27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

TROJKA IZ SNOVA! BAMBUSAO sam ih bez prestanka

Sredinom godine 2009. slavio sam dvadeset i prvi rođendan i dugo priželjkivani upis na fakultet. Ispunio sam svoj san i san pokojnog oca da upišem Medicinski fakultet u Beogradu. Okupio sam par prijatelja da se iskreno rečeno ubijemo od alkohola. Sećam se da sam se iduće jutro probudio kod prijatelja u kadi. Umio sam se hladnom vodom i izašao pomalo teturajući iz kupaonice. Pozdravio sam mamurno društvo i seo u svoj stari auto. Zaputio sam se kući. Trudio sam se što je moguće tiše otključati vrata, ali sam prilikom ulaska u hodnik srušio nekoliko kišobrana. Moja mama je izašla iz svoje spavaće sobe i rekla da odem u svoju sobu na trežnjenje. Nakon nekoliko sati sišao sam s sprata u prizemlje i zaputio se u kuhinju da ubacim nešto hrane u sebe. Za stolom je sedila moja mama. Iako sam očekivao pridike, bila je dobro raspoložena. Čestitala mi je rođendan još jednom i rekla da ima za mene posebno iznenađenje. Otišla je u svoju sobu i vratila se s kovertom. Kada sam ju otvorio u njoj je bilo skoro tri tisuće kuna, karta za Berlin i rezervacija za hotel u centru grada. Prepoznao sam ime tog hotela jer sam u njemu bio nekoliko puta s pokojnim ocem kada je išao poslovno u Nemačku. Mama mi je odlučila pre fakulteta i svih obaveza priuštiti odmor za pamćenje. Bio sam oduševljen. Za nešto manje od dva tedna već sam bio u avionu.

NAJVAŽNIJE VESTI

TUGA! Preminula beba obolela od kovida

VULIN: "Kidanje Srbije je u redu, a ujedinjenje Srba nije!"

Ministarka Kisić Tepavčević pojasnila kada bi osobe koje su preležale KOVID-19 trebalo da se vakcinišu

Troje povređeno u udesu u Užicu, među njima i dete!

O Berlinu vam neću pisati jer ga morate doživeti. Pisat ću vam rađe o avanturi na jednoj pomalo dekadentnoj zabavi. Berlin će ispuniti sva vaša (seksualna) očekivanja. Kako mene pale oskudno odevene žene prekrivenog lica otišao sam na jednu zabavu pod maskama. Dobra glazba, lepe žene, golotinja i alkohol u potocima učinili su svoje. Atmosfera je bila na vrhuncu već i pre ponoći. Ne znam s koliko promila u krvi imao sam u toaletu tog kluba najbolje pušenje.

Neka zgodna crnkinja ogromnih grudi, jakih nogu i okrugle guze, zgrabila me je na plesnom podijumu za kurac i odvela u toalet. Iako joj je lice bilo pokriveno crvenom maskom, bila je vrlo atraktivna ili bolje rečeno jebozovna. Ne znam što je radila drvena stolica u toaletu, ali sam ju odlučio iskoristiti. Povukao sam gaće i seo na stolac. Crnkinja je brzo dojurila do mog napola dignutog kurca i uzela ga u usta. Navukla je na moju karu kondom i sela na njega. Nabijala se na njega do jaja tako jako da su joj sise u prozirnoj haljini skakale. Kada je glasno svršila, brzo je ustala i mene ostavila punih jaja.

''Zar ja ne zaslužujem isto? " - upitao sam je.

Crnkinja se samo nasmejala i otvorila vrata toaleta. Pozvala je nekoga da uđe. Kada je ušla djevojka s kojom je plesala, ponadao sam se jebačini u troje. Želja mi se samo delimično ispunila. Crnkinja je došla do mene i počela mi pušiti kurac, a njena prijateljica je jednu ruku stavila na desnu sisu, a drugom je počela drkati svoju pičku.

Bio je poprilično napaljujuć prizor gledajući zgodnu mulatkinju kako se dodiruje i razmazuje sokove svoje pičke po bedrima i klitorisu i jebozovnu crnkinju na kolenima kako uživa gutajući moju karu. Ne moram vam niti pričati koliko mi je tvrd bio kurac. Crnkinja je dala svoj maksimum u pušenju. Nabila ga je duboko u grlo i nije ga vadila dok joj nisam razvalio krajnike vrelom spermom. Kada je progutala spermu, prijateljica je došla do nje i primila je za ruku. Izašle su iz toaleta kao da se ništa nije dogodilo. Ja sam ostao još nekoliko trenutaka sediti jer nisam mogao doći k sebi kako mi ga je vrhunski popušila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar