26°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

HALAPLJIVA DOMAĆICA ČINILA JE ČUDA Polako sam ga stavljao i vadio, a ona je LUDELA!

Od moje posledenje ispovesti prošlo je dosta vremena a i priča su se nagomilale. Biljana i ja se još uvek viđamo i svaki put nešto lepše i slađe ispadne. Ispričaću vam događaje koji su prethodili njenoj prvoj većoj svađi sa mužem. To je bilo pre nekih 4-5 meseci. Bila je nedelja. Šetao sam se sa devojkom u popodnevnim satima kada mi je zazvonila poruka. Bila je ona…

- Muž ide na put sutra. Deca će biti kod mojih! PS. Nedostaješ mi. 21h.

Uzbuđenje je poraslo u meni samom činjenicom da ću sutra biti sa njom. Volim svoju devojku ali biti sa koleginicom Biljanom je potpuno ushićenje u meni. Videli smo se na poslu ali kao da ničega neće biti između nas te večeri. Prikrivali smo osećanja koje smo između sebe gajili kao najbolji glumci. Istina, nismo se često viđali na poslu ali onda kada bi se videli popili bi zajedno kafu u kafiću a ja bi se nekako namestio da sednem do nje ne bi li se nogama dodirivali.

Sati su prolazili i 21 je već bilo na mom "roleksu". Kucam tiho na njena vrata i otvara mi boginja lepote. Vrata otvara crnokosa lepotica sa krupnim očima, sa crnom svilenom kućnom haljinom, obasjana sa ono malo prigušenog svetla u njenom stanu. Zatvara vrata iza mene dok joj predajem bocu najboljeg vina i bombonjeru. Ostavši bezpomoćna sa rukama držeći mali present od mene uhvatih je oko struka i približih je meni osećajući njene čvrste grudi preko moje košulje. Usledio je dugi poljubac u kome smo ljubili i jezicima dodirivali naše usne. To ti je za sve ovo čekanje koje sam imao, pomislih… 

Dok smo malo ćaskali i pili vino jurio sam je po njenom stanu želeći da je ne ispuštam. Bio sam joj pozadi u kuhinji i ljubio vrat i njene usne kada sam joj i otkopčao kućnu haljinu. Tada sam joj straga preko crnog čipkanog brusa dodirivao njene čvrste grudi dok je ona mešala guzom o moju kitu. Sedela mi je i u krilu dok smo ispijali vino, mrsili kosu, ljubili se po vratu, ramenima i usnama kada sam i ostao bez svoje košulje. Laganim potezima nevine devojčice otkopčala mi je svu dugmad i pomazući mi da se oslobodim košulje ljubio sam svaki deo njenih grudi koje je unosila u moje lice. 

Muzika je svirala tihu i laganu muziku terajući nas da igramo po stanu i da se jurimo poput dece. Tako sam je i u čarobnom plesu zaljubljene dece uzdigao rukama i naseo na sto oslobodivši je njene kućne haljine. Negde između dnevne sobe i njene spavaće sobe ostao sam go. Naslonjen o zid hodnika gledao sam njenu glavu kako halapljivo guta moju kitu. Zabacio sam glavu unazad tražeći da se odbacim od zida dok sam uživao u radu njenog jezika.

Halapljivo je gutala moju kitu uživajući u svakom njenom radu. Osećao sam da je nevina devojka koja bi sve da proba u svakom trenutku. Pogledali smo se i video sam kako me gleda dok je oblizivala moj glavić svojim jezikom. Uhvatio sam je za kosu i nabio svoju kitu u njena usta da jer sam se osećao napetiji nego ikada. Uhvatio sam je za ramena i povukao ka sebi želeći da osetim njen jezik. Jezik koji je do malopre oblizivao moju kitu. Želeo sam da osetim mešavinu njene strasti, njene energije i svog tela. Kada je vino uzelo maha već smo bili u njenoj sobi zadihani od poljubaca i vrelog tela koje je uživalo u ljubavi.

Položio sam je na krevet i prešao preko nje. Ljubio sam je jače i žešće kao nikada pre privlačeći je sasvim do sebe tako da sam osećao njene čvrste grudi o moje. Osećao sam kao da sam sa devicom koja bi da istraži i najsitnije detalje ove predivne igre. Usne su mi se spustile do njenog vrata gde sam osećao pomešanu jezu njenog tela sa čarolijom parfema "Nine Riči". 

Zatim sam spustio svoje usne, tople i mekane, na njene bradavice i čuo topot njenog srca koje odzvanja iz nje pomešanim sa uzdasima koje su dopirali iz njenih divnih ustiju. Ponovo smo se ljubili po vratu i usnama dok sam joj pomogao da se oslobodi crnih tangica i pri prvom blagom dodiru njene mace osetio sam koliko je vlažna. Nepresušna tekućina njene vagine ovlažila je moje prste. Ljubila me je po vratu i grudima osećajući toplotu moje kože. Šaputao sam joj na uvo:

- Ti si savršenija od svih. Ti si najlepša žena koju sam ikada video.

Rukama svojim je dodirivala moju muškost i uverila se u čvrstinu moje zveri koja želi da prodre duboko u njoj. Namestio sam se na ulazu u njenu vaginu osluškujući dahove njenog tela pomešanim njenim migoljenjem. Želela ga je poput device i mrdala guzom ne bi li prodro u nju. U početku nisam ulazio ali kada je svaki delić njenog tela plakao za mnom, pokrenuo sam se brže i brže. Usne su nam se spojile dok je moj jezik radio u ritmu moje zveri u njoj, dok su se uzdasi njenog tela komešali sa potpunim ushićenjem koje sam joj pružao. 

Ubrzavali smo ritam dok sam čuo komešanje njenih glasova. Njene ruke su lepršale iznad moje glave u mahu da me zagrle što jače ili da se odgirurnu od naslona na krevetu. Lagano ali duboko sam zaranjao u nju zadržavajući svaki put svoj ulazak koji milisekund duže. Uživali smo u jebanju dok sam ja svoje ruke podvukao pod njena ramena. Uhvativši je za ramena usmeravao sam je da prodre u mene i više i jače. Zastajao sam u nekim momentima da dođemo do daha ali sam onda samo mogao da dođem do njenih usana i jezika koji je prodirao u mene. Rukama bi me obgrlila i nabijala svoj jezik u moja usta. Zatim bi pogledala na dole ne bi li videla kako prodirem u nju. Zabacila bi glavu unazad isturajući svoj vrat mojim usnama.

Zastali smo na trenutak. Izašao sam iz nje i dok sam bio na boku mazio sam svaki deo njenog tela. Ustala je u kleknula na kolena pozivajući me da nastavim. Prišao sam joj otpozadi, raširio njene guzove, usmerio svoju kitu i ušao duboko u nju. Nabila je glavu u krevet istureći svoju guzu ka meni. Prstima sam prošao duž njene kičme dok se ona podizala na gore dok nam se usne nisu spojile. Ulazio sam joj straga dok smo se ljubili a ja joj mesio grudi svojim rukama. Zatim sam je odvoji od sebe dok smo plesali nabijeni jedno na drugo.

Pravio sam se kao da sam u rodeu dok je ona zabacivala svoju glavu sa jedne na drugu stranu. Ponovo je pala glavom u postelju izdižući mi svoju guzu dok sam ulazio otpozadi u nju. Polegao sam je da legne i celom svojom težinom bio sam preko njenih leđa. Ulazio sam i dalje dok smo podizali temperaturu svojih tela. Užurbano smo disali dok su nam se prsti pleli zajedno sa posteljom. Uranjao sam jače i svakim delom svog tela i želeo da ostanem u njoj večno. Uzdisaji su nam se komešali od ushićenja dok smo se približavali vrhuncu. Težinom svoga tela bio sam preko nje dok ulazio duboko u nju. Ubrzanim ritmom približavali smo vrhuncu kada smo počeli obostrano da svršavamo.

Ostao sam jos malo nad njom pa legao pored nje. Još dugo, dugo smo se ljubili i produžili našu noć u još nekim pozama.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti