28°C

Beograd

Photo: Pixabay/Andrea Altini

Izvor: Happy BSC

GUŠILA SE GUTAJUĆI NJEGOV DEBELI: Obožavam ga u ustima, razvaljuje mi usta i grlo!

Ćao ljubavi,

Rekla sam ti da sam poslala poruke onim tipovima iz Bgd. i onom tipu u CG, ali on se nije javljao nekoliko dana. U međuvremenu mu je stigla poruka i odgovorio mi je. Neću sada da ti prepričavam svo naše dopisivanje ali počeli smo malo sa hot sms. Kaže da je iz Bg. i da ovdje radi. Iznajmio stan u Bg. sa još dva druga.

Što smo se više dopisivali tako sam mu otkrivala moje želje i namere. A onda smo se dogovorili da dođem do Budve. To je bilo pre jedno 15 dana… I naravno, rekla sam mu da želim da sva trojica budu u stanu.

Sredila sam se kao prava drolja, obukla novu usku mini haljinu sa dubokim dekolteom bez brusa da mi štrče bradavice, mrežaste čarape bez gaćica sa rupom, našminkala se, one jebačke cipele na štiklu. Došla sam do stana, kucnula, otvori mi visok zgodan momak, nekih tridesetak godina.

Kaže Vuk se zove. U dnevnoj sede još dva momka, poprilično je mračno i ne mogu dobro da ih vidim. Predstavljaju se kao Petar i Srđan. Sedam u fotelju, služe me pelinkovcem jer sam im unapred naglasila da to pijem.

Prvo, kao što znaš, malo neprijatna atmosfera, svi ćutimo i samo se gledamo. Oko pola sata naginjala sam pelinkovac jedan za drugim, čisto malo da se opustim. I oni su pili i već počeli pomalo da se opuštaju i da prelazimo na ozbiljnije teme. Kao slučajno htela sam da dohvatim crni „Sobranje” sa stola i malko raširila noge, a moja gola pizda samo je sevnula.

Posmatram Vuka koji sedi preko puta mene, skuplja noge jer je kurac počeo neopisivo da mu raste. Posmatram ga u trenerku, kita mu se diže. Opustila sam se skroz tako da sam namerno raširila noge, malkice zadigla haljinu i rukom prešla preko gole pizde. Srđan i Petar ne vide šta ja radim ali primećuju da se nešto dešava između mene i Vuka.

Vuk više nije mogao da izdrži i lagano je izvadio kurac iz gaća i počeo da kožicu povlači gore-dole. Oči su mi zasijale jer odavno lepši kurac nisam videla. Dosta dugačak ali veoma debeo.

Ja pušim „Sobranje”, drzim ga među prste desne ruke dok levom diram pičku. Ova dvojica napokon primetiše i skočiše na mene. Srđan se na kolenima zabio između mojih nogu i zabio mi jezik u pičku bez ikakve najave, a Petar rukama razvrće haljinu i pokušava da mi dođe do sisa, što nije bilo teško.

Uživam zavaljena u fotelji sa „Sobranjem” u rukama i raširenih nogu dok mi jedan jezik kola kroz pičku a drugi po bradavicama. Vuk posmatra i drka kurac. Prilazi mi, glava mi zavaljena preko naslona od fotelje a on mi već nabreklu kurčinu gura u usta. Mmmmm… napokon… obožavam kurac u ustima, gutam mu ga kompletnog, razvaljuje mi usta, grlo… nabija mi ga svom silinom skroz duboko, osećam kako me jaja udaraju po bradi. Ne želim ni vazduh da uhvatim, kao da se plašim da će da nestane, gušim se…

Ustajem i hoću da doživim ono što odavno zamišljam: klečim na kolenima i tražim da sva trojica stanu iznad mene i mašu kurčinama. Kakav divan prizor… Redom ih uzimam u usta, gutam, nabijaju mi glavu što jače na kurac, jedan pa drugi pa treći, smenjuju se, jedan u ustima i drugi traži prolaz u usta, treći u ruci.

Svi napaljeno bale, sliva mi se sve po haljini ali ja ne prestajem. Prsle mi čarape na koljenima, razmazala mi se sva šminka, sada sam kao prava drolja!

Uživam… Baca me Vuk malo napred na ruke i zabija mi kurac u već užarenu pičku. Svršavam od silne želje dok mi dva kurca stoje pred nosem i naizmenično se smenjuju u ustima. Osećam se kao da ću da izgubim svest, ne znam više ko me jebe a kome ga pušim, kako je dobro…

Najahala sam na Srđana i nabijam se na njegov kurac dok mi ga Vuk i Petar nabijaju u usta.Vrištim od zadovoljstva, ne znam koliko sam samo puta svršila do sada. Razvaljuju me kao drolju, čupaju mi čarape, udaraju me kurcem po licu, rukama po dupetu, sva sam crvena…

Onda sledi ono što najviše volim: prvo me Vuk isprskao po licu i u usta kao konj… cedi mi se sperma sa lica po sisama, razmazujem je rukama po sebi dok me Srđan još jebe a Petar mi drka iznad face.

Još nisam ni Vukovu spermu svu progutala kad je Petar počeo da prska, mislila sam da ću da se udavim… koliko sperme…

Srđan me još jebe, hoće da svrši a ja mu rakama držim dupe u želji da me napuni. Osećam kako mu kurac pulsira u mojoj pički i toplu tečnost kako prska i sliva u mene… svršavam…

Onako izmazana po licu, bez šminke, prslih čarapa, sa spermom koja mi se cedi niz noge otišla sam kući.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar