubini pičkinog kanala koji me vodi u dimenziju užitka i strasti.

Uvlačim i izvlačim svoj mokri jezik, od sline i tvoji sokova. Jebem ti pičkicu polako vrteći ga u tebi, dok usnama sisam usmine. Moji prsti svi mokri od tvoje tečnosti šaraju ti po klitorisu. Sve radim nežno i polako, kao što si i ti meni. Želimo da uživamo u trenucima, u svakom pokretu naših tela. Danas se posvećujemo svakom detalju. Sve mora biti savršeno i mi želimo biti izluđeni jedno drugim pre samog snošaja. Moji su prsti neumorni, masiraju te okolo pičke, drkaju lagano klit, šire i stišću usmine dok mi se jezik utapa u čarobnoj galaksiji koja ga guta, kao crna rupa. Stišćeš picine mišiće gnječeći mi jezik. Radiš vežbu za moj kurac kada te bude prodirao. Širim ti usmine s obe ruke i ližem rupicu koju ću posle toga izjebati.

Mmmm, slasni ulaz, tako sam te žedan srećo. Pijem iz tvoje fontane i tražim žeđ u grlu, ali vreme je i da nahranim svog macana i tvoju macu. Izvlačim jezik iz tebe i ližem ti pičku kao sladoled da pokupim ostatak kapljica i iskažem zahvalnost i poštovanje. Ljubim ti stomak i celo telo penjući se prema gore. Mazim ti telo i dolazim do para predivnih sisa. Uzimam jednu po jednu i naizmenično ih ljubim, milujem prstima i dlanovima, sisam i grickam. Vrhom jezika prelazim preko tvojih nabreklih bradavica vrteći ga tako u krug i oko aureole što markira centar strasti. Nastavljam svoj put prema gore što me čini bliže tvojim usnama, a moj nabrekli kurac tvojoj mokroj vreloj pički. Ližem te, ljubim, posvuda po goloj koži dok ne dosegnuh tvoje usne. Rumene i meke. Moj kurac se trlja o tvoju pičku kako se povlačim prema gore. Moja jaja tapkaju po njoj vlažnoj, čineći i moju kitu i jaja mokrima. Oboje se stresemo od osećaja. Trljamo polne organe ljubeći se, a tvoja ruka se spušta uzimajući mi kurac koji je već pred eksploziju. Prislanjaš ga na ulaz u pičkicu trljajući ga o usmine, čineći ga još mokrijim i spremnijim.

Uranjaš ga polako. Osećam unutrašnje usmine kako ga obuhvataju, grle ga i daju mu dobrodošlicu. Ulazim polako ne mičući usne s tvojih. Vrela si. Moj kurac je več toliko vlažan od tvojih sokova, kao i sama pičkica, tako da klizi u tebe s lakoćom. Stenješ. Ja te polako jebem milujući ti lice i kosu. Ti me držiš za struk pomagajući mi laganim guranjem. Jebemo se polako i nežno. Ne žurimo i ne divljamo. Stiščeš mišićima moj kurac, gutaš ga pičkom dok on polako uranja i izranja kroz tvoj tunel što vodi u dubinu tvoga tela. Tela su nam pripijena, dok ležim na tebi mekoća tvojih sisa i krute bradavice pritisnute uz moje grudi napaljuju me. Osetim kako se gnječe o moje grudi, a bradavice nam se trljaju. Podižem se na rukama i gurajući kurac u tebe gledam kako ti se sise lagano njišu. Pogledam te u oči, tako si lepa. Jebem verovatno najljepšu ženu ikada viđenu muškim okom. Iz ove perspektive gledanja, tako si erotična, tako senzualna.

Gledam dole i uživam pogled kako ulazim u tebe. Kako ga tvoja pička doslovno guta, kako nestaje duboko u tebi, pa se opet pojavljuje. Jaja mi se njišu i lagano šamaraju po tvojoj drugoj rupici. Kako su mokra, a tvoj šupčić već je upio nešta sokova koje su se cedile iz tvoje pičke, čuje se kako pljuskaju. Vadim kurac iz tebe, trljam glavićem o usmine, stavljajući ga među njih i trljam ga tako gledajući kako uranja između, a glavić strči napolju trljajući tvoj klitoris. Ponavljam to neko vreme, dok ti prstima držiš usmine stisnute oko moga kurca. Osetim da bi mogao da svršim, pa prestajem. Spuštam se dole i moje usne su opet na tvom međunožju. Osećaš moj vreli dah na njoj. Mrsiš mi kosu gurajući me na nju. Ližem te i guram jezik u tebe. Sakupljam sve sokove vrteći jezik duboko u tebi. Izlazim napolje nakon što sam napravio sušu u njoj i počinjem da ti sisam klit. Lickam ga, grickam te okolo pičkice, ljubim ti i ližem prepone, sisam ti macu i palucam jezikom po njoj. Doslovno te jedem. Opet si puna sokova. Nekoliko kapi kupim jezikom, ali ne sve. Želim da si mokra iznutra kada ti ga opet stavim. Tako si vrela, tako mokra, i ne treba dugo da svršim kad sam unutra.

Već 2 sata vodimo ljubav. Pička ti je izjebana od mog jezika i kurca, klitić sam razdražio do maksimuma i osećaš kako ti se bliži orgazam. Namerno nismo hteli da svršimo, nego da odlčožimo na što duže, tako da orgazam bude bogat i jak. Da nas trese od temena do tabana. Sada ulazim naglo i zabijam ti ga do jaja. Ubrzavam tempo i ti me uvlačiš u sebe rukama, mešajući kukovima malo uzdignute guze dok ležiš na leđima. Nabijam ga u tebe sad silovito držeći te za ramena kako bi ti ga nabio što dublje. Idemo po orgazam. Stišćeš svoje vaginalne mišiće jako pritiskajući ga i terajući da povrati. Da izbaci svu spermu i napuni te njome. Glasna si, stenješ i vrištiš. Orgazam je blizu. Ja mumljam isto tako glasno. Sperma se pomešala u mojim jajima već milion puta. Prepuna su. Ti se grčiš i pritišćeš moje telo na svoje. Držiš me u snažnom zagrljaju. Tela su nam pripijena i opet osećam trljanje tvojih sisa i bradavica o moje. Znojavi smo. Osećam trzaje tako snažne u tebi i grčenje pičke da mislim kako ćeš mi otkinuti kurac. Nabijam ga. Jako. Jače. Brže. Žešče. Govorim da ču te napuniti, na što ti pritišćeš moju guzu obema rukama gurajući me dublje u sebe. Mlaz tople bele sperme prosuo se duboko u tvoju unutrašnjost. Štrcam duboko puneći te svojim nektarom ljubavi.

Još par mlazeva u tebe i ti počinješ da svršavaš. Grčevi u tvome telu i preponama teraju te da mi zabijaš nokte u leđa. Grebeš me po celim leđima i ostavljaš ogrebotine stiščući me na sebe. Podižeš noge i zatvaraš me njima oko struka nabijajući se dublje na kurac koji pliva u našim svršotinama duboko u tebi. Ja još jebem tvoje telo miksajući naše sokove i spermu u tebi. Cede se zadnje kapljice iz glavića moga kurca u tebe. Puna si. Tvoja pička ne može sve progutati pa se deo izliva napolje, cureći po tvojoj butini, preko mojih jaja što leže na tvojoj guzi, i kapa preko tvoje guze na plahtu. Mokri smo i znojavi. Iako smo imali lagani seks, vodili ljubav, a ne divlju jebačinu, ipak smo izmoreni. Ovaj vrhunac nam je oduzeo dosta energije. Ja sam jos duboko u tebi, oboje lagano mrduckamo kukovima dok se ljubimo i milujemo. Govorimo si slatke reči kroz ubrzano i teško disanje dok milujemo naša naga tela i lica. Vadim ga, a ostatak tvojih sokova i moje sperme curi. Gledamo u količinu i divimo se. To je naše zajedničko i ima ga na pretek.

Odlazimo pod tuš nakon kratkog odmora. Milujući i kupajući jedno drugo. Naravno, moja erekcija se brzo pojavila, a tvoje se bradavice ukrutile ekstremnom brzinom. Izazivamo jedno drugo i kad osetismo da ovo ide u istom smeru, napuštamo tuš i odlazimo u postelju. Ipak, rano smo ustali, dan je dug, imamo vremena za još barem jednu rundu do večeri. Samo da napunimo baterije i odspavamo koji sat, jebaću te kao divlja zver.

Spavamo goli pripijeni jedno uz drugo, zagrljeni. Ljubim tvoja gola ramena nežno milujući ti leđa. Iako teško ovako napaljeni, ipak uspevamo da utonemo u san.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti