29°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

DEBELI SPASOJE JE JEDVA UŠAO! U Budvi mi je POMUTILA razum!

Ovog leta otišao sam na more i očekivo sam da cu da se ludo provedem ali ono što mi se desilo je bilo vrhunac celog leta. Bio sam u Budvi i čuo sam se sa devojkom preko telefona, razmenjivali smo provokativne poruke na koje smo drkali. Ona je takođe volela da se samozadovoljava.

Kad sam se probudio ujutru video sam poruku od nje u kojoj pise da ima iznenađenje za mene i odjednom sam bio srećan jer sam imao osecaj da neće ovo biti običan dan. Samo što sam jeo neko je pokucao, mislio sam da su prijatelji koji su bili sa nama ali ne to je bila ona, imala je belu majcu iz koje su strčale velike sise i minic koji joj je jedva skrivao gaće koje su bile cipkaste. Pitao sam je šta radi ona ovde, a ona samo rekla videćes.

Došla je sa roditeljima na more pošto je imala kucu u Igalu a da su je oni ostavili ovde pa će da ode kuci uveče. Nosila je torbu u kojoj sam mislio da je bio peškir i kupaci ali nije bilo samo to. Okrenula se i krenula da trlja dupe o moj kurac koj se skroz ukrutio i polako krenula da skida majicu i brus. Dok je mešala dupetom ja sam joj mazio sise i bradavice. Onda je uzela i krenula da ga grize i ljubi preko sorca i pričala kako želi da ga oseti u sebi i da želi moju spermu. Ja sam bio zešće napaljen i bacio sam je na krevet i krenuo prvo rukom da joj trljam pičku i video sam da je već bila naložena.

Uzela je kurac u usta i pusila ga dok sam joj srednji i kaziprst nabijao u pičku. Prvo sam trljo kurac o njenu pičku i samo čekao da mi kaze jebi me. Kad je rekla želim ga u sebi nabio sam joj ga do kraja i stenjala je ko kurva. Sve brže i brže sam joj ga nabijao i posle 10min prebacio sam je od pozadi i dok joj kurac bio u picki, lizno sam srednji prst i nabio joj ga u cmar. Krenula je da svršava i kurac mi je ceo bio od njenih sokova.

Uzela ga je i rekla ja ću da ga očistim i pušila ga tako dobro da je mene dovodila do ludila i svršio sam joj usta i progutala je sa uživanjem. Kad sam je pitao dal joj smeta ona je rekla to je lozi i da mi sperma ima lep ukus. Posto smo bili u zgradi u kojoj sam iznajmio stan zaboravio sam da oko mog stana ima jos zgrada i terasa i prozori su bili otvoreni. Tako da je svako mogao da gleda. Kada sam video da nema ljudi krenuo sam da zatvaram vrata od terase i video sam starijeg coveka kako gleda i oblizuje usnu. Pito sam ga dal mu nesto treba on mi je pokazo na moj kurac.

Ja sam zatvorio vrata i ispričao curi. Ona mi je rekla pa sto ga nisi pozvao. Ja nisam mogao da verujem šta mi je rekla. Otišla je na terasu i rekla mu koji je broj stana, i on je sigurno trčao jer se za 2 min začulo zvono. Ušao je i predstavio se kada je pitao da li može da nam se pridruži rekli smo naravno. Skinuo se i imao je debelu kurcinu od neki 18-19 cm. Cura je drkala sebi picku i uzela je daljinski polako ga nabijala u picku. 

Posle mu je prisla i liznula kurac, kad je videla da se stvrdnuo sela je na njega i krenula da skace ja sam lego sa strane i drko ga na njih. Devojka je ustala i krenula da vadi nešto iz torbe, to je bio dildo veci i deblji od mog i njegovog kurca. Uz dildo uzela je i kremu. Uzeo sam kremu i namazo sam joj cmar i kad sam krenuo da joj ga guram bolelo je ali je i uživala. Polako sam i dildo namazao i krenuo da nabijam u pičku. Namestili smo se tako da može čoveku da puši a ja da je jebemu u pičku i čmar.

Jebali smo je oko sat vremena. Sršavali ko ludi.

Ćovek je rekao da mora da ide i da mu je ovo bilo nešto najlepse .

Mi smo se samo nasmejali i pozdravili ga. Posle toga redovno sam je jebo u dupe. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar