31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

ZAVEJAN U SNEGU Probijao je njenu mokru i vrelu uspaljenicu!

Zimi kada zatrpaju snegovi samo budala kao ja, usudi se da krene na put autom. Toga petka sam se nekako probio do Dalmacije i proveo divan vikend. Osvanula je nedelja pa sam se zbog vremenske prognoze i najava da se ne kreće na put, ipak, odlučio da krenemi ranije. Pili smo kafu dok je sestra telefonirala s prijateljicom. Spustila je slušalicu i sela s nama za sto.

– Znam da ćeš se ljutiti jer to mrziš, ali molim te učini mi uslugu i povezi mi prijateljicu do Beograda. Nije dosadna, biće ti zabavno.

Naravno da sam popizdeo jer mi uvek nekoga uvale, a ovaj put ni sam ne znam kako ću proći. Pristao sam jer je sister naravno već obećala u moje ime.

– Dogovorila sam da ćeš doći po nju s autom, tu je blizu.

Pozdravili smo se i seo sam u auto. Otišao sam do Ivanine kuće i video da me s torbom u ruci čeka pred ulazom. Nisam je video godinama. Sećam se neugledne devojčice koja se družila sa mojom sestrom. Bilo je to davno jer je Ivana bila sada sve osim neugledna. Sela je u auto u kaputu i krenuli smo.

OVO MORATE ZNATI

DAĆIĆ: Oštra osuda politizacije pandemije!

HOROR U NIŠU: Starica (81) nađena mrtva u dvorištu

NOĆ U BEOGRADU: Lakše povredjen muškarac u udesu u Novom Beogradu

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

Počeli smo nekakav neobavezni razgovor. Ivana je bila kombinacija kurve i device. Jebozovna faca, ali blagi pogled i profinjeno ponašanje. Postalo je vruće od grejanja te me zamolila da stanem kako bi skinula kaput. Izašla je iz auta i ubacila kaput pozadi. Kada je sela u auto prošli su me trnci. Ivana je bila ribetina i po. Ispod odeće sam video da se krije božanstvena figura. Stari napaljeni jarac sve vidi, analizira i najčešće zamišlja. Malo mi je smetalo što se prema meni ophodi kao prema profesoru s fakulteta. S odstojanjem, ljubazno.

Vožnja je protekla u tišini s mojim upadicama koje nikoga nisu zanimale pogotovo ne nju. Vreme je postajalo sve gore i gore. Sneg sipa kao iz rukava, a ja postajem sve nervozniji. Morao sam da stanem da stavim lance. Duvalo je uz susnežicu i sav sam bio mokar kada sam se vratio u auto.

– Pa vi ste skroz mokri. Presvucite se. Evo ja imam peškir pa se osušite.

Uzela je peškir iz torbe i pružila mi ga. Skinuo sam se do pasa i počeo da brišem, a ona je sramežljivo okrenula glavu.

– Izvini Ivana, ali napolju stvarno ne mogu da se presvučem.

– Naravno, bolje nego da se prehladite, već crvena u licu - odgovorila je.

Bio sam još uvek dobro građen za svoje godine te se nisam morao da se stidim svoga tela. Ipak mi je bilo malo neprijatno zbog Ivane. Obukao sam se te smo se nastavili probijati kroz mećavu. Nije se video prst pred okom pa smo u jednom trenutku stali u koloni.

– Bože, pa ovo je nemoguće, još ćemo ovde zaglaviti - rekao sam zabrinuto.

Našli smo se zatrpani u snijegu tako da su se vrata jedva mogla otvoriti a snijeg je i dalje padao. Nisam ponio hrane niti pokrivače, ništa, totalno nepripremljen za ovakvu situaciju.

Nakon gotovo četiri sata došao je neki čovjek i rekao nam da nema šanse da se probijemo te da je najbolje da krenemo pješice oko kilometar dalje, te da je tamo nekakav pansion. Poslušali smo ga, zaključali auto i krenuli. Probijali smo se cijelu vječnost dok smo ugledali svjetla pansiona. S olakšanjem što smo stigli, došli smo na recepciju. Pitali smo imaju li dvije sobe na što nam se recepcionar nasmijao i rekao da su puni te da nema niti jedna slobodna soba za prenoćiti. Vidio sam Ivanino razočarano lice i tek tada sam pao u "bed“. 

SVE O KORONI

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

KORONA U BRAZILU: Još 24.468 novih slučajeva!

VAŽI OD DANAS: Za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava onlajn!

Da bar ona nije krenula, pomislio sam. Ponudio sam recepcionaru lijepu svoticu kuna i rekao da stvori barem sobu za nju. On se nasmijao i rekao da krenemo za njim. Na vrhu neugledna pansiona bila je jedna mala sobica ali je imala ležaj. Recepcionar je ostavio ključ i otišao. Bio je jedan ležaj ali je bilo toplo.

– Evo, Ivana pokušaj se raskomotiti i odmoriti a ja ću se nekako snaći u restoranu do jutra.

– Nemojte molim vas, nekako ćemo prespavati ovu noć, dajte uđite i vi.

Ušao sam i raskomotili smo se. Bilo je vruće kao u paklu. Smotao sam jaknu i legao na pod, a ona se skinula u spavaćicu i legla na krevet.

– Ne mogu vas gledati kako se mučite na tvrdom podu. Dođite u krevet, nekako ćemo se već ugurati.

Iznenadio sam se ali sam nakon njenog nagovaranja pristao. Legao sam i osjetio njenu blizinu. Ona je nijemo ležala, a ja sam osjećao nelagodu. Kurac se počeo propinjati, a ja sam ga uporno gurao dolje. Ivana se okrenula na bok i ja za njom jer bi drugačije sigurno pao s kreveta. U jednom trenutku sam osjetio njenu guzu na mome ukrućenom karu. Mislio sam da je slučajno te sam brzo uzmakao.

Međutim ona je ponovno naslonila guzove na moj kurac i ovaj put počela trljati po njemu. Osjetio sam da se sve više diže. On je bio tvrd kao kamen i nepomično stajao dok se ona sve više nabijala preko spavaćice. U jednom trenu se izmakla i još uvijek okrenuta leđima počela da ga tražiti rukom. Kada ga uzela u svoju toplu ruku mislio sam da će ga slomiti. 

Jako ga je stegnula i počela čvrsto drkati. Zadigla je spavaćicu i prislonila ga na mokru pičku. Počeo sam ga polako gurati u njenu usku pičkicu, a ona je glasno zastenjala i divljački se nabijala do jaja. Skidao sam spavaćicu s nje i vidio figuru mlade pohotne djevojke. Okrenula se i sjela na mene. Uzjahala me kao pastuha i počela se nabijati na kurac. Stiskao sam prekrasne tvrde grudi, a ona je nekako došla do mojih jaja i počela ih stiskati tako da je graničilo sa boli. 

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao Maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

Nismo ništa govorili nego se samo divljački jebali. Stenjala je, uvijala se i mešala kukovima. Osetila je da se pomalo naprežem te da ću svršiti ako nešto brzo ne napravi. Hitro je sišla s njega stavila ga u usta. Pušila ga je divljački, spretno i snažno. Svršavao sam dugo u njena usta a ona je svu tekućinu progutala bez ustezanja. Legla je i pogledala me zadovoljno.

– Je li vam bilo lepo? – upitala me.

– Kako me to možeš pitati, pa ovo je bilo kao u raju.

Bio sam ponovno spreman za akciju. On je pucao od snage kao u najbolje vreme. Uzeo sam njenu ruku i stavio je na moj ukrućeni kar. Ona se samo nasmejala i okrenula.

– Laku noć! – rekla je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti