28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

MLADA MEDICINSKA SESTRA! Mešala je kukovima i uvijala se od zadovoljstva!

Svo vreme ovoga sveta za jebačinu, mir i tišina, koju bi prekinuo po neki krkljavi starac, ali bi se to vrlo brzo sredilo… Onda su sestrice mogle do mile volje da se ređaju na moju kurčinu… A onda se u naš kolektiv pojavila mlada bolničarka Tatijana.

Rane dvadesete, čvrsta guzica, sisice trklaste i neke srednje veličine, taman za šaku, uzak struk i vretenaste noge. Lice nekako blago i nevino, poput anđela. Ostavljala je utisak da kurac u životu nije videla, ali… Prevario sam se. Sam njen izgled i činjenica da je nova u kolektivu, je kod mene stvarala nemir.

Često sam je krišom posmatrao razmišljajući kako bi se ponašala na mome kurcu. Jedne noći, kada smo zajedno bili na dežurstvu, otišla je da pogleda bolesnike. Ne znam ni sam zašto, ali sam krenuo za njom. Našao sam je u sobi kod čiča Milana koji se ponovo uneredio. Posao bolničarki je ponekad stvarno užasan.

Totalno smireno, kao da je dete, ga je izgrdila i naredila mu da legne u krevet. Iskren da budem, napalila me je ta scena. Brzo sam otrčao do kancelarije, odlučivši da joj konačno priredim pravu sačekušu. Moje koplje je bilo spremno! Ušla je sa onim njenim izrazom lica kao da se ništa nije desilo, ali je sada nju čekalo iznenadjenje.

-Može li doktor da oseti to dupence pod rukama? –upitao sam šeretski.

-Probajte, doktore. – odgovorila mi je smireno i mazno. Prišao sam joj i snažno je zgrabio za guzu. U pantalonama mi je podrhtavao kurac.-Sada budi dobra, pa popuši doktoru. Shvatila je te moje reči kao komandu, spremno je klekla ispred mene, dok sam ja brzinski raskopčavao pantalone.

Mala očigledno mnogo voli kurac jer ga je vrlo brzo progutala celog i pušila tako dobro da sam svojski uživao.

hvatao glavu i gurao ga sto dublje. Osećaj je bio predivan.

- Oooh, mala, puši ga, puši kurac doktoru - ječao sam- pogledaj me! Pogledaj me dok mi ga sisaš! Pogledala me je svojim plavim okicama dok me je zadovoljavala ustima, i to je bilo nevidjeno popaljujuće. Morao sam opet da joj ga uguram celog, da ga celog obliže.

Rekao sam joj da me toliko pali da ću da joj svršim u usta, na šta ga je ona na momenat izvadila i rekla da to želi, da to nikada nije probala. Nije mi bilo teško da joj istrcam spermu u usta, ionako sam se vec nekoliko puta suzdržavao da to ne uradim. Nije joj se dopalo, pa me je odgurnula, ali sam joj ipak svršio po licu, što je za mene bilo jednako dobro.

Još uvek se nisam sasvim smirio od orgazma, a ona je otrčala u kupatilo da se umije.

Neverovatno, ali bio sam izgleda toliko napaljen, da sam mogao opet skoro odmah. Osećao sam se kao glupi klinac. Kada se vratila, onako oslonjen na sto, sa spustenim pantalonama i uzdignutom karom, rekao sam kroz meni svojstven zlokoban osmeh:

- Vreme je da ti siroti doktor da injekciju!

- Zar već?- upitala me je kao zblanuta, ali se videlo da joj je drago što ne mora dugo da čeka da ga dobije.

- U ovom slučaju se preporučuje hitno lečenje! - nastavio sam da se zezam. Prišao sam joj i počeo da je mazim svuda, ljubeći je po finom, tankom, dugackom vratu. Ruke su mi se najvise zadržavale na njenoj obloj, mladoj guzi. Onda sam je podigao, tako da me je ona zagrlila i stegla nogama oko struka i odneo do stola gde sam je postavio na ledja.Prvo sam joj sa dva prsta pomazio muf koji je bio plav, što me je i te kako napalilo. Pičkica joj je bila vlažna i to sam iskoristio da joj nabijem prvo srednjak, a onda još jedan prst. Malo sam prstima opipao situaciju, a onda drugom rukom usmerio i ugurao kurčinu.

Jeknula je i ja sam počeo da ga nabijam. Držao sam je za noge i jebao dok se ona uvijala, stenjala, povremeno gotovo vriskala! Po neki put bih se sagnuo do nje, raskopčao je, ljubio joj sise i vrat. Divljački sam joj rasturao pičkicu, koja me je usisavala u sebe poput vakuuma.

Mala je znala znanje, mešala je kukovima i uvijala se od zadovoljstva. Ja sam sve više i više ubrzavao, što od želje i strasti, to i iz bojazni da nas neko ne navata na delu. Onda me je ona pitala da li želim da mi sedne na kurac. Prihvatio sam bez ikakvog razmišljanja. Divljački se nabijala, mešala i uvijala kukovima, dok se oslanjala rukama na moje grudi. Toliku sam slast osećao da su mi obe noge bilo praktično odignute od stola.

Osećao sam da ću svršiti svakog momenta. Uhvatio sam je za struk obema rukama i nasadio na kurac do jaja, istovremeno je puneći tako obilno, kao da uopšte pre toga nisam svršio.

Tatijana i ja smo se jebali još puno puta posle toga. Ne mogu da kazem da je sve nakon toga bilo jednako dobro, ali su mi svakako noćna dežurstva sa njom postala omiljena, a ona, jedna od mojih omiljenijih sestrica, jer je bez pogovora ispunjavala svaku moju želju i fantaziju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar