23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NAŠ PRVI GRUPNJAK: Njih četvoro je SREDILO moju ženu!

Moja supruga Bojana i ja smo u braku skoro 15 godina. Ona je crnka sa malim grudima, ali prelepim, a ja sam zgodan muskarac odlično obdaren i visok.U braku nam je prelepo, bez lazi i prevare. Meni je 42 godine a njoj 43. Oboje radimo za međunarodne kompanije i veoma smo uspešni u svom poslu. Ona je bila san svakog muškraca i znam da su mnogo prosto mastali o njoj i želeli da je poseduju što mi na neku ruku nije prijalo a na neku jeste jer tako znam da je mnogo dobra riba kao što jeste.

Jednog dana smo razgovarali na temu o promeni partnera, kako bi to izgledalo kada bi ja spavao sa nekom drugom devojkom a ona sa nekim drugim muškarcem.Ta tema joj se malo dopadala ali malo i nije jer joj je nekako glupo da zamišlja mene sa nekom drugom ili nju sa drugim muškarcem. Ipak odlučili smo da to pokušamo ali nismo znali kako i šta.

Surfovao sam po internetu i pronašao sam broj telefona neke osobe koja izgleda organizuje nekakva okupljanja bas kakva mi tražimo, razmena partnera. Pretpostavio sam da će tamo verovatno biti mnogo parova i da će moju dragu verovatno svako u toj prostoriji poželeti ali dobro, šta da se radi, okrenuo sam taj broj i najavio sam da ce jedan bračni par prisustvovati tom okupljanju. To smo naravno bili Ja i moja supruga Bojana. Nestrpljivo smo čekali da dodje taj dan kada cemo otići tamo i videti šta se tamo dešava i kako je to. Naravno taj dan je i došao, sredili smo se i krenuli.

To se nalazilo sve u jednom finom pristojnom kaficu, ne znam ko je vlasnik, samo znam da je bilo poprilično ljudi, 4 bračna para isključujući nas i 3 muškarca sa strane koji su verovatno preko tog organizatora dosli. Glasna muzika, alkohol, nasmejana lica, gledali smo na sat , vec smo 2 sata tamo ali ništa se ne dešava. Jedan bračni par koji smo upoznali i sa kojima smo najviše vremena proveli tamo u braku su 4 godina i kažu da im je ovakvo okupljanje prvo iskustvo kao i nama. Bili su veoma simpaticni. On se zvao Darko i imao je 37 godina a ona 35 i zvala se Dunja. Mala crnka sa bujnim prirodnim grudima. Imali su jednog sina od 5 godina. Kako je vreme odlazilo igra je polako pocela da kreće.

Bacio sam pogled i ugledao kako dvojica muškaraca ližu sise jednoj devojci. Ona se polako spustila i izvadila njihove vec nadigle kurcine i počela da ih sisa. Od tog pogleda kurac mi se istog trenutka digao i odmah sam navalio na moju Bojanu, da je ljubim i vatam. Ona se malo zbunila kako sam je napao ali se nije odupirala. Drugi par do nas su takođe počeli igru, njene sise su uveliko bile u njegovim ustima. Bojana me je uhvatila za kurac i kada je videla da je uveliko dignut, lagano ga izbacila kroz šlic i počela da ga drka, gledavši u drugi par. Mnogo je bila napaljena, mnogo je bila ovlažila tako da sam bez problema gurnuo 2 prsta u njenu picku. Ubrzo, sagla se i pocela silovito da mi ga puši. Ja i Darko smo stajali a naše žene su nam pušile kurčeve, naravno svaka svom mužu.

Dunja je dovatila Darkov kurac i priblizila ga Bojani rekla joj-izvoli, nadam se da ce ti se dopasti njegov kurac, naravno ako Mirko nema nista protiv. Bojana me pogledala i kao da me je pitala za dozvolu, rekao sam naravno da nemam, zato smo i došli, i tako je Dunja strpala Darkov kurac u Bojanina usta na moje oči.

Njih dve su mu pušile a ja sam stajao pored i sve to gledao drkavši ga polako. Rekao sam joj da se lepo zabavi sa njima a da ja idem da tražim nešto da gurnem malo. Ona se samo nasmejala i nastavila da ga sisa. Jezici su im se uplitali dok su mu ga pušile, ta scena me je dovela do ludila ali sam se suzdžao nekako. Igra je već uveliko počela, svi su bili zauzeti. Prišao sam jednoj devojci koja je pusila kurac nekom dečku i pitao dal mogu da se pridruzim, rekla je da mogu i tako je držala dva kurca koja je naizmenicno gutala.

Mogu reći da ga veoma dobro puši, inace pušila ga je meni i svom suprugu. Bacivši pogled na moju dragu , video sam kako je već zajahala Darka i snazno se nabijala na njegov kurac dok joj je Dunja lizala cmar. Uživala je dok se nabijala na tuđ kurac. Ubrzo sam i ja počeo da jebem ženu koja mi je pušila kurac. Toliko sam se napalio kad sam video Bojanu na tuđem kurcu, da mi je došlo da svršim. Nabijao sam joj ga svom silinom. Bojani ispred glave su stajala jos dva kurca i njih je naizmenicno dudlala i drkala.

Jedan kurac je jahala a drugi pusila, a treci drkala. Za to vreme Dunja je pušila kurac nekom dečku u ćosku sa kojim se i jebala. Jos jedan decko je prišao Bojani i oblizao joj cmar a zatim i gurnuo kurac. Kakav prizor, četiri kurca u mojoj zeni: jedan u ustima, pički i dupetu i u rukama. Razvaljivali su je od kurca. S vremena na vreme, pogledi su nam se susreli. Nisam mogao vise da izdržim i svršio sam toj ribi koju sam jebao na dupe. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar