26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MATORKINJA ZA TROJICU KLINACA Kada su videli glatni brežuljak, odmah su počeli da je grickaju

Biba T. iz sparnog je hodnika izišla na usijani asfalt. Zatvori oči, raširi ruke, protežući se, i duboko udahne vrući vazduh. Vrisne od zadovoljstva. Spuštene glave prilike na kamenom zidiću podigoše se zbunjeno je gledajući, ali se odmah spustiše pokušavajući uhvatiti zadnje ohrabrenje pred ispit iz beleški pred sobom. Njihovi problemi za Bibu su sada predstavljali daleku prošlost. Nekoliko minuta pre, Biba je postala akademski građanin.

Biba nasmejano skine sako sivoplavog kompleta, ostavši u suknji do kolena i svilenoj beloj bluzici, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi nesputane grudnjakom. Što se Bibe tiče, grudnjak je bio u grupi nepotrebnih odevnih predmeta. Volela je dodir tkanine na goloj koži. Imala je osetljive bradavice i trenje tkanine o njih lagano bi je uzbuđivalo. Bez izuzetka.

Svaka košulja, bluza ili majica na Bibi je izgledala pripijena, barem broj manja nego što je doista bila. Bilo je dovoljno već počela da kruži ili zatresti dojkama ispod odeće da pred sobom zamisli ljubavnika kako ih nežno miluje. Kad bi čeznula za čvršćim i grubljim dodirima, na golo telo navukla bi kožnu jaknu ili košulju od krutog trapera. Osim toga, nije imala potrebe za bilo kakvim pomoćnim sredstvom za podizanje ili učvršćenje grudi, sila teže nije imala nikakav uticaj na njih. Razlog zbog kojeg je, ipak, u javnosti morala da nosi nosi grudnjak bili su mačoidni mužjaci. Oni koji kad ugledaju ženu bez grudnjaka odmah misle kako su naleteli na radodajku. 

U redu, neka misle što god hoće, ali problem je u njihovom ponašanju i njihovim tvrdim šupljim tikvama. Biba svakako ima potrebe za seksom, zdrave i obilne, otvorena je za seksualne igre i fantazije, ponekad i na samoj ivici perverzije, ali ne uvek i ne sa svakim, a pogotovo ne s narcisoidnim dripcima koji si utvaraju da devojka mora biti toliko srećna zato što su svrnuli pogled na nju da odmah širi noge. I još bi im morala biti do groba zahvalna za tih tridesetak sekundi, jer celi seksulni odnos tim mačoidima svodi se na “kurac unutra, kurac napolje”.

Jednom, u autobusu, u vreme gužve, stajala je na platformi u sredini autobusa, kose zadignute u konjski rep. Na sebi je imala mini suknju i pripijenu majicu tankih naramenica, što je otkrivala poprsje i leđa, do visine grudi, bila je bez grudnjaka i gaćica. Seksepilna odeća i izgled - svakako. Ali, Biba bi imala seksi izgled i u džaku za brašno. Osim toga, bilo joj je udobno ovako odevenoj. Topli vazduh penjao joj se uz noge. Treskovi i vibracije autobusa prenosili su se na celo njeno telo izazivajući u njoj spolno uzbuđenje. Zatvorila je oči, osećajući vlaženje u međunožju, bujanje grudi i ukrućivanje bradavica koje su vidljivo napinjale majicu. Otvorila je oči kad ju je nečija ruka pograbila za brežuljak među nogama, istovremeno se svom težinom navalivši na nju, nabijajući je do bola leđima na rukohvat.

Na sebi je ugledala nabildovanog, nakvarcanog, trokrilnog tipa, kose ošišane na milimetar, sunčanih naočara podignutih iznad čela, razdrljene košulje - neko je već trebebalo da objasni da se parfemi i dezodoransi koriste nakon kupanja, ne umesto njega. Nije videla njegovu drugu ruku, ali mogla je biti prilično sigurna da njome otvara šlic na pantalonama kako bi mogao da joj stavi. Učili su je da ne valja praviti skandale na javnom mestu, stoga povišenim tonom prigušeno reče:

- Šta Vam je?! Pomerite se od mene! Odmah!

Nije je shvatao ozbiljno:

- Lutko, ti to želiš više od mene. Budi srećna što ti je naišao pravi muškarac.

Ruku je pomerio s Bibinog međunožja kako bi je kroz majicu zgrabio za dojku.

- Pravi muškarac? Gde je? Pomerite se od mene, inače...

- Inače, šta, lutko?

Skliznula je u stranu. Tip je poleteo napred i dalje je čvrsto stežući za dojku, a kad se okrenuo prema Bibi, kolenom ga je snažno pogodila među noge. Uhvatio se za jaja, pocrvenelog lica, hvatajući vazduh. Okolni putnici počeli su da protestuju:

- Šta vam je? Drpajte se negde drugde!

Čula je komentare o bestidnoj ženskoj mladeži, svom izgledu i odeći, i počela je da se pita da li bi joj ti putnici uopšte pomogli da se nije snašla i da ju je taj tip silovao? Probila se do vrata i izašla na prvoj stanici. Kroz staklo je videla onog tipa, kojemu je neki uviđavni putnik prepustio sedište da dođe k sebi. Sela je na klupu na stanici, naslonila laktove na kolena, zagnjurila lice u dlanove i počela grčevito da se trese, postajući sve više svesna šta je moglo da se dogodi. Oseti tapšanje po ramenu.

- Izvinite, Vaša majica...

Pogleda se. Leva naramenica bila je pocepana, leva dojka gotovo je potpuno ispala iz nje. Na koži su bili jako vidljivi tragovi prstiju i noktiju. Zahvali se i namesti majicu, prebacivši pocepani deo na leđa. Zbog tog slučaja, i redovnih manje drastičnih izliva muškosti, počela je da nosi grudnjak i odeću, što je koliko-toliko prigušivala njen izgled. Međutim, na diplomski ispit, pred ispitnu komisiju sastavljenu od samih profesora, izašla je u izazovno-strogom kompletu, bronzanih kovrdža raspuštenih po ramenima. Zlu ne trebalo. Nije trebalo. A osećala se prijatno na ispitu, nije sedala za stol verovatno bi se primetilo da ne nosi ni gaćice. Šaron Ston, pojedi se!

Namesti sunčane naočare, prebaci sako preko ramena i zviždučući spusti se stepenicama do semafora, pređe ulicu i pešice krene prema centru. Možda se sretne s nekim poznanikom sad ima itekako razloga za slavlje.

- Joj! Vidi ovo! Ajoooj! Kakva je! Jooj, što bih joj radio!

Biba je stajala nekoliko metara od njih. Nisu je primećivali. Tiho navuče sako, zakopča ga, i neprimetno im se približi. Pretpostavljala je šta će videti. Preko sagnutih glava opazi časopis, rastvoren na fotografijama razgolićene Pamele Anderson. Sagne se među njih i uzme časopis:

- Šta vi to radite ovde?

Oni se ukočiše. Biba obiđe klupu da ih vidi s lica. Ukočeni, bledi, na klupi su sedila tri dečka. Pogledala je časopis u ruci - stari Playboy specijal posvećen Pameli Anderson.

- Šta će vam to? 

Ćutali su. Nisu znali što da rade. Starija autoritativna žena u zakopčanom kostimu odavala je osećajem strogosti. Je li to nastavnica? Svuda okolo su škole. Šta da rade?

- Znaju li kod kuće šta čitate?

- Pa, ne.

- Šao će biti ako to prijavim?

Uplašeni pogledi odgovorili su umesto reči.

- Šta biste uradili da vas ne prijavim?

Pogledali su se.

- Ne znamo. Šta biste Vi hteli da uradimo?

Posmatrala ih je. Klinci koji maštaju o golim tetama. Imaju li oni pojma bilo čemu. Dive se Pamelini hirurški obrađenim grudima, a znaju li uopšte kako izgleda pravo žensko telo? Dobro raspoloženje nije je napuštalo, a sada je imala i osećaj moći nad trojicom mladih momaka. Bio je to prijatan osećaj. Uz to, dobro je čula kako su rekli:

- Šta bih joj radio!

- Jeste li vas trojica ikad uživo videli golu ženu?

Pogledali su jedan drugoga, a zatim Bibu.

- Nnne.

Sela je na klupu naspram njih i prekrstila noge. Zagledali su se u njene bele listove pokušavajući da prodru do butina skrivenih suknjom. Biba je polako listala Pameline fotografije.

- Mislite da su ove grudi prirodne?

- Valjda jesu.

Momci su počeli da se opuštaju.

- Netačno. Nisu.

Skinula je naočare i posmatrala ih. Jasno je videla kako očima gutaju njene noge.

- Ovako ćemo. Ja ću vam pokazati kako izgleda prava žena, ali vi morate postupati tačno onako kako vam kažem. Ko ne posluša, iz bilo kog razloga, moraće go da skoči u ovu baru dole i tamo ostati dok mu ne odredim pravu kaznu. Jasno?

Momci su se uzvrpoljili, ne verujući svojim ušima. Teta koja ih je tako uplašila nudi im da je vide golu! Naravno da će učiniti sve što ona hoće, pa i više. Sva trojica zaklimaše glavama u znak pristanka.

- Dobro. Onda ćemo ovako. Prvo se skinite do gola! Sva trojica!

- Okrenite se, da vas vidim sa svih strana!

- Poslušali su.

- Sada sednite.

Sedoše na klupu.

- Što god da se desi, ne smijete govoriti niti bilo što raditi rukama. Morate biti potpuno mirni i tihi. Jasno?!

Klimnuše glavama, u iščekivanju.

- Dobro. Sada ćemo vidjeti jeste li pravi muškarci ili samo imate duge jezike.

Ustane. Raskopča sako i odloži ga na klupu. Kroz bluzu ocrtavale su se dojke. Nastavi da otkopčava bluzu, pazeći da grudi ostanu pokrivene. Donja dva dugmeta ostavi zakopčana, stvorivši veoma duboki dekolte, u kojem se skoro sve naziralo ali se ništa nije videlo. Protrese dojkama i zabaci lagano glavu, prorez bluze se proširi. Momci su netremice gledali. 

Na kitama im se pojave tragovi života. Okrene im se leđima, poigravajući se suknjom. Obema rukama milovala je stražnjicu, zadižući i spuštajući suknju, u jednom trenutku otkrivajući belinu glatkih okruglih guzova, u sledećem potpuno ih skrivajući. Momci se nisu usuđivali ni da dišu. Biba im se okrenu bokom, zadižući suknju do iznad butina, otkrivajući da nema gaćica, i zatim pusti da suknja padne natrag. Malo se sagne prema njima, tresući rukama suknju kao da želi rashladiti međunožje. U sebi se smejala promatrajući ih kako se jedva suzdržavaju da poskoče i zavire joj u dekolte, te kako im se kolčići sve više razbuđuju. Moraju se naučiti strpljivosti.

Uspravi se i zabaci ramena - bluza je sada jedva pokrivala dojke. Dlanove uvuče ispod bluze i položi ih na sise, polako ih milujući, prvo cijelim dlanom a zatim vršcima prstiju, završavajući pokrete “češljanjem” bradavice sa svih pet prstiju. Ruku prekrštenih na dojkama, stresala je ramenima a bluza se stidljivo spuštala naniže, razotkrivajući belinu vrata, ramena, ruku i poprsja. Priprema diplomskog ispita oduzela je Bibi sve vreme poslednjih meseci, tako da je ove godine propustila i odlaske u skrivenu morsku uvalu, gde je mogla slobodno, bez kupaćeg kostima, prepuštati sunčanim zracima. Ali, u ovom trenutku znala je da ta snežna belina njene kože ima još jači utisak na posmatrače, kojima sline tek što se nisu počele da se cediti niz bradu. Kite su im već strčala poput jarbola. Ali, teži deo za njih tek sledi, ali oni to još nisu znali.

Okrenuvši im se leđima, Biba opusti ruke niz telo. Bluza lagano sklizne do kukova. Zaljulja butnima i bluza se niz suknju spusti na zemlju. Sagne se po nju i podigne je na klupu, prepuštajući momcia pogled na svoja glatka, blago oznojena leđa. Rukama prekrije dojke i počne da se okreće prema momcima. Posmatrala ih je. Raširenih nogu, peta ukopanih u šljunak, uzdignutih macana, širom rastvorenih ustiju, gutali su je očima, pogledom preklinjući da ih makne i pokaže gole grudi.

Kite su počele da im se tresu. Osmehne se i podigne ruke iznad glave, protežući se. Čula je njihovo stenjanje kad su ugledali čvrste, okrugle dojke. Prstima pomiluje široke, ružičaste areole, lagano uštipnuvši strčeće bradavice. Približi im se, nagne se, i preko ramena jednog od momaka nasloni na naslon klupe, gotovo mu dodirujući dojkama lice. Osećala je njegov užareni dah. Ispravi se i krene unazad.

- Onda? Šta mislite, čije su grudi bolje?

Nisu se usuđivali odgovoriti glasno da ih ne kazni, ali pogledi su im sve govorili.

- Jeste li zaslužili da vam pokažem i ostalo?

Zaklimaše glavama. Gotovo ih je žalila. Nije lako proživljavati napade hormona pred pravom, lepom, izazovnom, golom, živom ženom koju ne smu dotaći. Zadigne suknju s obe strane do iznad kukova, pazeći da međunožje ostane pokriveno.

- Hej, ti! Gledaj ovamo!

Popne se na svoju klupu i sede na naslon raširivši noge. Polako počne povlačiti suknju prema butinama. Momci nisu znali gde da gledaju - u gole grudi ili među noge. Stenjanje se pojačavalo. Još nisu ništa videli, ali... Siđe s klupe i otkopča suknju. Na trenutak je pridrža, a zatim pusti da sklizne na zemlju. Jednom nogom iskorači iz nje, a drugom je odbaci na klupu. Stajala je uspravna, prkosna, malo raširenih nogu, u punom sjaju svoje golotinje. Momci su se grčili pred pogledom na Bibine noge, međunožje, na kratko podšišane bronzane dlake, butine, struk, grudi, ruke, ramena, na vrat, lice, kosu... Bila je najlepše što su ikad videli. Pam Anderson - ko je to?

Sedne na klupu, raširi noge, zabaci glavu, spusti ruke do međunožja i prstima razmakne usmine kako bi mogli da vide ostatak. Milovala je međunožje. Cela ova situacija, koja je započela kao šala, sve ju je više uzbuđivala. Javni striptiz u parku kojim je svakog trenutka mogao neko da prođe, nesvesne refleksne reakcije tih momaka na njenu lepotu... Podsticale su njeno uzbuđenje i stvarale želju za seksom. Kako izgleda jebati se sa mlađima? To pitanje sve je više prolazilo Bibinom glavom. Priđe im. Kite sve trojice bila su potpuno ukrućene, ljubičaste glaviće prekrivala je kožica, a iz njih se cedila sluz. Šta da radi s njima? Obući se i otići? Već im je pokazala sve što je obećala. Dotakne prvoga.

- Sedni na drugu klupu.

Posluša je. Zgrčen, dođe do klupe i sedne. Biba je išla za njim. Okrenuta licem prema njemu, prekorači ga, i počne se spuštati prema njegovom kurcu. Prihvati ga rukom, prevuče kožicu preko glavića, a mlaz sperme prsne namočivši Bibin brežuljak. Momak je preplašeno pogleda, ali ga Biba utješi:

- Događa se. Naučit ćeš.

Rukom namesti kurac i sedne na njega. Momak je glasno stenjao, podrhtavajući u Bibi. Preko njegovih ramena uhvatila se za naslon klupe i počela da se podiže i spušta laganim ritmom.

- Ljubi mi grudi.

- A da probaš da sisašbradavice?

Uhvatio je ustima bradavicu i počeo da cucla. To je već bolje. A onda vrisne od bola - zagrizao je bradavicu. Skoči s njega držeći se za dojku. Ostala dvojica uplašeno skočiše takođe sa svoje klupe. Biba pogleda krivca - da pogledi ubijaju, ovaj bi već bio mrtav. Ovako, njih dvojica ga zgrabiše, odvukoše prema jezercu i gurnuše unutra. Držeći se za dojku, Biba je skupljala odeću spremna da ode. Dosta je bilo! Želiš pomoći, a balavac ovako! Priđoše joj. Osvrne se na njih. Videla im je očaj u pogledima i uzdignute kurčeve. Hmmm!

- Što je s vama dvojicom? Jeste li pažljiviji od njega?

- Mislim da jesmo.

- Dobro. Izliječite ovo što je onaj mamlaz napravio.

Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima.

- Dobri ste momci. Zato, evo vam nagrada!

Bolje se namesti, i nedvosmisleno raširi noge. Jedan je nastavljao da sisa “svoju” bradavicu, a drugi se uspravi i postavi među Bibine noge. Biba ga jednom rukom prihvati za stražnjicu a drugom za kurac, usmeravajući ga u sebe. Kad je kurac počeo da ulazi, sperma briznu. Biba podiže noge i obuhvati ga oko kukova, pribivši ga uz sebe. Ipak, trajalo je kratko. Iziđe iz nje, a drugi jedva dočeka da uđe. Izašavši, svali se na klupu kraj Bibe, poput prethodnika. U sekundi sperma se prosu i iz njega. Biba ih pogleda obojicu. Na licima im ugleda osmeh. Nije ni mogla očekivati kvalitetu, ali je barem bilo zabavno. A oni će morati još mnogo da uči kako bi mogli zadovoljiti ženu, pomisli, odevajući se.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti