12°C

Beograd

Photo: pexels/RODNAE Productions

Izvor: happybsc

LARA JE ŽELELA CRNCA U SEBI Bio je mnogo duboko u maloj sa tankim strukom, kidao ju je iznutra

Golden Rose ad

Zdravo. Moje ime je Lara. Imam 23 godine, živim u Beogradu. Zbog izuzetnih oblina, tankog struka i fazona uvek sam bila omiljena među strancima. Ljudi iz Srbije gotovo da me nisu primećivali. Kako zbog mog arogantnog, pomalo aristokratskog stava, tako i ponašanja. U klubu ili bilo kom drugom javnom mestu niko nije imao priliku da me vidi u zagrljaju bilo kog muškarca. Čudno za jednu Beograđanku, ha?

Uvek sam bila na neki način neosvojiva, za muškarce sa naših prostora potpuno atipična. Imala sam samo jednu slabu tačku. Crnci. Slušala sam hip hop od kada znam da postojim. Kada sam počela da izlazim u klubove, to su bili upravo oni na kojima se puštala ta vrsta muzike. Moj masterkey (kako se kaže u žargonu za prvog crnca u životu) je bio izuzetno poseban, dovoljno dobar da me natera na tu ludost. Pre njega su mi bili kao vrsta za proučavanje, ali da mi se ne približavaju.

Prošlo je vremena od kad sam ga prebolela, nastavila sa životom koji se svodio na klubove, restorane i trošenje para bogatih roditelja. Dolazimo do momenta ostvarivanja kontakta sa specifičnom osobom u specifičnoj situaciji na specifičan način. Dečko koji se preko poruka činio poverljiv, pametan i zanimljiv. Nije trebalo dugo vremena da me ubedi da odemo na piće. I eto, spremam se, oblačim haljinu koja se pripija uz telo ističe moj uzan struk, široke kukove i nepreglednu zadnjicu.

VAŽNO!

Premijerka potvrdila: NEMA ZATVARANJA studentskih poliklinika!

SKANDAL U SOPOTU: Medicinskom radniku zabranjen rad, razlog je ovo!

Dr Ostojić: Sve više DECE zaraženo koronom!

Napravili haos pa pobegli: TINEJDŽERI IZAZVALI UDES!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad