27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NAPUNIO me je KAO BATERIJU: VRIŠTALA sam od užitka i HTELA JOŠ

Kao cura sam uvek dobijala ono što sam tražila. Znala sam izabrati prave frajere koji su bili sposobni provesti me i dovesti me do kraja. Imala sam svoje vlastite tehnike procene seksualnih sposobnosti i one me nikad nisu izneverile. Neki bi govorili da se obdarenost muškog roda može proceniti po veličini nosa, a drugi pak uspoređivali stopala. Ja sam imala svoju metodu i nju vam ovoga puta neću otkriti. Uglavnom, moje mlade godine su bile više nego uspešne i sada ih se još uvek rado setim. Jednom prilikom sam verovatno ostvarila svetski rekord u brzini osvajanja muškarca.

U FOKUSU

DVODNEVNA POSETA: Vučić danas i sutra u Briselu

U TOKU JE EVAKUACIJA, OBIĐITE BANOVO BRDO! Gradski štab za vanredne situacije izdao naredbu!

UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA: Načelnik Generalštaba o budućnosti oružanih snaga Srbije

NOĆ U BEOGRADU: Dečak pao preko ograde na Kalemegdanu

Tog dana sam otišla do grada obavljati kupovinu i vrlo pažljivo obilazila sva najbolja mesta. Snimala sam cipele i dolčevite, nastojala naći nešto što će otvorenih usta ostaviti čak i moje najbliže prijateljice. Prošlo je već podne i počela sam biti pomalo umorna od bezuspešnog hodočašćenja po dućanima. Sela sam u kafić pored spomenika i naručila kavu s mlekom, promatrala prolaznike i razmišljala gde bi posle otišla. I tada se pojavio on, kapitalni primerak muškog roda. Hodao je mirnim, ali odlučnim korakom, držao glavu visoko uzdignutu. Pomislila sam kako bi to trebalo potrošiti i upravo u tom trenutku je momak prišao i pitao me imam li upaljač.

Dalje je išlo lako. Nisam mu ni stigla pružiti upaljač, a već smo se penjali uz stepenice do njegovog stana. Sva sreća što je živio odmah iza ugla. Oboje smo bili jako napaljeni i jedva smo dočekali da se počnemo ljubiti. Imao je telo kakvo sam očekivala, dobro oblikovano i mišićavo baš onoliko kako treba. Čvrsto me je zgrabio i ljubio po grudima. Osetila sam kako se postepeno uzbuđuje i poželela da njegov ogromni penis uskoro uđe u mene. Kao da je pročitao moje misli, podigao me sa zemlje i odneo do kreveta. Položio me je i neko vreme ljubio i lizao moju mačkicu. Kad sam bila potpuno spremna, bez ikakvih problema je uklizao u mene. Niko pre njega nije tako dobro instinktivno osećao šta mi odgovara. Ljubio bi me u pravom trenutku na pravo mesto i usporavao onda kad je to bilo potrebno.

Momak se potrudio da što duže traje. Menjali smo poze od kojih mi je nekako bilo najdraže kad je direktno ležao na meni. Tako sam osećala njegov dah na svom vratu i gledala ga u oči. One su bile nebesko plave i kao da su imale kontakt s nekom drugom stvarnošću. U trenutku kad smo svršavali ljubili smo se u usta i istovremeno gubili bilo kakvu svesnost. Činilo mi se kao da smo jedini na ovom svetu i nema apsolutno nikog i ničeg osim nas. Nakon ovakvog spektakla otišla sam se istuširati i dok se po meni slevala voda sam razmišljala kako se brzinski seks pretvorio u nešto nesvakidašnje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar