19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ORGIJE U SVIGERSKOJ VILI Čiča je bio prvi, a onda je počela vrela vikend avantura

Posle svih avantura i seksa do neba koji je bio na predhodnom godišnjem ja i muž smo se polako vraćali u svakodnevicu izuzev rođendanske žurke koju sam organizovala za muža. Sve naše aktivnosti u seksu su bile svedene na redovne i jednom do dva puta mesečno avantura sa našim prijateljima koju redovno održavamo.

U tome je bilo raznih kombinacija, grupno a i pojedinačno provoda ali sa do sad već isprobanim partnerima. Seks mene i muža je bio u dobroj fazi, uvek smo nešto istraživali i svaki odnos dovodili do fantazija naravno uz maštarije i upoređivanja ranjih provoda i partnera. Bukvalno ni danas ne verujem da sam postala žena koja želi kurac i to sa drugim i da sam izrasla u pravu kurvicu koja ne preza ni od čega samo da bi imala dobar provod a u tome mi je muž uvek pomagao i podržavao me kao i ja njega. Izgradili smo takav odnos da imamo pozitivnu ljubomoru, a ne libimo se varati partnera i kad je on prisutan.

Brzo je proletela godina i došlo je novo vreme za godišnje odmore. Ja i muž smo dogovorili vreme zajedničkog odmora i odlučili smo da idemo negde na more ali me pre toga pozvala sestra da dođem kod nje na par dana u Nemačku. Naime radi se o sestri koja me postepeno uvukla u sve ove seksualne mahinacije. Sa mužem sam dogovorila da odem na nekoliko dana da je posetim, a kad se vratim idemo na naš zakazani odmor. Naravno odobrio mi je i spremila sam se i autobusom sam stigla u Nemačku gde me dočekala sestra.

Tako je bila radosna što sam joj došla u goste. I ona a i njen muž koji je Nemac prema menu su bili izuzetno gostoljubivi. Obilazili smo razne destinacije po Nemačkoj i prikazali su mi dosta toga što bi me moglo da me zanima. Često sam sa sestrom išla sama u grad i tu smo u nekim restoranima do kasno razgovarale i prepričavale razne dogodovštine. Naravno interesovalo je i moje daljnje angažovanje na seksualnom planu. Ukratko sam joj objasnila da sam postala prava zavisnica i kurvica da mi sad ništa nije strano što se tiče seksa i preljube. Smejala se i govorila:

- Pa znala sam da to u tebi leži, samo te trebalo probuditi.

Jedno veče mi je u stanu kod kuće rekla da ona i njen muž jednom mesečno idu na neku sving zabavu ispod planine Švarcvald i tamo ostaju produžen vikend. Rekla mi je da se to organizuje na imanju direktora od njenog muža i da tu bude dosta parova i pravo opuštanje. Naravno pitam pa šta se tamo sve dešava. Rekla mi je opuštanje, provod a često i seks koji može biti pojedinačan a i grupan zavisno od učesnika i njihovih želja. Malo mi je bilo neprijatno što je i mene za ovaj vikend pozivala da idem sa njom i njenim mužem. Ona se smejala i govorila:

- Šta ti fali? Dobro bi se provela a možda i nešto našla za provod.

Kroz smeh joj govorim da mi je neprijatno zbog njenog muža. A ona meni...

- I on bi bio oduševljen da ugosti svastiku na razne načine pa i ovom zabavom.

Nisam znala šta da odgovorim ali već smo se spremili i otišli u restoran na neku večeru i počela je priča između njih o toj sving zabavi. Pričali su kako je tu divno, da je prava priroda, ima bazen i ugodno društvo. Najčešće to preraste u dobar grupni seks ako se partneri dogovore a gotovo uvek je to i redovno. Govorili su da tu ima parova i pojedinaca različite starosne dobi ali sve se stopi u jedno i sve je u cilju dobrog provoda. Govorim im kako mi je neprijatno muža od sestre a oni se smeju i govore pa šta fali i ako dođe do nečeg svi smo goli i svi smo jedno tako da nema potrebe da se stvara stid.

Uzdržana klimam glavom potvrdno a i ne sluteći da ću ipak sutradan ujutro sa njima na taj kraći put u novu avanturu. Naravno uveče sestra daje instrukcije da se malo pripremimo jer ne zna se da li će biti akcije pa nek se bude spremno. Naravno primena obavezne kontarcepcijske zaštite, brijanje intimnih delova, masiranje, nanošenje mirišljavih krema, priprema garderobe (malo izazovnije) za te prilike i potpuno opuštanje. Ujutro doručak, spremanje i autom krećemo ka odredištu.

Tamo prirodni park sa ogromnom površinom, pravim dvorcem u sredini, ogromnim natkrivenim bazenom i u najkraćoj reči pravi raj. Tu već ima nekoliko osoba, parova i pojedinaca koji su u kupaćim kostimima, roštiljaju, kupaju se, plešu uz dosta glasnu muziku. Po našem dolasku dolazimo do vlasnika te kuće koji se sa nama rukuju, bili su stariji ljudi gazda odnosno direktor muža od sestre je bio vitalan krupan i visok plav čovek u pravom smislu reči Nemac i imao je između 75 i 80 godina starosti a žena mu je bila dosta niža i izuzetno atraktivna a imala je oko 60 godina. Naravno i oni su u kupaćim kostimima pozdravljaju se sa nama i mene predstavljaju kao gošću i novu na ovoj zabavi. Odmah su se nasmešili a gazda me prostrelio očima od glave do pete zadržavajući pogled na grudima i mom međunožju. Radosno se osmehnuo i nešto na nemačkom prozborio što nisam sve odmah shvatila.

OVO MORATE ZNATI

DANAS VERNICI SLAVE JOVANA ZLATOUSTOG: Ukoliko morate da radite, ove TRI STVARI NIKAKO ne uzimajte u ruke

IZ AMSS POZIVAJU NA OPREZ: Ova pojava vas može skupo koštati

JUTRO HLADNO SA MRAZOM: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje, spremite se na promenu od vikenda

NOĆ U BEOGRADU: Najviše poziva građana s povišenom temperaturom

Vučić danas s ministrom za spoljnu trgovinu Francuske

Otišli smo u jednu prostoriju gde smo se i mi presvukli u kupaće i pridružili smo se ostalim. U toku prepodneva bio je razgovor, opuštanje i upoznavanje i pristizali su neprekidno parovi i pojedinci. Na kraju nas je bilo oko pedeset osoba. Počelo je opuštanje sve više se zagrevala atmosfera uveliko se milovalo, mesile grudi a i hvatanja za stražnjicu. Ja sam uz sestru i svaka tu i prilagođavam se, često bi kod nas dolazile gazde i gazda se sve više palio na mene. U bazenu se već veliko mogle videti potpuno gole osobe kako se miluju, maze i vrše pripeme za predstojeći seks.

Sestra mi tad reče da je za mene zainteresovan gazda i ne zna samo kako ja reagujem na njega da li mi pristaje kao muškarac jer je stariji. Sestra se smeje i čeka odgovor. Govorim je jest star ali je pravi muškarac, ali mi je malo neprijatno sve ovo. Ona mi kaže da se opustim i preneće gazdi moje izjave pa da očekujem da će se oko mene angažovati jer ga zna i pravi je gospodin, nežan a uz to izuzetan jebač jer često se sa njim odluči da kresne jer je pravo zadovolji i pored toga što je stariji. Nasmejala sam se, a ona me ostavila sa svakom kraj jednog stola i otišla do gazde. On je brzo prišao, stao do mene i doneo piće za opuštanje. Kroz smeh sve više se približavao meni i govorio kako sam lepa, zgodna i privlačna žena i ako nemam ništa protiv da sa njim malo prošetam kroz ovaj prirodni raj. Pogledala sam sestru osmehnila se ka meni i rekla:

- Naravno prošetaj sa gospodinom.

SVE O KORONI

KRAGUJEVAC U TREĆEM TALASU NA UDARU KORONE: LEKARI UMORNI, ALI NE ODUSTAJU OD BORBE

U VREME PANDEMIJE KORONA VIRUSA ROĐENO MANJE BEBA

JOŠ JEDAN KORONA REKORD OBOREN: Ova brojka daje nadu, ali je i TO SAMO VARKA i biće sve gore!

TEŠKA SITUACIJA U LOZNICI: Uskoro još jedno kovid-odeljenje

U PIROTSKOM OKRUGU NEPOVOLJNA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA: U IZOLACIJI SU 952 OSOBE

Krenuli smo u blagu šetnju. On je bio starija osoba imao je već sede dlake na grudima ali na suncu se presijavale tako da su odavale sliku svilenog jastuka na kome bi svaka žena želela da spusti glavu a njegov alat u gaćicama je narastao da je bilo divno gledati kakvog kapitalca ima ovaj čičica. Brzo me obgrlio oko struka i počeo da mi ljubi vrat. Mene je to uzbuđivalo. Zastali smo u jednom hladu u kome je bila klupa naravno sve obloženo i pripremljeno za uživanje i seli smo i pili piće. Nije čekao dugo privukao me ka sebi i počeo da me ljubi.

Meni je to prijalo i opustila sam se. On je brzo i znalački skinuo sve sa mojih grudi i uveliko se igrao sa mojim sisama. To me palilo. Svojim ustima i jezikom mi znalački obrađivao bradavice. Ja sam gorela, svojim rukama sam trljala po njegovom grudima, izgubila sam se nije me bila briga što je star, što mu mogu unuka da budem samo me je interesovalo sledeće i sledeće. Znalački me potpuno skida i njegovi prsti su u mom otvoru a onda ustaje skida svoj šorc iz koga izlazi prava kurčina prede mojim očima dobar komad i izuzetno tvrd što me malo iznenadilo s obzirom na njegove godine.

Klekao je ispred mene, raširio mi noge i svojim jezikom završio u mojoj vreloj i vlažnoj pički. Stenjala sam mumlala i uzdisala a on pun iskustva kao da je znao gde mi je najlepše dovodio me do ludila a onda se uspravi i ponudi mi kurac na obradu. Prvo ga milujem, onda ližem njegova jaja i na kraju kurac opčinjena pušim. On stenje i nešto nerazgovjetno mumla i priča a kad sam ga malo omekšala pušeći on mi priđe poljubi ne strasno i poleže na leđa, raširi mi noge zadiše u vis i ja ih stavljam na njegova široka ramena on miluje moje grudi i primiče se mom otvoru.

Ja gorim, jedva čekam da me ugasi. Hvatam svojom rukom njegovo tvrdo koplje i naslanjam vrh na vrelu pičku i evo ne čekah dugo on poče da ulazi. Blago i postepeno me nabijao celom dužinom i izvlačio ga celog napolje i opet unutra, drhtala sam, dahtala i mešala pod njegovim kurcem. Punio me postepeno, blago bez nekih naglih naleta tako da me dovodio do ludila.

SVET SE ODUŽUJE FUDBALSKOJ LEGENDI

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

MMA BORAC ALEKSANDAR ILIĆ PREDVIDEO SMRT FUDBALSKE LEGENDE

SLAVNI FUDBALER UMRO KAD I NJEGOV FUDBALSKI IDOL DŽORDŽ BEST I FIDEL KASTRO (FOTO)

Dugo smo bili u toj pozi a onda je on legao na leđa a ja sam se nabila na njega i jahala ge jedno vreme dok se on igrao mojim grudima i grickao moje bradavice i onda me okreće i prilazi sa leđa gde sam stojeći oslonjena rukama na klupu primala njegov kurac odpozadi. Moja pička je bila sva kao vulkan, vrela, mokra i u salvama izbacivala sokove a on je tad svom snagom nabijao kurac a u tom trenutku natezao moje grudi. Ludela sam na tom kurcu i na kraju posle izvesnog vremena počeo je jače da se grči i počeli smo oboje da svršavamo.

Punio me vrelom spermom do kraja. Osećala sam vrele nalete sperme iz njegovog vrha i razlivanje po mojoj dubini usled njegovih nabijanja i naleta. Istresao se, ostali smo spojeni još nekoliko minuta dok me milovao i moje bradavice mesio kroz svoje prste. Osećala sam u sebi kako mu kurac polako popušta u meni i nije ga vadio sve dok ga nisam kompletnog iscedila zidovima svoje pičke i dok nije opao. Okrenula sam se ka njemu privukao me i poljubio a onda preko svojih ramena prebacio našu oskudnu garderobu i za ruku poveo ka ostatku družine. Tamo je među njih bacio naše stvari moje gaće i kao slavdobotnik iz lova rekao svima da me je overio za ovaj skup i da sam zaslužna da se sa njima družim i da sam pravo bogatstvo koje treba probati.

Svi su se smejali i aplaudirali i prilazili da nam česitaju, da nas poljube i verujte muški bi često prstom trljali po mojoj pički a onda bi taj prst oblizali. Sestra je srećno gledala i smejala se, a u toj grupi koja mi je prilazila prišao je i njen muž poljubi me i sa dva prsta prešao preko moje pičke i polizao ih. Kasnije mi sestra čestita i kaže da sam prava da sam primljena u sving društvo. Ja se smejem opušteno i kažem da me gazda baš znalački razvalio a ne znam što dosta njih prilazi čestita, prelazi prstom preko pičke i liže taj prst.

- To je ritual, svi koji su oblizali tvoj sok iz pičke žele da te i jebu.

Smejem se.

- Ti si luda, vidiš koliko je njih pa ona će ostaćemo ovde par dana, najmanje tri a nadaju se i ponovnom tvom dolasku.

- Ali i tvoj muž je među njima.

- Šta ti je, on te odavno gleda i stalno mi govoru kako bi želeo da te namestim da te kresne.

Kroz smeh joj govorim da je luda. Uveliko se opušta društvo i ulazi već u noć gde slede nove avanture…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti