27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

DIVLJE NABIJANJE SA KLINKICOM Uvela ga je u svoju usku rupicu, osetio sam toplinu i onda razaranje!

Tada sam imao 18 godina i doživeo sam prvi pravi seks i to sa ćerkom od moje krsne kume. Inače, moja krsna kuma Branka je bila dobrodržeća žena od 43 godine, tada, i mnogi muškarci su se okretali za njom, a sad su mi i jasniji pogledi mog oca kojim je častio njenu guzu. Inače, Branka je bila najbolje prijateljica moje mame još od malih nogu, pa sam se tako i zbližio sa njenom ćerkom, Jasnom.

Jasna je bila starija od mene dve godine i do momenta kad sam stigao do kraja osnovne škole nekako je prestala da se druži sa mnom, jer se družila sa starijim momcima iz srednje. Bila je mlađa kopija svoje mame, a to znači bujnih sisa i velike guze, i visine od 170 santimetra. Duga talasasta crna kosa joj je padala preko ramena i okvirila stalno vedro lice sa dva zelena oka i široki osmeh. Kad sam i ja krenuo u srednju počeo sam naglo da se menjam, u pozitivnom smislu. Od prvih dlačica oko kurca koji je narastao na solidnih dvadeset santimetara, a i dan danas je takav, do poboljšanja muskulature od sporta kojim sam počeo intenzivnije da se bavim. Nije bilo dana da se nije igrao fudbal na školskom igralištu, a posle i trening u lokalnom klubu. Međutim sve ređe sam viđao Jasnu iako je Branka skoro svaki vikend bila kod nas na ručku, na muku mom ocu, koji je često znao da ode u WC, pa ga je sigurno drkao tamo na Branku.

NAJVAŽNIJE DANAS

VUČIĆ O KOVAKS PROGRAMU: U Srbiju stiže još 12 miliona vakcina

KORONA PRESEK Manje obolelih, manje i preminulih

STO DANA VLADE: Završena sednica, predsednik Vučić se obratio naciji (VIDEO)

BUM! "Na pravom mestu" otkrila nove krađe beba! (VEČERAS u 20.50 TV HAPPY)

Branka je izgleda znala šta muči mog oca, pa su njene odevne kombinacije bile više nego provokativne. Ja sam tada još bio klinac, iako sam blejao u porniće sa prijateljima iz škole, ali nekako su nam te starije žene bile onako... Nismo se palili na njih. A svoj prvi i pravi seks sam doživeo nakon svog 18. rođendana, i završetka srednje škole, u onaj početak leta. Mama me poslala kod Branke da joj odnesem neke papire i da se ne vraćam dok ih ne pregleda i potpiše. Inače Branka se bila razvela pre 6 godina, jer je uhvatila svog bivšeg u klinču sa njegovom sekretaricom na poslu. On je bio neki guzonja, a to je bio burni razvod jer je Jasna provela kod nas nekih mesec dana dok se situacija nije smirila. I sad sam ja dolazio kod nje sa nekim papirima koji su trebali mojoj mami.

Pozvonio sam na vrata lepe kuće u predgrađu, koju joj je bivši muž ostavio, a na vratima se pojavila Jasna. Ostao sam bez teksta kad je otvorila vrata u kratkim pantalonicama, neki bi rekli vrućim jer se praktično sve videlo, a njen brežuljak je napinjao materijal napred i lepo se video onaj razrez na njenoj pički. A majica bez rukava je samo prekrivala bujne sise bez grudnjaka, dok je kosa bila vezana u rep i podupirana onom frotir trakom koja je bila popularna tada kod svih devojaka. Osetio sam iznenadne žmarke u gaćama i mislio sam da su mi se jaja uvukla u telo, a korac kao da je povukao sve iz jaja i počeo da bubri. Stavivši papire ispred sebe samo sam promuklo rekao:

- Zdravo Jasna, ti je majka kod?

Odmakla se u stranu i rekla.

- Nije, ali upadaj.

Prošao sam pored nje osetivši nekakav parfem ili dezodorans, a ona je nastavila.

- Bože, pa nisam te videla sto godina.

- Ali ti više ne dolaziš kod nas sa majkom - rekao sam sa smeškom iako sam i dalje sa onim papirima skrivao svoj napeti kurac u kratkim pantalonama.

- Ma daaa... obaveze na faksu! - rekla je i pošla ispred mene pozvavši me rukom za sobom, a ja sam buljio u one guzove koji su kipili ispod kratkih pantalonica, dok je kurac postajao sve bolniji u mojim gaćama.

- Pa neke gluposti ovako - govorila je i krenula do frižidera, pa se nagnula kad je otvorila vrata i njena guza bila je u prvom planu dok su se pantalonice uvukle između guzova, a kad se ispravila vadeći flašu soka nije se ni potrudila da ih izvuče između njih.

Donela je dve čaše i sad smo sedeli za stolom, pa je rekla da joj se majka vraća dosta kasno, a onda smo prešli sve one stvari od kad se nismo videli, te sam saznao da je nedavno raskinula sa dečkom, a to joj je i bolje jer nema nikakve distrakcije, a na pitanje kako ja stojim po pitanju devojaka samo sam se zacrveneo i nešto zamuckivao, dok se ona smeškala i odjednom upitala direktno:

- Nego Brane, jesi li ti šta jebao uopšte? Imaš li uopšte nekakvog iskustva?

Gledala me direktno u oči, baš kao nekad kad bi me zatvorila u ormar i ne bi me puštala iz njega dok smo bili manji, a kad sam odmakao samo se nacerila i rekla:

- Hajde dođi sa mnom, šteta bi bilo da ovakva kurčina ne proba malo vrele rupice.

Dok je to govorila povukla me za sobom u svoju sobu, koju sam i ovako dobro poznavao, ali sad više nije bilo onih lutkica i drugih gluposti koje devojčice skupljaju, već je to bila soba mlade devojke koja ima obaveza na fakultetu. Nisam se baš ni snašao, a ona me gurnula na svoj poprilično udoban krevet i počela da mi otkopčava kratke pantalone, pa zavukla ruku unutra i izvukla moju kurčinu koja je imala potpuno slinav vrh, a onda se nasmešila i sagnula. Liznula ga je vrhom jezika, dok sam se ja stresao od njenog dodira.

Uhvatila ga je dosta čvrsto, a moj glavić je nestao u njenim ustima, pa sam zaključio da na faksu radi još nešto osim što uči

Započela mi je takvo pušenje, da sam nakon dve minute već špricao u njena usta, tako da se zagrcnula i pustila ga, pa je deo sperme završio po njenom licu i mom stomaku. Nije se zbunila, već se samo nasmešila i počela da mi drka kurac, a povremeno bi ga polizala od jaja do glavića i nazad, tako da je ubrzo ponovo čvrsto stajao. Nakon toga je počela da se skida i sad sam kao očaran gledao njene velike sise koje su se klatile sa ružičastim i napetim bradavicama. Kad je skinula one pantalonice i sa njima gaćice ugledao sam tamni grm iznad njene pičke. Usta su mi bila u trenutku suva. Kao da je znala to, popela se na mene i sela mi na lice sa svojom mokrom pičkom.

Prvi put sam lizao žensku pičku i nisam znao kako to izgleda, ali sam samo počeo da ližem. Da je u redu čuo sam po njenim uzdasima koji su jedva dopirali do mojih ušiju, pošto mi je stisla svojim nogama glavu. Povremeno bi odmaknuo glavu kako bih uhvatio vazduh, a lice mi je bilo mokro od njenih sokova. Nastavio sam da je ližem dobrih desetak minuta dok nije uz glasan vrisak svršila, a butinama mi je stisla glavu da nisam mogao da se pomerim.

PROČITAJTE JOŠ

POKUŠAO DA SE UBIJE: Otac, koji se sumnjiči da je SILOVAO ćerke prerezao vene?!

NESREĆNOM DEČAKU POP ĆE IPAK DRŽATI OPELO: Dečakova sahrana biće presedan

SAHRANA SKOLETOVOG SINA: Poslednje zbogom na Centralnom groblju

ZAVRŠIO IZA REŠETKA: Uhapšeno 12 osoba zbog krijumčarenja kokaina

DRAGANOVA MAJKA NEUTEŠNA: Hoću da legnem pored njega da ga ugrejem da se probudi

Ubrzo me je pustila i spustila se samo malo niže, te me uhvatila za kurac, pa ga polako uvela u svoju poprilično usku pičku. Osetio sam toplinu na svom kurcu koji je ubrzo napunio svojom veličinom njenu pičku, a ona je počela da se nabija na mene. Divlje nabijanje je trajalo nekih pet minuta kad je stala i rekla da je sad ja nabijam žestoko. Legla je na leđa i raširila noge, a ja sam pažljivo vratio kurac u njenu pičku između njenih nabreklih usmina. Zadigao sam joj noge i počeo da se zabijam u nju, a onda sam se naslonio na krevet dok me ona obuhvatila nogama, pa sam nastavio tako sa jebanjem.

U svemu tome sam shvatio da ne smem da svršim u nju, pa sam ga uskoro morao izvaditi i nakon kraćeg drkanja sam joj svršio po stomaku i sisama, a ona se ustala i stavila mi kurac između svojih velikih sisa i sa njime razmazala svu onu spermu koju sam istresao po njima. Na kraju mi ga je i oblizala. Nakon toga smo još malo sedeli na njenom krevetu dok sam joj ja milovao sise, a ona predlagala da bi sutra mogli da odemo na kupanje na obližnje jezero. Na moj pitanje šta ćemo tamo, samo se nasmejala i rekla:

- Ma moraš još neke stvari da naučiš.

Usledio jeglasan poljubac u usta. Završili smo sa oblačenjem i sređivanjem kad se pojavila njena majka, pa je potpisala one papire i ja sam otišao jedva čekajući drugi dan, nadajući se da bi mogao imati nezaboravno leto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti