33°C

Beograd

Photo: printscreen video

Izvor: Happy BSC

PERVERZNA profesorka ga je uhvatila na DELU! Spustila se na kolena i HALAPLJIVO GA STRPALA U USTA!

Toliko sam želeo da ovo ispričam nekom, a nisam smeo. Čak ni svom najboljem drugu. Zato sam odlučio da svoju ispovest stavim na papir. Naravno da ne smem da napišem iz kog sam mesta, jer može neko da pročita i prepozna aktere, i odmah bi pukla bruka.

Išao sam u četvrti razred srednje stručne škole, a ona je došla na zamenu umesto matematičarke koja je otišla na trudničko, u drugom polugodištu. Ima oko četrdeset pet godina, visoka, uvek doterana i utegnuta u suknje, kaljine, košulje ili pantalone.

Ima dugu crnu kosu uvek vezanu u rep, najobliju veliku guzu, a sise velike petice, teške, uvek sapete u broj katedre. Crne najlonke, jebačka faca i naočare, uvek nabijena na štiklice koje možeš čuti kad krene iz zbornice do učionice.

Prva stvar što je u mojoj glavi kad čujem to lupkanje je bila da vidim one sise i krenem da osećam kako mi se svaki put diže kad bi otvorila vrata i pozdravila razred.

Tako su i prošla dva meseca od kada je došla i ja sam bio pred nervnim slomom od žudnje i sperma od žudnje mi je udarila u glavu i curila mi iz ušiju bez obzira na besomučno drkanje nekoliko puta na dan.

Pošto sa bližio kraj godine najavila je da će posle nastave držati dopunske časove i, ko misli da mu treba, može da se prijavi. Prijavio sam se samo ja, što uopšte nije čudno jer sa matematikom se više nikada u životu nećemo sresti posle srednje škole. I ona se začudila kad je videla da ima prijavljen neko, verovatno joj je to bila nepoterbna obaveza.

Od same pomisli da ću biti nasamo sa njom dva sata drhtao sam od uzbuđenja a mislim da sam mogao svršiti u gaće od samo pomisli na njeno telo i ono što što nih joj radio.

Ušla je u učionicu doterana kao i uvek, ovaj put u uskom crnom kostimu i ludačkim dekolteom iz kog su ispadale ono njene dve bombe. A kako smo bili samo i kako se trudila da mi objasni ono što me uopšte nije zanimalo, poturala mi ih je pod nos da sam mogao da osetim njihov izluđujući miris.

Mislim da sam i zaboravio ono što sam znao a ne naučio nešto novo, a mislim da je i ona primetila šta mi odvlači pažnju, ali da se uopšte nije trudila da prestane da me izluđuje, čak šta mislim da se njeno naginjanje, guženje i trljanje pojačalo, što me je skroz izludelo i dokrajčilo.

U jednom momentu je napisala nekoliko zadataka, rekla mi da ih rešim, da slobodno koristim knjigu, dok će ona otići do zbornice da popije kafu, a da ja imam dovoljno vremena da rešim zadatke. Skinula je naočare i išetala iz učionice.

Ostao sam zatečen, prazno buljio u onaj papir i skoro novu knjigu, nikad otvorenu, u kojoj ne bih znao ništa da nađem. Pogledao sam ka katedri, na njoj su stajale naočare a preko stolice spušten sako.

Ustao sam i brzo otišao prema njenom stolu. Sagao sam se i pomirisao sako koji je tako mirisao na nju. Prepoznao bih taj miris među hiljadu sličnih.

Otvorio sam ga i mirisao mesto gde su gnjezdile one velike sise. Mislim da mi se pomutio mozak, više nisam znaop šta radim, a buljeći u one sise sam tolio bio napaljen da sam se podigao i otkopčao šlic.

Polako sam izvadio kurac i zagulio kožicu preko oteklog glavića. Srce mi je ubrzano kucalo, osećao sam ga u grlu. Mislim da sam skroz poludeo.

Počeo sam da trljam glavićem o svilenu postavu sakoa. Drkao sam kurac i zamišljao nastavnicu sa druge strane i njene gole sise. Ubrzavao sam, moja ruka je letela kurcem. Stresao sam se kad sam ugledao mrlju od mojih sokova na postavi sakoa.

Okrenuo sam se brzo i prešao glavićem hladnom pločom stola i dodirnuo naočare njima. Prešao sam glavićem preko jednog pa drugog stakla, ostao je sluzavi providni trag po njima. Lupnuo sam ih dva tri puta i stegao muda.

U tome sam čuo zvuk štiklica, uhvatio me strah, ali nisam mogao da se uzdržim i stanem sa drkanjem. Kurac mi je kao od kamena, ruka mi leti po njemu. Hiljadu mi misli kreće kroz glavu i ne mogu da stenem, drkam dok slušam one štiklice što odzvonjavaju hodnikom.

Skoro dolazim do vrhunca kad odjednom ona ulazi i ja zastade. Uđe i zatvori vrata iza sebe. Vidi me sa tvrdim kurcem u ruci i uplašenim izrazom na licu.

Sranje, uhvatila me je, ima da najebem za ovo. Jedva sam je čuo šta je rekla od straha i uzbuđenja. Prilazi stolu stolu i neskida pogled sa mog izbezumljenog lica. Pogled joj se polako se spušta do moje šake u kojoj je kurac oguljenog glavića. kresnula je da uzme naočare i ruka joj je zastalča na tren, ali je na kraju posegla za njima i stavila ih na nos.

Ja sam bio u haosu, izmeštani strah i uzbuđenje, mislići da sam ja per pola minute umrmljao stakla mojom sluzi i da je morala primetiti da nešto nije u redu.

-Šta to radiš!? – gledala me je zapanjeno širom otvorenih očiju, ćutao sam – Odgovori mi!

-Drrrkam… – kažem ja uplašeno.

-Pa šta si stao… Drkaj dok te ja gledam kad misliš da si neki mangup!

Nije mi jasno šta hoće, ali sam polako počeo da drkam, sav zbunjen i izgubljen. Strah i neverovatno uzbuđenje mešaju mi se uglavi. Gledao u one bujne sise, butine koje napinju suknju, njen jezik kojim oblizuje usne i oči ispod umrljanih stakala koje trepću gledajući moju kurčinu u šaki.

Sperma koja je već ključala u mojim jajima je pokuljala, i za možda dvadeset sekundi krenio sam da špricam na pod ispred sebe i tačno ispred njenih nogu.

Stajao sam uplašen razmišljaju šta će sad desiti. Jaoj sramote, celi svet mi se srušio u tom trenutku. Prilazila mi je sasvim lagano. Grudi su joj se napinjale, a suknja lagano zadizala. Bila je toliko blizu da sam mogao da osetim njenu toplinu na svojim grudima i sise koje mi ovlaš dodiruju.

-Nastavi …-reče.

Kita koja skoro da nije ništa izgubila na čvrrstini i veličini, već mi je bubrila i šaci. Nastavio sam da je trljam digim i malo sporijim pokretima, a ona je pomicala svoje grudi po mojim. Disala je sve dublje, osetio sam sladak dah na svome vratu. Naslonila se skroz na mene i prosto me pritisnula sisama. Traljala ih je o mene i usput mešala kukovima, kao da mi sve ovo mučenje već nije bilo dovoljno!

Spustila je ruku dole i nežno ga uzela iz moje. Stisla ga je i zategla kožicu a zatim lagano zadrkala. Protegao se u njenoj šaci, stajao je krut kao sveća. Smestila ga je između nas, malo zadigla suknju i nastavila svoju igru.

Mogao sam da joj osetim gaćice, jedva sam se suzdržao da ne puknem. Sperma mi se penjala uz kanal. Ovo je bilo bolje od bilo kog časopisa koji sam do tada čitao!

Pomerao sam ga gore dole, kao da uterujem u nju. Ona bi povremeno vlažila ruku i omotavala je oko njega.Hteo sam da izludim. Sve brže i brže sam se pmicao i penetrirao o njene gaćice. Ogromne sise su mi skakale pred očima. Uhvatio sam ih sa obe ruke i počeo da mesim.

Iznenada je čučnula i uhvatila kurac rukama. Tren kasnije je olizala glavić i uvukla kurac u usta. Halapljivo ga je uvlačila, omotavala jezik oko njega i spretno gutala naglim pokretima, od kojim mi je zastajao dah.

Nijedna devojka mi tada nije popušila. Jedva sam stajao, naslonio sam se na katedru. Moj kurac je nestajao u njenim ustima, osećao sam toplinu i strahovitu slast.

Držala ga je preko jaja i uvijala kao da odvrće i zateže geodru, sve vreme ga drkajući. Gledala me je preko naočara i uvlačila u usta sve brže i sve dublje. Sise su joj se napinjale pre svakom udisaju i usisu kare.

Ubrzo sam osetio da ću opt da svršim. Nisam mogao ni imao vremena da joj nešto kažem. Zabio sam joj kurac do grla i pustio svoje sokove duboko u njeno ždrelo. Kao da sam padao u nesvest od lepote doživljaja, osetih kako mlazevi počinju da joj udaraju u nepca.

To joj uopšte nije smetalo, kad joj se usta sasvim napuniše spermom, ona ga izvadi i nastavi rukom da prazni. Mlazevi su šikljali po metar u visinu i padali po podu. Znalački je uhvatila moje titraje i izmuzela me barem minut. Jaoj kako je osećaj bio lep, kao ništa pre što sam osetio u životu…

Hvatao sam dah i polako se smirivao. Ona je ustala i poljubila me u usta. Krenuo sam da podignem farmerke, dok je ona polako odkopčavala košulju.

-Možeš da ideš kući… – reče smešeći se – Ako si samo samo ovo želeo… ako ti je dovoljno!

Pogledao sam zbunjeno.

-A ako želiš nešto više…-namignula mi je...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti