32°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Počela je da se TRESE! Klonula je od naleta STRASTI!

Zovem se Miloš, imam 39 godina, iz Bg sam, dobro izgledam, situran sam… Pored nekih drugih zadovoljstava kada je sex u pitanju ja preferiram oralnu stimulaciju drugim devojkama, mladjim udatim ženama, mada se tu nadju i neke žene približno mojih godina. Moja opčinjenost dok na usnama osećam nadolazak orgazma je neopisiva. Naravno nema toga puno i često, iz raznih razloga.

Prvi put pišem i želeo sam da vam ispričam jedan istiniti dogadjaj koji de desio pre 4 godine. Samo da napominjem da sam trazio devojke i preko oglasa, davao oglase… ali sve je to bilo bez većih rezultata. Lažne osobe, profesionalke, one koje su sumnjale u mene plašeći se da iza svega stoji bog zna šta. Nudio sam i korektnu naknadu za to ako treba. Nije to bilo to. Uglavnom, jednom prilikom sam se sporednim putem vozio i do uključenja na smederevski put ostalo je mozda tri kilometara. Sporo sam vozio uzivajući u zelenim krajolicima, rascvetalom voću, kućicama pored puta. Sa moje desne strane stotinak metara ispred ugledao sam od pozadi prelepu figuru očigledno mlade devojke, duge svetle kose, uske majce bez rukava, utegnuta u blede farmerke, koje su joj jasno oslikavale obrise vitkog tela i patike. Očigledno je išla do smederevskog puta da bi sačekala bus. Odlučio sam da stanem pored nje, otvorim prozor… To sam i uradio. Kako sam se približio tako se okrenula. Ugledao sam njeno lice. Neopisivo lepa, neizrecivo poželjna. I danas se pitam da li je zaista bila takva ili je taj trenutak pojačao moj utisak. Nisam imao vremena da dalje mislim o tome. Pitao sam je da li je pravo napred smederevski put pošto prvi put prolazim. Odgovorila je da jeste. Zamolio sam je da je prebacim do njega i ujedno da mi pokaze. Naravno, put sam znao odlično. Dodao sam da nisam video ni jedan bus tako da je bolje da ide samnom.

Ušla je. Sveža, mlada,čista, mirisna, prelepih ruku, uskih šaka… sve je na njoj bilo predivno. Rukovali smo se. Zvala se Vanja. Išla je do Grocke. To mi je dalo malo više vremena mada bih zbog nje vozio i nazad za Beograd. Divan osmeh, usne, zubi… odgovarala je na moja pitanja, cvrkutala je imao sam osećaj. Imala je 18 godina. Planira da upiše faks, mada nezna tačno šta. Ide u Grocku da se nadje sa drugaricama. Nisam hteo da joj predlažem ništa. Bilo mi je glupo da joj to kažem, trebalo mi je vreme. Pitao sam je za dečake. Rekla je da nema dečka, da navaljuju ali da joj to nije preokupacija i da njen dečko mora biti neko pravi. Tako smo stigli u Grocku. Stao sam i uradio jedino što mi je palo napamet tog trenutka. Zamolio sam je da sačeka sekund. Izvadio sam papir i olovku. Napisao svoj broj. Rekao sam joj da sam oduševljen sa njom, da je divna, da sam ja ok osoba i da svakom treba neki tajni prijatelj. Pružio sam joj cedulju sa brojem telefona. Uzela je bez razmišljanja, zahvalila se na vožnji i nečujno izašla iz auta.

Gledao sam u njeno medjunožje skriveno uskim farmericama. Njena kolena i lakoću pokreta njenih dugih nogu dok je izlazila. Okrenula se, pogledala me i osmehnula. Tu noć sam se samozadovoljio zamišljajući to središte njenog tela. Iako nisam očekivao, sutradan sam dobio njenu poruku. Još jednom se zahvalila na vožnji i pitala šta sam mislio pod tim “tajni” prijatelj. Objasnio sam joj samnom može da razgovara o bilo čemu i da to nikada neću zloupotrebiti. Sve tajne, sva pitanja, sve dileme… Ono što nebi mogla ni sa kim. Danima smo se dopisivali, otkrivali jedno drugom mnogo toga. Bila je nevina, želela je ljubav, ali nije htela da spava sa bilo kim. Rekao sam joj da mogu da je volim i da je puno volim, ali da sigurno nisam osoba sa kojim bi htela da izgubi nevinost. Nastavljali smo naše svakodnevmo dopisivanje. Znala je da očekujem nešto od nje, znao sam da očekuje nešto od mene. Taj osećaj je bujao i osećao se. Postali smo iskreni prijatelji iako se nismo nikada sreli. Postojala je iskrenost medju nama. Konačno, desilo se i to. Priznao sam joj da mi je maltene fetiš oralna stimulacija devojaka, čak veća nego sam sex. Posebno mladjih, zgodnih, pedantnih… Priznao sam i da mi je to prvo palo na pamet kada sam je ugledao na putu. Odgovorila mi je da je to pali i da više razmislja o tome dok se mazi nego na sam seks. Hteo sam da poludim od srece. Prvi put sam bio siguran da ima nade da se ostvari ono o čemu sam dugo maštao. Predložio sam joj da spojimo lepo i korisno. Ona orgazam i da ostane nevina, a ja svoje zadovoljstvo. I da to ostane naša tajna.

Brzo smo dogovorili susret. Zamolio sam je da obuče isto ono što je nosila kada smo se sreli. Čekala me je na mestu. Ušla je u auto. Uključio sam unutrašnje svetlo. Bilo je toplo letnje veče. Bila je uzbudjena, rumena, uznemirena. Rekao sam joj da se opusti i da i da ne brine, da je važno da njoj bude lepo. Odvezli smo se na neki sporedan put. Prešli smo na zadnje mesto. Legli smo jedno pored drugog i gledali jedno drugog u polumraku mesečine. Milovao sam joj lice, presrećan što je ovo dovno stvorenje pored mene. Usne su nam se dotakle. ljubili smo se dugo, strastveno, grickao sam joj usne, jezici su nam se spojili, istraživao sam njene dubine, imao sam osećaj da bih je progutao, više nisam znao gde je sladja. Ljubio sam joj obraze, oči, bradu, grickao za uši, ljubio vrat, uvijala se, izvijala, privijala uz moje telo. Rukama mi je prolazila kroz kosu, jednom šakom sam je držao za prelepu glavicu više da osetim da tu, da postoji… Šapnula mi je “molim te,skini me”. Njen dah, njeno šaputanje i dalje mi odjekuje kroz glavu. Imao sam nameru da je celu milujem, ljubim … ali njena molba me je prenela i shvatio sam da je previše uzbudjena za sve to. Ispravio sam se i seo kod njenih nogu, ležala je na ledja… opuštena i prepuštena meni. Tiho je jecala očekujući da je prvi put muškarac dotakne i to usnama. Polako sam joj skinuo jednu patiku, pa drugu.. zatim sam joj otkopčao farmerke i povukao ih za nogavice.

Bleštavilo njenog putenog tela me je zasenilo. Skinio sam joj čarapice, a onda je podigla guzu i olaksala mi skidanje gaćica. Nisam mogao da verujem. Ona devojka sa kojom sam se dopisivao, o kojoj sam maštao, sanjao bila je stvarna, bila je tu. Polugola, stopalima slatkim, pravilnim, uskim na mojim bokovima. I dalje sam bio spor. Uvijala se kao da će tim pokretima dotaći centar svog sladostrašća i olakšati želju. Poljubio sam joj desno stopalo, a zatim levo. Ljubio sam joj stopala, sisao prstiće. Bili su nežni, slatki, mirisni …želeo sam da joj usnama dotaknem svaki milimetar stopala, članaka, listova, kolena, butina… polako sam se usnama kretao niz butine. Rašrila je noge potpuno, sa obe ruke mi je držala glavu pritiskajući me prema njenoj ribici. Nisam se dao. Usnama sam dosao do kraja butine i zatim prešao na drugu. Lizao sam i ljubio taj prevoj izmedju butine i ribice. Izludelo je to. Molila me je da počnem. Nežno ali energično sam joj naslonio usne na ribicu i poljubio. Bila je glatka i depilirana. Jezikom sam prošao od dna do vrha ribice. Sekao sam je jezikom kao nožem. Bila je čista, nežna, mirišljava, sočna, željna… Svršila je, vrišteći. Usne su mi bile kvasne od njenih sokova. Nagnuo sam se prema njoj i poljubio joj usne. Jezikom je skupljala svaku svoju kap sa mojih usana. Šapnuo sam joj da tek počinjem da joj obradjujem ribicu. Ponovo se stresla sva. Vikala je nemoj, hoću opet, ti si lud, poludeću… nepovezano, sve ono što joj je nesvesnoj i u bunilu orgazma padalo napamet. Spustio sam ponovo glavu medju njene noge. Ribica je bila kao potok vlažna. Lizao sam je kao nijednu do tad, male usmine, velike… imala je predivnu ribicu, rascvetalu od mojih poljubaca, nabubrelu…Ušao sam jezikom u nju. Zadrhtala je. Vrhom jezika sam došao do klitorisa. Sisao sam ga nežno i dugo, grickao ga, dražio ga izmedju jezika i zuba. Dok sam to radio prislonio sam joj palac na guzu, vlaznu od njenih sokova i nezno masirao anus… Vrištala je, svršavala je uzastopno. To nisam mogao da izbrojim. Treslo joj se celo to čarobno i zanosno telo. Ljubio sam joj i lizao ribicu dok je bilo snage u njoj. U jednom momentu je klonula, više nije imala snage za bilo šta. Trzala se brzo, a zatim sve sporije i sporije dok nije stala. Šaputao sam joj da je predivna, preslatka, da je volim, tepao sam joj, smirivao, nežno ljubio ne želeći da je prekidam u njenom uživanju. Kad se potpuno smirila, polako sam joj obukao gaćice, farmerke, čarapice i patike.

Nije se opirala niti mogla da mi pomogne. Pre nego što sam jok obukao gaćice još jednom sam joj poljubio ribicu. Ležali smo dugo, a zatim me je ljubila i zahvaljivala se. Doživela je muškarca, ostala je nevina, a sve je opet bila tajna. Prešli smo napred, sredila se i odvezao sam je blizu kafića gde je čekalo društvo. Pre nego što je izašla, dao sam joj ogrlicu “svarovski” da imala uspomenu na to veče. Izvadio sam i par hiljada dinara da bi častila društvo. Izvukla je dve hiljade, nasmešila se i rekla “hoću,sa velikim zadovoljstvom”. Poljubila me je jako, pogledala i rekla “hvala ti što si priuštio sve na tako divan način”. Izašla je i nestala u pomračini. Dugo sam i pored svega mislio da sanjam. Kasnije smo se često vodjali ali o tome možda drugi put. Hvala ti Vanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti