12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

JUTARNJA GIMNASTIKA NA RADNOM STOLU Jecala je u grču, opružena na stolu, dok je on cepao utrobu

Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vrućeg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a željna jutarnjeg maženja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeći dlanovima preko vitkih nogu, krila i čvrstih dojki. Ali, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je na posao. Istuširala se i posla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetrić, dok su se žalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavuša u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrežom na leđima, koja su već bila preplanula od sunčanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do butina. Ruke su joj bile gole. Bila je privlačna i izazovna, a svesna i sama toga. Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici više poljupcima, pričom i stihovima, nego telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzeću.

Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odeću, ispod koje je imala samo male, bele gaćice, čija je uska traka među nogama jedva prekrivala podšišanu i oblikovanu šumicu njenog Venerinog brega. On ju je već čekao sa smeškom. Pružili su si ruke, isprepleli prste, a onda je bila privučena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjaču, dok je on zaključavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge, kad je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nežne reči onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Raskopčao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, čvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrslia kosu. Bio je nadražen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.

PROČITAJTE OBAVEZNO

ŠOK U STUDIJU KOD JOVANE JEREMIĆ Nenad Čanak napustio emisiju, a ovo je razlog! (FOTO)

DA SE NAJEŽIŠ! Pogledajte ekskluzivni snimak stravičnog sudara na Ledinama (VIDEO)

KRIZNI ŠTAB JEDNOGLASNO ODLUČIO: Nema popuštanja mera, ali to nije sve

RUSKE VAKCINE JUTROS STIGLE U SRBIJU: Isporuka po 20.000 doza prve i druge komponente cepiva

Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih na milion stanovnika

Odgurnula ga je i poželela kafu. Već je čekala. Sedeli su svako u svom naslonjaču, pijuckali crnu tečnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i gričkala kockicu šećera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smešila. I on nije mogao da izdrži, evo ga, već je opet bio uz nju. Podigao ju je, čvrsto zagrlio i poljubio, a onda se svojim telom pripio uz nju. Raskopčao joj je belu haljinu, uživajući u njenom telu koje je izranjalo iz tkanja. Stiskao joj je guzu, ljubio usne i vrat, dojke i stomak. Kleknuo je pred nju i polagano joj svlačio gaćice, ljubeći svaki komadić gole kože. Zario se jezikom u njeno međunožje, pa joj lizao noge sve niže i niže, do kolena i natrag. Čvrsto ga je držala za glavu, milovala mu potiljak, čupkala gustu, crnu, kovrdžavu kosu. I, uživala.

Onda je on ustao i odbacio sa sebe majicu, pantalone, donji veš. Ud mu je bio u punoj erekciji, tako lep bez kožne kapice. Nije joj dao vremena da uživa u gledanju. Podigao ju je lako, kao perce, uvis i držao je pripijenu uz sebe. Obuhvatila ga je nogama oko struka i kao lijana se pripila uz njega. Ud joj se doticao stomak i guze, pa kliznuo ka toploj i mokroj koki. Nagnuo se napred i spustio je u naslonjač, prstom joj rastavio toplinu koke i napipavši klitoris, počeo je nežno da ga masira. Pri tome joj je milovao dojke i ljubio usne. Dovodio ju je do ekstaze. Milovala ga je po leđima, stiskala nogama i tek ovlaš dodirivala njegov penis po samom glaviću, gde je stajala sluzava kapljica. Šaputao je, bio je uzbuđen, željan i nestrpljiv da je tuca što pre.

Promenili su položaj. On je sedeo u naslonjaču, a ona je nad njim klečala, držeći divnu kitu u rukama. Milovala ga je i gnječila, sve dok se na vrhu nije stvorio sluzavi, penušavi sloj vlažnosti. Tad ga je gurnula u svoju vruću koku. Klizila je po njemu gore, dole. Opet su se ljubili, sisali jezike sve do korena. Odizala je i spuštala svoju stražnjicu puštajući penis da gotovo ispadne, a onda se ponovo naticala na njega sve do korena, do jaja. Da je mogla, strpala bi i njih u sebe.

SAZNAJTE I OVO

DOKTORKA KISIĆ otkrila da li je u Srbiji još neko zaražen novim sojem korona virusa

Građani, evo kad kreću PRIJAVE za 60 evra i ko će dobiti VIŠE od toga: Otkriveni detalji isplate pomoći

DOMAĆINSTVO ODSEČENO OD SVETA: Situacija u NOVOJ VAROŠI veoma kritična

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

Primetila je kako se blizi vrhuncu, pa je usporila svoj hod po njegovom penisu. Umirila se. Ljubila mu je kapke na očima, čupkala i mrsila dlake na grudima, grebla ga lagano svojim oštrim noktima po stegnima. On ju je hvatao za čvrstu stražnjicu, podizao je, pa spuštao, milovao joj je i stezao celo telo, tražeći svojim usnama, nabreklu, crnu bradavicu njene dojke.

Plesala je na njegovom udu veličanstveni ples. Kakvo je to bilo jutranje tucanje! Jecao je u grču i sav pružen u nju sve do utrobe, a onda je svršavao dugo i toplo. Osećala je njegove vruće mlazove, ali je nastavila svoje jahanje na njemu sve dok nije započelo njeno dugo svršavanje. Još mu je ljubila usne i još ga grebla po leđima, a već je dolazila k sebi posle uživanja u ovom jutarnjem tucanju. Disali su sve tiše i tiše.

Kad je sve bilo gotovo, maramicom je obrisala njegov penis i svoju crvenu, nabreklu koku. Obukla se i vragolasto mu se nasmešila. Osećala je njegovu spermu u sebi. I bila je srećna. Takva je posla na svakodnevni posao. I, još je ceo dan pevušila jednu pesmu, koju su oboje voleli. Kako li je lepo započeti radni dan tucanjem u kancelariji! I biti ljubavnica svom ljubavniku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti