24°C

Beograd

Photo: Pixabay/Valerya Boltneva

Izvor: Happy BSC

GURNUO MI JE PRST, PA DVA! Mešala sam guzom i ludela od zadovoljstva!

Fakultet sam upisala puna entuzijazma da ga što pre završim i uspem u oblasti za koju se školujem. Kao jedna od najboljih učenica generacije u srednjoj školi, obaveze oko fakultetskih obaveza sam shvatala prilično ozbiljno, za razliku od većine mojih poznanica, pogotovu onih koje su došle van Beograda, kojima su provod i noćni život bili na prvom mestu. Sve ispite iz prve godine sam dala u junu i rešila sam da se to leto odmorim i da malo i ja uživam.

Naravno da nisam želela da mi ceo odmor prođe na Adi, ali nisam bila u situaciji da otputujem negde, jer moji roditelji, zbog frke oko razvoda i podele imovine, nisu bili u sjajnoj finansijskoj situaciji niti su uopšte imali volju da razmišljaju o mom letovanju. Imala sam malo ušteđenih parica, ali sa njima nisam imala neki veliki izbor u vezi destinacija.

Jednog jutra sam ranije ustala u nameri da odem na Adu da se sunčam dok nije velika vrućina i dok još nema gužve. Kad sam stigla, uzela sam ležaljku, naručila hladni nes, namazala se uljem za sunčanjem, stavila naočare za sunce i legla da uživam, nemisleći mnogo o planovima, već uživajući u trenutku. Sunce je blago pržilo moju još uvek nepripremljenu kožu...

Tada sam bila možda malo premršava, sa malim sisicama, ali dugim nogama i malom ali lepo oblikovanom guzom. Kosa mi je bila ravna, svetlo smeđa, prirodna, jer je još nisam redovno farbala. Nisam imala mnogo sexualnog iskustva. Nevinost sam izgubila u četvrtoj godini srednje škole, verovatno među poslednjim u društvu. Bila sam povučena i mirna devojka, čak malo stidljiva. Imala sam do tada par kraćih veza, a još nisam imala redovan seksualni život, mada sam ga želela. Osećala sam potrebu, koju sam često gasila masturbacijama. U vreme pred junski rok smuvala sam se sa Markom, kolegom sa grupe, koji je dugo obletao oko mene. Mesecima pre toga, često smo posle faxa svraćali u Bona fides na piće i pričali o faxu i drugim neobaveznim temama. Počeli smo da se sve češće družimo. Sviđao mi se puno, bio je jako fin, zabavan i duhovit, ali malo stidljiv, kao uostalom i ja. Kada je položio prvi ispit, pozvao me je u stan, u kom je stanovao sa cimerom iz svog rodnog grada, da proslavimo. Kupila sam flašu vina i otišla kod njega. Bili smo sami i popili smo skoro celu flašu, što je mene prilično udarilo, jer nisam navikla na alkohol.

Rešila sam da ja krenem prva, pošto sam videla da je on previše stidljiv da to uradi. U sred razgovora sam ga poljubila, što je on sa oduševljenjem prihvatio. Dugo smo se ljubili i on je polako počeo da se oslobađa. Ubrzo smo bili goli. Ljubio me je po grudima i nevešto dirao picu, ali mi je svaki njegov dodir prijao. Uhvatila sam ga za kurac koji je bio jako tvrd i drkala mu nežno. Pitala sam ga da li ima kondom, na šta je on potvrdno odgovorio. Bilo mi je malo smešno jer je imao problema da ga stavi, pa sam mu ja pomogla. Legla sam, raširila noge, a on mi je prišao i krenuo da gura svoj kurac u moju napaljenu picu. Morala sam mojom rukom da mu pomognem, jer nije bio baš vešt u nalaženju rupice. Tucao me je nežno i puno ljubio u usta, vrat, sise. Nije predugo trajalo, ali je bilo fantastično.

Osetila sam da među nama baš postoji neka hemija. Nakon svršavanja, zavukli smo se pod ćebe i dugo mazili. Tucali smo se još dva puta to veče. Mislim da sam čak i svršila. Cimer mu je u međuvremenu došao, a on me je otpratio do mog stana. U busu smo se sve vreme ljubili i grili.

Vrlo brzo smo postali pravi par. Iako smo kratko bili u vezi, skoro sve vreme koje smo imali provodili smo zajedno.

Tog dana sam na Adi bila sama, jer je Marko imao ispit. Iz dremeža na suncu trgao me je ženski glas:

- Heej, Ana dušo, otkud ti ovako rano na plaži? Bila je to Milica, moja drugarica iz srednje škole. U srednjoj školi smo se dosta družile, mada mi nije bila najbolja drugarica. Bile smo iz istog kraja, a udaljile smo se zbog različite dinamike obaveza, jer je ona studirala medicinu. Bila je sušta suprotnost od mene: otvorena, atraktivna, uvek sa momcima. Malo smo pričale o fakultetu, malo o momcima i slično. Kad sam joj rekla da još nisam smislila šta ću i gde ću za leto, rekla mi je: "Pa da li bi želela da radiš sa mnom. U subotu putujem za Crnu Goru i biću do kraja septembra tamo. Znam da vlasnik traži još devojaka za rad, pa ako želiš, javi se meni. Ja ću da te preporučim". Dodala je i to da je plata ok, da ima dosta slobodnog vremena za zezanje, a i da nam je obezbeđen smeštaj. Rekla je i da vi volela da bude sa mnom cimerka.

Potpuno me je zatekla svojim predlogom. Nisam znala šta da joj odgovorim, pa sam joj rekla da ću razmisliti i javiti joj.
Inače, prošlo leto sam radila u kafiću na Adi i nije mi bio nepoznat posao. Prvo sam sa mamom pričala i ona mi je rekla da nema problema sa tim, samo da pazim i da joj se redovno javljam. Tata je, naravno, bio protiv, ali je rekao kako odlučim jer sam već odrasla osoba (te godine sam napunila 20). Najviše me bilo trema kako Marku da kažem, jer smo nam je veza bila na početku, a obećavalo je da će biti nešto ozbiljnije. Međutim, on nije imao problema sa tim, a dogovorili smo se da dođe kad mu prođe ispitni rok.

I tako, pozvala sam Milicu, koja je već bila dole (neću pominjati mesto) i rekla joj da pristajem, ukoliko ponuda još važi. Ona je bila oduševljena:

- Znala sam da ćeš pristati. Rekla sam već gazdi za tebe. Biće nam super.

Došla sam u sledeću subotu, sedam dana posle nje. Ona me sačekala i odvela da me upozna sa gazdom. On je bio sredovečni čovek, krupan i visok, strogog, poslovnog pogleda i nastupa. Zvao se Andrija i imao je oko 50 godina. Rekao mi je za platu, šta otprilike treba da radim u kafiću i slično. Plata je bila 500 evra plus bakšiš. Nije bilo nešto posebno velika, ali je meni bilo bitna činjenica da posao nije težak i da imam dosta slobodnog vremena. Nakon tog kratkog razgovora, obe nas je odvezao do stana da mi pokaže gde ću živeti. Stančić je bio mali ali lepo sređen. Imao je dve odvojene sobice i malu trpezarijicu sa kuhinjom. Što je najvažnije, smeštaj i račune nismo plaćale. Meni se moja sobica svidela i odvažila sam se da pitam gazdu da li će biti problem ako mi dečko dođe na dve nedelje. On se nasmešio, nije rekao ni da ni ne, samo dogovorićemo se već i da se opustim.

Dani su prolazili, ja sam se brzo uklopila. Posao zaista nije bio težak, mada je bilo neprijatnih gostiju koji su davali sebi za pravo da dobacuju i nude svakakve predloge. Mene je to malo pogađalo, ali sam se samo kiselo smeškala i ćutala, jer sam dobijala solidan bakšiš. Milica je, sa druge strane, mnogo bolje hendlovala ta nepristojna ponašanja, čak ih je svojim oblačenjem i vrckavim stavom i mamila. Naravno, dobijala je više bakšiša od mene.
Ja sam sa Markom redovno pričala, a razmenjivali smo i brdo sexy poruka, jer u to vreme nismo imali smart telefone. Dogovorili smo se da dođe čim mu prođe ispitni rok i bude par dana kod svojih roditelja. Sutradan sam pozvala čika Andriju na telefon da ga pitam da li je u redu da mi dečko dođe za sledeći vikend. Bio je u gužvi i rekao da ćemo sutra o tome, ali da ne brinem.

Bila je nedelja i obe smo imale slobodan dan. Dogovorile smo se da zajedno odemo na plažu i da ceo dan blejimo tamo. Obukla sam svoj kupaći i letnju haljinicu. Planirale smo uskoro da izađemo, kada nam se javio Andrija da će svratiti da uzme neke račune i da vidi kako smo. Ubrzo je bio kod nas i seli smo u trpezariju i onako neobavezno pričali. Ja sam ga ponudila kafom, što je on prihvatio. Dok sam zakuvavala kafu za nas troje, Milica je sa njim pričala i nešto su se kikotali. Dok smo pili kafu, raspitivao se o mom dečku, koliko smo dugo u vezi, koliko planira da ostane i slično. Bilo mi je malo neprijatno, ali sam mislila da pita da bi video da li će se dečkov dolazak odraziti na moj posao. Iznenada, Milica je ustala i rekla da mora da izađe jer se dogovorila da se vidi sa drugaricom i da će se vratiti za dva sata. Ja sam je zabezeknuto pogledala: kakva sad drugarica kad je trebalo sa mnom da ide na plažu? Ona je samo skrenula pogled, uzela torbicu i istrčala iz stana. Poludela sam bila na nju.

Andrija je počeo da se smeška i da menja boju glasa čim je ona izašla. Meni je bilo neprijatno puno i uzeh kao da operem šoljice, da bih se bar malo sklonila od njega. On me uze za ruku: "ostavi sad to i sedi pored mene". Ja sam sela i pognula glavu. On je krenuo da mi dira koleno i drži za ruku. Pokušavala sam da mu gurnem ruku sa kolena, ali je on stalno vraćao. Uhvatio me je za bradu i podigao je da bih ga pogledala u oči: "slušaj, Ana, dušo, ako budeš pametna, tvoj dečko može ovde da bude koliko hoće, a dobićeš i veću platu, znaš da nisam cicija. A ako me odbiješ, možeš odmah da se spakuješ i vratiš za Beograd. Ovde sigurno nigde nećeš moći raditi". Bila sam u šoku zbog te njegove pretnje. Srce mi je lupalo dvesta na sat. Uopšte nisam bila u stanju da trezveno razmišljam. Bila sam kao ovčica, nesposobna da pobegnem niti da se branim.
Video je da sam uplašena i zagrlio me:

- Dušo, nemoj da se plašiš, dođi sedi čika Andriji u krilo, pozvao me tapkajući po svojoj butini.

Ja sam polako ustala i sela mu u krilo, i desnu ruku mahinalno prebacila preko njegovog ramena. On me je levom rukom obuhvatio oko struka, dok je desnom mazio moje butine sa unutrašnje strane, sve više primičući ruku mom međunožju. Držala sam noge blago skupljene, a on nije žurio da mi zavuče ruku prema gaćicama, nego ju je vraćao do kolena. Meni je, priznajem, počelo da prija njegovo maženje. Zažmurila sam.

- Pogledaj me, rekao je tihim, dubokim glasom.

Otvorila sam oči i pogledala ga. Pogledi su nam se sudarili na trenutak. Uhvatio me je za potiljak, povukao mi glavu i poljubio me u usta. Rovario je jezikom po mojim ustima, a ja sam mu uzvraćala koliko sam mogla. Desna ruka mu je sve više prilazila mom međunožju. Osetila sam neku čudnu toplinu u stomaku. Blago sam razmakla butine i njegova ruka mi je već prelazila preko kupaćih gaćica po pici. Uzdisala sam dok smo se ljubili. Prestala sam da razmišljam i prepustila sam mu se. Pomakao je u stranu kupaći i krenuo da mi mazi klitoris. Bila sam napaljena i vlažna. Glasno sam uzdahnula. Kao da mu je to bio signal, uzeo me je u naručje, podigao i odneo do moje sobe. Spustio me je na krevet. Nastavio je da me ljubi, dok me je njegova ruka pipala i mazila svuda po telu. Smakao mi je bretelice od haljine i jednim potezom skinuo gornji deo kupaćeg. Krenuo je da mi ljubi i gricka sise, dok mi je prstom rovario po mojoj vlažnoj i napaljenoj pici. Ja sam glasno uzdisala i stenjala od napaljenosti i njegovih dodira. Spustio se među moje noge, zadigao haljinicu i krenuo da me ljubi i liže po unutrašnjoj strani butina. Raširio mi je noge i krenuo da mi liže pičkicu preko gaćica. Osetila sam da su bile mokre, što od njegovog jezika, što od sokova iz moje pice. Otpertlao mi je mašnice na gaćicama i otkrio moju obrijanu picu. Tada se nisam brijala redovno, ali zbog kupaćeg, plaže, sam to leti radila. Prelazio je jezikom preko cele pice, lizao je je i sisao klitoris, gurao jezik u picu i lizao je celu. Ječala sam od zadovoljstva. Jednom sam sa Markom imala oralnu avanturu, ali on ni izbliza nije bio vešt kao Andrija. Onda mi je gurnuo prst, pa dva, i jebao me njima dok mi je lizao i sisao klitoris. Vrtela sam guzom, dizala je, ludela sam od zadovoljstva. Ustao je, skinuo majcu pokazavši snažne dlakave grudi i malo veći stomak. Skinuo je šorc i ostao samo u boksericama. Podigao me je da sednem i nastavio da ljubi. Ruku mi je stavio na njegov kurac. Drkala sam mu preko gaćica.
- Mala, sad se sagni da mi popušiš kurac.

Nije da nisam očekivala, ali me je malo iznenadio ton. Zapovedio mi je kao nekoj kurvici. Ja sam ga pogledala malo začuđeno, ali mi je on glavu rukon svustio ka njegovom međunožju. Skinuo je gaće i njegov poludignuti kurac mi je bio ispred usta. Čvrsto me je držao za glavu i polako lupkao kurcem po usnama i nosu. Nisam baš videla mnogo kurčeva do tada, ali je svakako, i ne potpuno dignut, bio veći od Markovog. Uzela sam ga u ruku i počela blago da mu drkam. Isplazila sam jezik i liznula mu glavić. Uzdahnuo je u znak odobravanja. Ja sam otvorila usta i obuhvatila mu usnama glavić, ližući mu ga u isto vreme. Polako sam se spustala niz koren njegovog kurca. On je već bio potpuno dignut. Pušila sam mu najbolje što sam umela. On me je držao za glavu i mrsio mi kosu.

- Daaa, kako dobro pušiš, kurvice, govorio mi je uz uzdahe, a ja sam prestala da obraćam pažnju šta mi priča.

Počeo je da me jebe u usta i da mi ga gura dublje nego što sam mogla da primim. Gušila sam se, išle su mi bale. Onda ga je naglo izvadio i prosto me bacio na krevet.

- Sad ćeš da vidiš kako čika Andrija jebe, kurvice moja.

Raširio mi je noge i počeo da glavićem trlja po mojoj vlažnoj pici. Legao je preko mene i krenuo da me ljubi, trljajući kurcem po mojoj pičkici. Ludela sam koliko sam ga želela. Uhvatio ga je rukom, malo još glavićem protrljao i snažno mi ga zabio do kraja. Vrisnula sam od bola i zadovoljstva istovremeno. Jebao me je jakim potezima kukova. Žestoko je udarao, a meni je to prijalo jer sam mnoogoo bila napaljena. Ljubio mi je, lizao i grickao sise, vrat, šaputao mi na uvo da sam njegova kurvica. Svršila sam kao luda.
Onda je legao i naredio mi da ga zajašem. Opkoračila sam ga, uzela mu kurac u ruku, nacentrirala ga na picu i sela na njega. Vrtela sam guzom i pomerala se gore dole koliko sam umela. Njemu je izgleda bilo dobro jer mu je kurac bio kao kamen tvrd. Uhvatio me je za guzu i jako je pljeskao. Vriskala sam na svaki udarac, ali me je on dodatno dovodio do orgazma. Ječao je od zadovoljstva. Ja sam opet svršavala. Rekao mi je da ustanem.

- Naguzi mi se, kao kujica, rekao mi je, a ja sam se namestila na laktove i kolena i istrćila guzu.
Iako sam očekivala da će da uđe kao sivonja, sada je bio nežan. Polako je ušao i laganim ritmom me je jebao. Prstom mi je mazio čmar, što me je dodatno uzbuđivalo. Opet sam bila blizu orgazma, pa sam počela da vrtim guzom. On je to shvati kao znak da treba da ubrza. Stegao me je ogromnim ručerdama za kukove i počeo žestoko da mi nabija kurac u utrobu. Opet sam svršila. Tresla sam se od orgazma. On je brektao kao vepar, mumlao, govorio mi da sam kurva, droljica i druge pogrdne reči. Rukom sam mu mazila muda, stiskala ih lagano. Bio je gotov. Izvadio ga je i počeo da šprica spermu po mojoj guzi, leđima, čak sam osetila i po kosi. Samo sam legla na stomak. On je prišao kurcem do mojih usta:

- Zini i očisti ga lepo.

Ja sam otvorila usta i popušila mu još malo dok mu se nije skroz opustio. Mojom haljinicom mi je obrisao spermu sa leđa i dupeta i poljubio me u čelo.

- Aj mi donesi nešto da popijem.

- Imamo pivo i koka kolu.

- Pivo onda.

Otišla sam i donela mu pivo, a ja uzela koka kolu. Popio je skoro na eks.

- Bila si dobra, mala. Videćeš da nisi pogrešila, rekao je oblačeći se.

Na natkasni pored kreveta mi je ostavio novčanicu od 50 evra.

- Ovo je za tebe, da vidiš da nisam cicija.

- Ja nisam kurva, čika Andrija, rekoh mu gledajući u pod.

- Mislim da jesi, samo izgleda još ne znaš, reče mi smeškajući se, poljubi još jednom u čelo i ustade.

- Odoh sad, vidimo se sutra na poslu, mala.

Ja sam zaključala vrata i ušla pod tuš. Dugo sam se tuširala i razmišljala šta mi se to dogodilo. Setila sam se Marka i krenula da plačem. Da se ljutim na Milicu, na Andriju, ali najviše na sebe, jer sam uživala u sexu, koji nisam želela. Još mi platio, kao da sam kurva. Izašla sam ogrnuta u peškir i legla tako na krevet, koji je bio rasturen skroz. Soba je još uvek mirisala na znoj i sex, a haljinica umazana spermom na podu.

Čula sam vrata kako se otvaraju.

- Hej, draga idemo li na plažu, pozvala me Milica, praveći se naivna.

- Kako si mogla to da mi uradiš? Zašto si izašla? , rekla sam ljutito, kroz plač.
- Dušo, šta je bilo?

- Prestani da se praviš, dogovorila si se sa Andrijom da ga ostaviš samog sa mnom. Nisam toliko glupa.

Prišla je i zagrlila me:

- Šta sam mogla, naredio mi je da se prošetam. Je l te povredio? Šta ti je uradio?

- Ništa, rekla sam i obukla kupaći i drugu haljinicu.

- Idemo, rekoh jer nisam htela da mi propadne dan niti da njoj pričam kako me gazda jebao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti