22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happy bsc

POBEGLI SA DOSADNOG POSLOVNOG SASTANKA DA JE TASLAČI U TOALETU FIRME!

Ti i ja se srećemo na poslovnom sastanku. Sve ide uobičajenim tokom. Neki smarači pričaju kojšta, a tebi i meni je samo seks u mislima. Sedimo jedno do drugog, ali ne sasvim blizu, a za okruglim stolom sedi još nekoliko ljudi. Nemam običaj to da radim, ali ti mi se jako dopadaš i odlučujem se na sumanuti potez: pažljivo, da drugi ne vide, namigujem ti i u isto vreme usne pomeram kao da te ljubim.

U prvom momentu si iznenađena i skrećeš pogled. Znajući da te još uvek gledam počinješ da se osmehuješ i pomalo nervozno kuckaš hemijskom o sto. Već tada mi je jasno da želiš da ideš do kraja.

U tvojim mislima seks sa strancem zvuči uzbudljivo i želiš da probaš… Sastanak se odužio i pretvorio u pravu tiradu. Rešila si da to prekineš. Izlaganje nije preterano bitno i na jednoj ceduljici pišeš: „Vidimo se u ženskom WC-u“ pažljivo mi doturaš preko stola, sa rukom koja stoji preko, tako da tvoj pokret izgeda sasvim bezazleno.

Primećujem tvoj potez, a kada si sklonila ruku, istovremeno sam osetio sam veliko iznenađenje i uzbuđenje. Kita mi je u momentu poskočila i počela je da se stvrdnjava veoma brzo. Ogluveo sam, oslepeo, imam samo jednu stvar na umu, a to je da akcija bude nezaboravna…

Ustaješ od stola i lagano odlaziš do WC-a. Pritom hod ti je seksi, ali bez posebne namere, jer jednostavno, ono što će uslediti automatski te tera na to. Gledam te i posebnu pažnju obraćam na tvoju zgodnu zadnjicu. Guza ti je iz snova, usta su mi polu otvorena a pogled omađijan.

Znam da nemamo puno vremena, ali je i providno da odmah krenem za tobom. Čekam minut, dva i ustajem jedva uspevajući da sakrijem podivljalu zver u pantalonama. Ulazim u ženski WC koji je veliki i čist. Osećam da me čekaš u poslednjoj kabini. Sreća je da nema žena u WC-u i da se čuje muzika sa razglasa, dovoljno glasna da pokrije uzdahe koji će uslediti.

Poslednja kabina je otvorena i ti si sela na zatvorenu WC šolju. Kada si shvatila da dolazim, počela si da zadižeš suknju.

Nemamo puno vremena, to znamo i ti i ja, tako da se premišljaš da li je oralni seks dobra ideja. Ipak, želja da ga popušiš je u tebi nadvladala i u momentu kada ulazim u kabinu i zatvaram vrata iza sebe, govoriš mi:

– Molim te, hoću da ti popušim… – Zanemeo sam od uzbuđenja, ali kroz par trenutaka govorim ti:

– Naravno… Voleo bih da ti ga stavim u usta.

Povlačim šlic i automatski ispada potpuno nabrekla kita koju brzim pokretom grabiš i guraš u usta koliko god možeš.

Sjajan je osećaj imati to meso u ustima koje pulsira i daješ mi nekoliko brzih pokreta glavom… Meni je toliko dobro da moram da te uhvatim za glavu i nabijem te još par puta, ali onda moram i da prekinem. Prejako je. Nekoliko trenutaka moja kita stoji na tvom licu, dodiruje ti levi obraz, a ti me gledaš kao kakva podivljala mačka i znaš šta je sledeće.

Voliš najviše da se krešeš od pozadi. Okrećeš se, klečiš na zatvorenoj WC šolji. Zadižeš suknju, svlačim ti hulahopke, ali gaće ostaju na mestu, jer su tanke i zgodne za pomeriti u stranu. Prilično si vlažna, ali ipak ne toliko da mogu da ga gurnem brzo.

Radim to polako, a sa svakim centimetrom tvoji uzdasi su brži i dublji. Konačno, kada sam došao do kraja, izustila si samo:

– Jebi me sad jako!

Iz tvojih reči je izbijala takva požuda, kakvu nisam čuo u životu. Pomogla mi je da shvatim koliko ti je dobro. U meni se pojavila neka čudesna energija koja mi je govorila: „Ona mora svršiti prva, ona mora svršiti prva“, kao hipnoza…

Počinjem sa divljački brzim i malo grubljim tucanjem. Stvari su toliko uzavrele da ubrzo odlepljuješ potpuno i jedva se suzdržavas da ne vrisneš u ludačkom orgazmu. Tvoje dahtanje je sigurno nadjačalo muziku, ali je sreća što i dalje u WC-u nikog nema…

Na vrhuncu, hvataš me rukama za guzu i nabijaš u sebe do samog kraja. Ostajem tu i čekam da se smiriš.

Dolaziš do daha, ja i ne smem da se pomeram jer je nadražaj jak. Uspevam samo da te hrabro zamolim:

– Hteo bih da ti svršim u usta… Hteo bih to iznad svega.

Jeste, osećaš se potpuno suludo, ali spermu ne planiraš da progutaš. Ispunićeš strancu želju, a u isto vreme, situacija kako je ti shvataš je potpuno ostvarenje tvoje najdublje fantazije. Sedaš na šolju i počinješ finalni rad desnom rukom.

Praviš brze pokrete, dok si u usta uhvatila samo glavić i kružiš jezikom oko njega. Kroz desetak sekundi počinjem da svršavam i da ti punim usta. Količina je velika i ne znaš da li će sve stati. Ali, ukus je fenomenalan, jeo sam ananas to jutro.

Ja se grčim i na momente mi je suviše jako, ali me ipak držiš pod kontrolom i uspevam da ti ostanem u ustima. Fenomenalno pražnjenje jaja – pomislio sam… Ali, šta sad?

Usta su ti puna sperme. Gledam te, a ti razmišljaš. Znaš da bi gutanje bilo nešto što bi me potpuno oduševilo. U tišini, dok se gledamo u oči gutaš svu spermu čoveka koga apsolutno ne poznaješ, ne znaš mu čak ni ime… Neko koga si upoznala na poslovnom sastanku.

Čekamo nekoliko trenutaka da smirimo bujicu osećanja i shvatamo da se moramo što pre vratiti pre nego što poumnjaju da dovoljno dugo oboje nismo na poslovnom sastanku. Ulazak u salu je bio propraćen smeškom mog kolege. Sve mu je jasno… I ne samo to, tvoja koleginica je takođe skapirala. Ali, šta sad, život ide dalje… Barem su njih dvoje dobili malo inspiracije za svoje neuračunljive poteze u životu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti