23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

MALI, ALI DEBEO: Mnogo mesa me je IZLUDELO!

Zovem sa Ana, imam 37 godina. Bila sam u braku 11 godina, mama sam troje dece i do tog trenutka verna supruga. Kao i većina brakova, i naš je zapao u krizu, tako da sam se razvela. TMorala sam da se zaposlim, da bih izdržavala decu. Komšinica mi je ponudila posao u svom kafiću, što sam prihvatila. U početku mi je smetalo što moram busom na posao ali stvari su se pogoršale kad mi je prebacila da moram malo sređenija da dolazim.

Da pojasnim i opišem sebe… Kao mama troje dece stalno sam u pokretu, tako da sam zgodna mama, sa trtastom guzom i čvrstim butinama, grudi su mi male, sa bradavicama koje štrče od dojenja… Lepo sam zarađivala pa sam je poslušala i resila da se sredim malo… Klasika; malo kvarcovanje, nokti, trepavice… I naravno, par novuh krpica da istaknu moj tanak struk i guzu… Gosti su odmah to primetili i krenuli sa nabacivanjima a oni i odvažniji sa diskretnim dodirima po guzi i oko struka… Sve mi je to pomalo i prijalo jer sam znala da će na tome da se zaustave.

Jednog jutra u kafic je ušao stariji čovek od nekih pedesetak godina… Krupan, oštrog pogleda i dubokog glasa… Gazarica mi je odmah skrenula pažnju na njega da budem posebno uslužna sa njim jer je ona njemu dužna silan novac… Nazvaću ga Bane… On je počeo redovno da dolazi svakog jutra oko 9… Popio bi kafu na brzinu i otišao. U par navrata se drao gazdarici kao da je on vlasnik… Videla sam da je opasan čovek i da ga se svi plaše… Ja sam bila maksimalno ljubazna.

Bez ikakvog povoda jednog jutra mi je udelio kompliment, na šta sam se pomalo uplašeno nasmešila. Bane je to primetio i rekao mi:

– Opusti se mala, šta ti je, ja ne ujedam, mada tu tvoju guzu bi ujeo…  i ovlaš me je pomazio po guzi. Ja sam se sledila, negovu veliku ruku sam ceo dan osećala na svojoj guzi.

Narednog jutra, kad je ušao u prazan kafić, nije mi bilo prijatno… Oštro me je pogledao i naručio kafu… Prišla sam sa kafom i sva uznemirena slučajno je prosula po negovoj nogavici.

Pa jel’ si ti normalna gusko…? – Ustao i otrčao u toalet. Pošla sam za njim sa sredstvom za skidanje fleka… – Obriši ovo sad… – rekao mi je u toaletu. Klekla sam i počela da brišem… Posle par sekundi čula sam kako otkopčava rajsfešlus… Pretrnula sam od straha… Podigla glavu, i ispred mog lica se ukazala njegova kurčina. Nije bio posebno dugačak, ali zato neverovatno debeli kurac, sa velikim glavićem. – Sad ćeš da mi se revanširaš za fleku ako hoćeš da ostaneš ovde… – rekao je. Bila sam fascinirana koliko je to jedan debeli kurac, do sada ovakav komad nisam videla a kamoli osetila… – Šta čekaš?! Puši… – rekao je Bane.

Onako hipnotisana sam bez reči zinula što više i nekako taj debeli kurac strpala u usta.

Pušila sam mu lagano, bez strasti… Bila sam u čudu što uopšte držim u ustima kurac.

– Izvadio ga je i krenuo da ga drka ispred mog lica… Klečala sam i gledala kako nepoznati muškarac masturbira na pet centimetara od mog lica… U tom bunilu osetila sam sa vlažim. Ali sam bila previše zbunjena i uplašena da bilo šta preuzmem… Uzeo mi je ruku i svršio mi u dlan…  Oprala sam ruku i izasla.

Bane je naredna 3 dana dolazio je svako jutro: popije kafu, meni klimne glavom da pođem sa njim u toalet i tamo mu ga popušim. Tih nekoliko dana sam mu mehanički pušila, trudila se taman toliko da se ne naljuti, i da svrši… Imao je obzira i nije mi punio usta spermom, niti me je prskao po licu njome… Poprskao bi pločice i izašao, a ja ostala da to obrišem.

A onda se nešto promenilo, nije dolazio nekoliko dana… Bilo mi je malo čudno da mi dan ne počne pušenjem njegove debele kurčine, i kao da mi je to zasmetalo… Sebi sam govorila – šta ti je, šta si se pogubila, nije valjda da ti nedostaje da ponizeno klečiš u toaletu i gutas debeli kurac nepoznatom muškarcu?

U tom periodu muž je bio raspolozen za sex. Čak sam i htela da mu pušim, što sam do tada izbegavala. Ali sam se pomalo razočarala. Njegov kurac nije bio približno dobar kao Banetov i nije me više uzbuđivao.

Jednog jutra sam predosetila Banetov dolazak, ušao je u kafić namršten… Na mom licu je primetio mali skriveni i pokvareni smešak i zadovoljstvo što je došao… Popio je kafu i glavom mi klimnuo da krenem za njim u toalet… Dok sam ostavljala ajncer i išla ka toaletu, počela sam da vlažim i vrckam guzom, znajući da ću ubrzo da se sladim Banetovom kurčinom.

Ušla sam bez reči, klekla, sama otkopčala pantalone i izvadila ga… Počela sam strasno da mu ljubim veliki glavić i sa uživanjem da mu sisam debeli kurac.

– Uželela si se mene, vidim, mmmm…

Ubrzo je krenuo da svršava i da mi toplu spermu prska u grlo… Nisam htela da ga vadim, već sam sve slatko progutala… Ustala sam, pogledala ga pravo u oči i obrisala rukom ivice usana… Kao prava drolja.

Celog Dana sam se pitala da li će na ovom da se završi ili će me izjebati, Pošto mu je jasno bilo da ga želim. Jedva sam dočekala naredno jutro, sredila se namerno…Izdepilirala ribicu, obukla lepršavu suknju i male crne tangice. Čekala ga napaljeno da dođe.

Tačno u 9 je ušao u kafić i sa vrata mi ljutito pokazao da dođem u toalet. Krenula sam zbunjeno, pomalo i uplašeno. Ušla sam, a on ga je već izvadio:

– Samo požuri, nemam puno vremena, žena me čeka u kolima… – rekao je Bane.

Osetila sam se jeftino, ali sam klekla i počela da mu ga pušim. Uglavi sam razmišljala – sad ću tako dobro da ti ga popušim da ćeš da zaboraviš na ženu – i krenula strasno da mu pušim, sisam glavić i jezikom guram u rupu na glaviću… Poludeo je, to sam osetila… Ubrzo je krenuo da mi puni usta.

– Aaaa… Kako si dobraaa

Mmmm… – uspela sam samo da mumlam od zadovoljstva, što mu je lepo… – Naglo me je podigao, pomalo grubo, okrenuo prema lavabou za koji sam se mehanički uhvatila i instinktivno izbacila guzu malo… Podigao mi je haljinicu i jednim grubim potezom pokidao tangice… Gledala sam ga u ogledalu iznad lavaboa, bio je i napaljen i ljut… Rukom je krenuo ka tečnom sapunu na lavabou…

– Ne treba ti, vlažna sam… – rekla sam dosta napaljenim glasom.

– Ćuti… – odgovorio je i namazao mi čmar tim sapunom…

– Nemoooj, to ne radim… – rekla sam panično i uplašeno pomalo.

Prislonio je svoj debeli kurac na otvor mog čmara… I naglo ga gurnuo celog… Odmah sam se ukočila, kao da je vreme stalo, a on se nije pomerao i držao ga celog, bez pomeranja unutra… Osetila sam kako mu debeli kurac pulsira u mom dupetu… A onda je krenuo da me guzi jako…

– Aaaa… ah, ah, ah… – počela sam i da uživam… Bio je to moj prvi analni sex.

Iz otvorenih usta je počela da mi curi pljuvacka sa preostalim ostacima njegove sperme… Pogledala sam se u ogledalo i sebe videla kao nepoznatu ženu kojoj curi sperma muškarca iz usta… Dok je on nabija jako svoju kurčinu u dupe, koje nikom, pa ni bivšem mužu, nije dala.

Nešto je puklo u glavi i počeo je da me drma orgazam. U tom transu sam osetila kako mu kurac pulsira u mom dupetu… Nabio ga je do kraja i krenuo da prska spermu u mom dupetu

Pokupio se i vratio ženi. Sa Banetom je to trajalo još neko vreme, dok nije naišao jedan mlađi dečko koji je bio toliko dobar u krevetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar