31°C

Beograd

Photo: Dainis Graveris/Unsplash

Izvor: happybsc

U INAT LJUBOMORNOM MUŽU Otišla sam sa drugaricom, i dohvatila alatku kakvu moj muž nema

Plaža, more… Mir tišina, nema dece ni muža da zvoca da im nešto treba. Sa koleginicom Nevenom sam na nekom seminaru u Portorožu.

Od samog početka nije išlo kako treba, pošto je bio pun hotel, nas dve smestili u jednu sobu, i ja umesto da uživam moram da slušam nju i njenog ljubomornog muža koji je neprestano zove i pita s kim je i šta radi. A ona kad je čula da imamo jednu sobu umalo nije pala u nesvest. Toliko se svađala sa osobljem da sam ja ostala bez reči. Posle večere siđosmo u bar na piće, samo što smo sele, stiže tura od nekih Engleza koji su na istom seminaru kao nas dve.

Malo pripiti ali dovoljno svesni da pošto smo prihvatile piće, odmah dodu za naš sto. Posle petnestak minuta ispostavi se da nisu samo dosadni štreberi, zvali su se Jan i Fred. Fred nas pozva kod njih u sobu na po još jedno piće pre spavanja i kao šatro da nam pokažu pogled sa njihove terase, mislim se da, da… Jan i ja izađosmo iz sobe na terasu i uživamo u pogledu na more. Pričamo neke priče, ali ni u jednom trenutku ja ne znam šta se dešava sa Nevenom i Fredom. U nekom trenutku krenem u sobu ali me Jan lagano uhvati za ruku i kaže:

- Nemoj sad, pusti ih.

PROČITAJTE JOŠ

SRBIJA LIDER U EVROPI: U regionu haos zbog vakcina, nema ih dovoljno, Hrvatska obustavlja imunizaciju

DANAS SLAVIMO SVETOG GRIGORIJA: Molitva pomaže NESREĆNIMA!

GODNU DANA OD UVOĐENJA PRVOG KARANTINA: U Vuhanu život normalan, Kovid 19 postaje RUŽNA PROŠLOST

Pomerim zavesu kad ono moja Nevena leži na krevetu potpuno gola, a Fred je obrađuje jezikom. Ja zabezeknuta, nikad uživo nisam gledala seks, pornić da… ali ovako… Dok sam ja gledala njih dvoje, Jan polako stavlja ruku na moja ramena i šapuće mi na uvo reči koje ja ne razumem, alkohol proradio. Mačkica mi totalno mokra. Ali, kažem mu da ne mogu da prevarim muža i izlazim na terasu. Stoji pored mene i kaže mi da me razume i da nema problema. Ali i dalje me drži za ruku i mazi je. A iz sobe dolaze samo uzdasi. Nevena samo uzdiše.

- Majko moja kako je dobro… A joj… A joj…

Što je Nevena glasnija i glasnija, ruka od Jana polako mi prelazi na butinu, ja mu je skidam i kažem da sam ozbiljna. A Jan me gleda i kaže:

- Pa i ti hoćeš, vidim.

- Ne mogu, sednostavno ne mogu.

I krenem u svoju sobu. Jan ostade na terasi i usput mi kaže:

- U redu je.

Uđem u sobu, a ono dvadeset propuštenih poziva od mog mužića. Okrenem ga i kažem nisam čula spavala sam i tako on mrtav ladan kaže:

- U redu je, nego da li si koristila kondom?

Ja zabezeknuta.

- Kakav kondom čoveče, nisam čula telefon. Ti u svemu vidiš seks.

I prekinem vezu. Legnem na krevet i mislim se - jebote koji sam ja kreten ovaj moj me optužuje da sam se kresala, da jesam ne bi mi bilo krivo, ja mogla, a nisam… U tom trenutku kuca mi neko na vrata, otvaram, a ono Jan, izvinjava se što je bio napadan. Razume on to, dok on priča ponovo mi zvoni telefon, ponovo muž. Javljam se i ponovo objašnjavam mužu da nisam čula telefon, jebi ga dešava se. U tom našem razgovoru Jan hoće da izađe ali mu ja pokazujem da ostane i da sedne na stolicu, dok sam ja slušala onog mog zevzeka od muža preko puta mene je sedeo neko ko jedva čeka da me pojebe. Jan je samo gledao i slušao, obzirom da nije razumeo ni jednu jedinu reč, samo se smeškao.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

DRAMATIČAN MEČ: Jokić ponovo heroj, Luka UNIŠTIO Sparse (VIDEO)

OPOZIV TRAMPA: Suđenje počinje sledeće nedelje

VREMENSKA PROGNOZA ZA 22.JANUAR: Toplo i vetrovito!

Posle završenog telefonskog razgovora, gledam u Jana i ne mogu da verujem šta mi se dešava. Jan vidi da sam tužna i kao svaki vešt ljubavnik krene da me teši. Jasno je meni šta on hoće i polako ja ulazim u tu njegovu igru, seda prvo pored mene i polako mi spušta tonalitet govora na uvce jer je baraba izgleda primetila šta me pali. Njegova ruka polako prelazi preko mojih butina, sve vreme se gledamo u oči bez treptaja. U trenutku sam zatvorila oči i prepustila mu se. Haljinu mi je skinuo u trenu, gaćice takođe, sevnula mi je neobrijana ribica, koja nije dobila kurca skoro dva meseca.

U trenutku je bio na meni, mazio me i strasno ljubio, ja u transu. Prvi put sa drugim muškarcem i još se ljubim strasnije nego prvi put sa mužem. A onda osećam da mi on svojom batinom, takav osećaj sam imala, polako prelazi preko ribice, njegov glavić ide gore-dole, nikako da uđe. Šapnula sam mu:

- Molim te nemoj jako.

- Neću, opusti se - reče.

Polako je ulazio, imala sam osećaj da me cepa. Da mi ulazi monstrum mnogo veći od mog muža, rekoh uz uzdahe koje nikad nisam rekla.

- Mačkice opusti se - šapnu mi.

Polako je ulazio, svestan je bio njegove veličine. Legao je preko mene i polako ulazio i izlazio, ja na desetom nebu, popunjena kao nikad u životu. Svršila sam, ma ne znam koliko puta. U trenutku je stao izvadio ga i skinuo me sa kreveta. Stajali smo jedno preko puta drugog, njegova batina je bila neverovatna. Stavio je njegove ruke na moje guzove i polako me digao, samo sam sela na njegovu dignutu batinu i jauknula.

- Joj meni…

Polako je počeo da me diže i spušta. Takva ispunjenost, takav užitak nisam imala u svom životu, to. Ono što nisam očekivala je da će da svrši po mom licu, jebote koliko sperme izlazi. Glavić ispred mojih usta bljuje li bljuje, a jaja… Jebote u životu nisam videla veća. Pošto je završio, obuče se, poljubi me i reče:

- Vidimo se.

Ja zabezeknuta, ne mogu da verujem šta mi se desilo. Posle pola sata u sobu ulazi moja draga koleginica i kaže mi da nisam normalna što sam propustila šansu sa Janom.

- Sestro draga ja sa svojim mužem imam seks svaki dan te mi neka avanturica ništa ne znači - rekoh joj.

Ujutru sam na doručak jedva otišla, srela sam ga… Namignu mi kao svaki džentlmen i šapnu:

- Mačkice vidimo se u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti