27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

Maserka me OBRADILA KAO NIKAD: RASPAMETIO sam je GOLEMOM BATINOM

Živim u okolini Jaske s roditeljima u porodičnoj kući. Tatina sestra Maja radi više od dvadeset godina u Bernu i pomaže nam finansiski. Ne znam kako bismo preživeli zimske mesece bez njene pomoći. Kuća u kojoj živimo nije stara, ali je kako mama kaže – „rupa bez dna“. Često su potrebni neki manji popravci koji poprilično osiromaše naš budžet.

U FOKUSU

(UŽIVO) Vučić otvara fabriku "Kyungshin Cable": Srbija dobro mesto za ulaganje (VIDEO)

VUČIĆ NA OTVARANJU FABRIKE: Nova radna mesta mogu da zadrže mlade u Srbiji

MINISTAR UDOVIČIĆ: Želimo da motivišemo mlade da se vakcinišu

Kako mi nije problem zavrnuti rukave i fizički sam jak, brzo sam nakon srednje škole pronašao posao. Prijatelj me je preporučio za skladištara u jednoj firmi. Šef je zadovoljan sa mnom jer sam tip koji gleda svoja posla. Kako sam radio od jutra do mraka i dizao teške kutije, osetio sam već sredinom listopada bolove u levom ramenu. Mama mi je savetovala da se naručim za masažu. Blizu firme vidio sam jedan kozmetički salon koji nudi i usluge orijentalne masaže. Jedan dan nakon posla iako sam bio prašnjav i znojan, odlučio sam pokucati na vrata i zamoliti za termin.

Očekivao sam atraktivnu maserku mojih godina, ali je za stolom je sjedila poprilično debela žena srednjih godina. Imala je gustu crnu kosu i duge crvene nokte. Kada je ustala i prišla k meni nisam mogao skinuti pogled s njezinih grudi. U belu košulju ugurala je ogromne cice. Imao sam dojam da će se svakog trena razleteti gumbi s košulje po salonu. Nije imala nikakvih kompleksa radi svoje debljine jer je obukla poprilično usku crnu suknju do koljena. Na nogama je imala obične bijele klompe.

„Mali, jesi za masažu?“ – upitala je strogim glasom.

„Jesam. Boli me rame. Ne znam…“ – progutao sam knedlu i počeo govoriti dok me nije prekinula.

„Skini se“ – rekla je.

„Ovde?“ – pitao sam zbunjeno.

„Ne, zlato. Sad će tebi Bianca pokazati prostoriju u kojoj ćemo imati diskreciju“ – odgovorila je i usput se zaderala iz sveg glasa kolegici da ima mušteriju i da dođe za pult.

Kada smo ušli u malu mračnu sobicu počeo sam se ispričavati što sam znojan i prljav, a ona se samo nasmejala i rekla: „Možda ću biti i ja prljava.“

Očekivao sam da će izaći dok se skidam, ali se ona naslonila na vrata. Kada sam se skinuo samo u čarape i bokserice legao sam na stol. Došla je do mene i skinula mi čarape i povukla bokserice. Pomirisala je moje sportske čarape natopljene znojem i rekla kako voli muškarce koji rade grube poslove. Udarila me je dlanom po guzi, a zatim i uštipnula. Svidelo mi se to. Uzela je ulje za masažu i krenula mi masirati ramena i leđa. Bila je vrlo vešta u tome. Opustila me je i počeo sam uživati.

„Volim opipati mišiće i osetiti miris znoja. Puno radiš?“ – započela je razgovor.

„Svaki vikend imam i prekovremene. Ne znam stati kada krenem“ – odgovorio sam.

„Sviđa mi se to. Okreni se sada na leđa. Nemaš se čega sramiti. Veliki si dečko“ – rekla je.

Okrenuo sam se prema njoj i zacrvenio se kao paprika kada sam vidio da mi se kara malo ukrutila. Nije ništa komentirala, već je nastavila masirati moja ramena i ruke. Toplim rukama spustila se i do mog kurca.

„Hoćeš jebati, mali?“ – upitala je svojim pomalo dubokim glasom.

„Hoću“ – izvalio sam ko' iz topa.

Izvadila je iz ladice kondom i navukla mi ga na kurac. Otkopčala je košulju i grudnjak i počela mesiti ogromne sise. Podigao sam joj suknju i gurnuo ruku u prozirne tange. Navalio sam na nju kao životinja. Prebacio sam ju preko naslona fotelje i počeo jebati. Sise su joj skakale, a salo joj se treslo. Guzica puna celulita lelujala je dok ga je primala do jaja. Noktima je počela drapati po fotelji i glasno stenjati. Imam poprilično debeli kurac od 20 centimetara koji je u stanju razvaliti i već dobro razjebane pičke. Kada sam trebao svršiti, skinuo sam kondom i sasuo sve iz jaja po njenoj golemoj guzi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar