20°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Policajčev me je UNIŠTIO! NAFILOVAO me je celu

Ceo život je tako. U sebi sam nosila tu divlju želju da me pojebe neko lice od autoriteta, policajac ili vojnik recmo, da me postavi na moje mesto, da umiri moju pohotu. I nikako da se ukaže prilika za to… Ali… Namesti se sve… Ako ništa drugo, u ovom životu sam naučila da treba biti strpljiv. I da ti, kad – tad, sve dođe pred noge.

VESTI DANA

DANAS SE ISPLAĆUJE MINIMALAC: Evo ko će dobiti 15.450 dinara odmah po uplati

POLUDELO VREME, ALI JAKNE IPAK NE ODLAŽITE: Živa ide gore, dole

AMS S: Oprez na kolovozima, moguća poledica!

Iskreno, najviše me pale vojničke uniforme, onda policijske pa ostale. Kada me moj sadašnji dečko jebe, zamišljam da ima na sebi uniformu i tada svršavam kao luda. U poslednje vreme stalno se svađamo oko gluposti i njegovog ponašanja, on se više nego inače okreće za curama i ja poludim na to…

Da li je počeo da se hladi, zaista ne znam, ali me njegovo ponašanje izluđuje…Tako je jedne večeri flertovao sa tinejdžerkom, ni manje ni više, dok smo bili u disko klubu. I nije reagovao na moj šok. Sva isfrustrirana i ljuta, izletela sam iz kluba. Tek kada sam izašla počela sam da plačem.

Ispred kluba na mene je navalila skupina mladića i počeli su mi svašta dobacivati, kako će me smiriti jednom dobrom jebačinom i sl.

Imala sam na sebi kratku kožnu crnu suknjicu i belu usku košulju koja je otkrivala pupak ali i naglašavala moje grudi.

Tada je prišao policajac u uniformi.

Imao je nekih 28-30 godina. Izvadio je pendrek i pitao ima li problema.

–Ne gospodine policajac, samo smo se šalili- počeli su da se izvlače.

-A zašto dama place?- pitao je. Rekla sam da je sve u redu i da oni nisu krivi što plačem. Momci su se razbežali, a u svoj toj gunguli, primetila sam da onaj moj momak nije uopšte izašao za mnom.

Policajac me pitao da li ću ostati ili želim kući. Rekla sam da želim kući ali da nemam prevoz. Ponudio se da me on odveze, što sam ja, prihvatila. Seli smo u njegov auto i tek tada sam mu se zahvalila što mi je pomogao.

Rekao je da da mu je to dužnost. Osećala sam da mi obrazi gore u njegovoj blizini. Počela sam i dole da gorim i sve dublje dišem… Osećala sam da sam u bunilu, da me spucavaju različite slike u glavi, već sam ga videla na sebi, već sam osetila njegov kurac u ustima…

A tek kada sam videla njegove divno izdefinisane ruke… Tu je već usledio prekid filma…

-Imate prelepe ruke- rekla sam očarana tim snažnim rukama koje su držale volan. Tek tada, kao da sam se probudila, počela sam da se izvinjavam. On se nasmejao.

-U redu je- rekao je i skrenuo u šumicu pored puta. Počela sam da vičem izbezumljena šta on to radi. To svakako nije bio put do moje kuće…

-Znam dobro da prepoznam napaljenu ženu. Dole si sigurno sva mokra... Kako je samo pogodio. Zaustavio je kola i počeo strasno da me ljubi, izazivajući lavinu emocija u meni, a da mu pritom ni ime nisam znala.

Zavukao je tu svoju predivnu ruku u moju košulju i ispod grudnjaka milovao moje grudi. Što činjenicom da nosi uniformu i da je policajac, što njegovom odlučnošću i sigurnošću ali i izgledom koji je bio savršen, bila sam strašno napaljena. Duboko i isprekidano sam disala i dahtala.

Položila sam ruku između njegovih nogu. Bio je već tvrd.

PROČITAJTE JOŠ

MIROVIĆ: Izjava nemačkog ambasadora nije diplomatska

VESNIK TAJNI BOŽJIH: Danas je Sabor Svetog Arhangela Gavrila

DNEVNI HOROSKOP ZA 8.APRIL: Bikovi, emotivna afirmacija u vama pokreće novu snagu

Otkopčala sam mu pantalone i zavukla ruku u njih. Malo se podigao i ja sam ih spustila a njegov kurac se već digao. Bio je velik ali tanak. Baš onako kako volim. Moj dečko je imao gromadu… užasno debeo kurac. Navikla sam se na njega ali ovaj mi je bio savršen.

Počeo je da drhti i držao me za glavu, lagano diktirajući tempo.

-Ohhhhh, tako, oh, dobro to radiš. Oh malena, kako je to dobro- uzdisao je stenjajući. Uživala sam! Bilo mi je to do sada najslađe pušenje. Odjednom se počeo grčevito tresti

-Pazi.. svršiiiii…..ćuuuuuuuu- uzviknuo je policajac

Svršio mi je u usta i sve sam progutala da sačuvam njegovu uniformu. Sperma mu je divna mirisala, baš kao i on sam. Otkopčala sam mu košulju i ljubila prsa. Tek mi je kroz glavu sinula jedna misao i počela sam se smejati.

-Pa ja ne znam tvoje ime- rekla sam a on me okrenuo i polegao spustivši sedište.

-Saznaćeš, polako, sačekaj.- rekao je gosn policajac i polako mi otkopčao i skinuo košulju. Dugo mi je ljubio sise i lizao bradavice, na što sam ja stenjala i tiho jecala. Zatim mi je polizao stomak i spustio se dole. Skinuo mi je i suknju pa prstima prešao preko tangi i malo ih odmaknuo u stranu.

-Obrijana, baš kako volim- rekao je gosn policajac i počeo da mi miluje klitoris, pa da zavlači najpre jedan pa drugi prst u moju vlažnu unutrašnjost. Sada sam te ruke još više volela. Doveo me do ludila! Prebacio se na svoje mesto i pokazao rukama da ga uzjašem.

Skinula sam tange do kraja i namestila se na vrh njegova kurca koja je bio dignut.

Najpre sam se samo do pola nabijala. Čika policajac je sve vreme lizao moje sise i bradavice, duboko dišući a ja sam jecala od zadovoljstva i prijatnosti koju mi stvara najepši kurac koji sam imala. Napokon sam ga primila celog uz kratki vrisak.

Čvrsto sam ga zagrlila i tresla se. Bilo je prelepo. Osećala sam kako u meni pulsira taj divni kurac, kako se trlja o zidove moje vlažne pice. Nikad slađe trenje, nikad bolji osećaj… Probijao se kroz mene, širio me, a ja sam se gubila u toj uzavreloj slasti.

A kada sam počela svršavati, bilo je bolje nego ikada. Napokon me je jebao muškarac u uniformi, policajac, ostvarili su se svi moji snovi i maštanja.

-Dođi- uhvatio me za ruku i izveo dok mu je kurac još uvek čvrsto stajao. Nagnuo me da se držim za auto i od iza krenuo da me nabija. Odmah je spustio ruku na moj klitoris, a drugom uhvatio sisu. Želela sam ga gledati ali nisam mogla. Oči su mi se zamaglile i opet sam počela svršavati.

-Ahhhhhhhhhhh… O Božeeeeeeee kako je dobroooooo- vrisnula sam.

Držao me da ne padnem i kada sam se smirila, podigao me je na haubu a on je stajao. Raširila sam noge što sam više mogla i tako sam videla kako njegov kurac nestaje u mojoj pički, a izlazi mokar.

O kako me to uzbudilo još više. Opet sam vrišteći svršila a ubrzo je i on. Legao je preko mene i oboje smo drhtali.

-Dalibor. Zovem se Dalibor- Nasmejala sam se i predstavila.

Nisam želela da ga izgubim. Sramežljivo sam ga upitala hoćemo li ovo ponoviti.

-Ne znam što bi tvoj dečko i moja verenica rekli na to- rekao je. Počela sam da se izvinjavam i molim ga da sve ovo zaboravi.

-Misliš da mogu. Ni jedna mi ga žena nije tako popušila, tako me lepo i strasno izjebala da sam gotovo izgubio razum. Moj kurac i tvoja slatka pičkica stvoreni su jedno za drugo. Nazovi me- tutnuo mi je papirić s brojem telefona u ruku.

I dan danas ga nisam nazvala, ni videla. Nakon seksa sa mojim policajcem, počela sam brzo da se napaljujem i navaljujem na mog dečka. Svršim apsolutno svaki put dok mislim na Dalibora.

Moram da priznam da poslednjih dana vrtim papirić sa brojem telefona u ruci…Kroz glavu prizivam iznova i iznova događaje od te večeri. I znam da ću uraditi to…Da ću okrenuti broj koji sada već znam napamet…Znam da me moj policajac očekuje…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar