17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Komšinica je proživljavala fantaziju! Nasedala je vrelom MUČENICOM na moju VELIKU I DEBELU BATINU!

Sretneš je 10 godina nakon što si se odselio iz starog kraja. Ana, ona je uspešna poslovna žena, ti si ne baš poslovan ali ni polovan muškarac. Daleko od toga. Ona blista u tom poslovnom odelcetu, pričate sa komšinicom o tome šta ste radili proteklih 20 godina, a tebi samo jedna stvar na pameti – na ovu vitku brinetu, i dalje privlačnu, visoku, sam šiljio plajvaz kad sam bio klinac.

To je sve što ti peolazi kroz glavu. Nema ništa drugo. Ona ima 45, ti 35. Ima dete, muža. Ti ženu i klince. A opet, to nije bitno – bitno je samo ono kad si je gledao kako vrcka uz stepenište. I kako si mrzeo onu štrebersku papčinu za koju se udala.

– Al’ dobro, komšinice, hoćemo li na jedno piće? – I tu lepo opletete, pa naručite još jedno.

Završilo se radno vreme. Pobegla ranije s posla. Samo još jedno. I tu ti izleti sve, ali na fini način.

– Ložio sam se na tebe kad sam bio klinac.

Ona mi tu prizna:

– Bio si malo zbunjen ali zreliji od vršnjaka. Jednom sam pomislila (ti si tad imao 18-19), kako bi bilo dobro da ti skinem nevinost. 

Ja ušima ne verujem. Ona kaže da joj je samo prošlo kroz glavu.

– I slušala sam te leti.

– Kako?

– Kad si dovodio one šmizle. Neke su bile prilično glasne. Jednom sam ležala u krevetu i slušala te kako tucaš neku Ljubicu. Pomislila sam da odem dole da vam se pridružim.

– I?

– Nisam, kao što vidiš. Ali sam se dosta dodirivala to veče. Zamišljala sam da imaš velik, tup, debeo, žilav kurac.

– Mora da si vidovita, jer je upravo takav.

Onda je pogledala ispod stola. U izbočinu ispod pantalona.

– Svaka čast komšija.

– Hvala komšinice.

Razmenili smo kontakte. Trapavo se poljubili na rastanku. Par poruka tu i tamo. Kako si i sl. A onda, sedam dana kasnije, stigne mi poruka: stan, taj i taj, tu i tu, četiri popodne. Smislio sam neko šugavo izvinjenje, zbrisao s posla, pozvao taksi, odjurio tamo. Bio sam kao izbezumljen; nikad do tada nisam prevario ženu.

Dok sam se peo liftom prošlo mi je kroz glavu da sam gad, da sam ljigavac, da sam pička, da mi se neće dići, da sam nervozan u pičku materinu i da treba da odem kući. Ali, ding, treći lift, jedan korak, iza mene se vrata zatvoriše, nema nazad.

Stan – piše Milić. Gurnem poluotškrinuta vrata. Ona mi prilazi, samo u donjem rublju, crnom. Grabim je ljubim, sad nema nazad, jebeš brak, jebeš sve. Krljamo se jezicima kao srednjoškolci. Ljubim njene bademaste oči, čelo, blago povijen nos, spuštam se dole prema brusu, kidam ga, skladne, dobro držeće sise, blago izbačen stomak, šake, jezik, tu, da, svuda, izbezumljen sam. Ne znam šta se dešava, tek čujem o njenim uzdasima da je dobro. Ljubim tu rascvetalu pičku dok stoji…

Jebote, toliko sam čeko ovo, samo ovo! Seks sa komšinicom!

Ližem klit. Prstačim joj picu i guzu. Ona, pribijena uza zid, promrmlja:

– Vrata su otvorena.

– Jebeš vrata – kažem.

Vadim užarenu kitu. Ona se osmehne:

– Kao iz snova.

Gurne me na pod i počne da mi daje pljuganje decenije. To što nas neko može videti me pali još više. Navlačim milfaru, na moju karu. Jebote, prosula se ona kosa, oni ženstveni nežni prsti šaraju mojim stomakom, nokti blago grebu. Opkoračuje me… Jebem se konačno sa komšinicom…

– Dečko – kaže – dobrodošao u svet odraslih.

Jebote, ona proživljava fantaziju iz vremena kad je imala 28. Naseda mi, vrelom širokom pičketinom na karinu od 20 santima.

Uleće glatko, šljapka li šljapka, šapuće mi na uho:

– Nemoj odmah da svršiš, dečko!

Grabim je za poveće guzove, nabijam jako odozdo, roksujem, glavom joj sise boksujem. Koraci u hodniku. Jebe mi se, bukvalno. Bacim pogled – nogice neke mlade pičke trče uz stepenice. To je sve što sam video. Sledećeg trenutka mi bljesne pred očima. Svršavam u talasima. Sva sperma koja se nakupila u poslednjih deset dana kad sam posledni put karao ženu – i to solidno (dosadno, dodao bih), sve frustracije, gadosti… sve mi se slilo u kurčevnu eksploziju u špilju moje komšinice.

To je to. A i njoj je to to. Urla kao ranjena zver, jebe joj se, pada mi na grudi, ljubi me, mešajući na mom spermljivom kurcu.

Onda se utišasmo, spojeni par minuta, a onda svoju zverku izvadih balavu, i lepo ocedih na njene sie i uvalih u usta. Čučao sam iznad njene glave, zadihan kad su se moje oči susrele s licem one ponosne vlasnice nogu. Tanana, ravne, riđkaste kose, između 18 i 20 godina, u uskom šortsu i majici, fiksirala me je plavim očima. Mislio sam da će nam se nasmejati, pobeći, ali ona je samo stajala i ispitivački me gledala.

Moj kurac je samo od tog pogleda ponovo narastao u ustima Aninim. Namignuo sam devojci. Ana, nesvesna toga, krenula je da mi sisa muda.

Devojka je blago gricnula usnu i spustila ruku prema međunožju. Izvukao sam kurac iz Aninih usta i pokazao ga devojci. Ona mi je pokazala palčeve. Pokazala mi je potom kažiprstom nadole. Shvatio sam – „vidimo se dole posle”. Klimnuo sam glavom. Poslala mi je poljubac i otrčala dalje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar