28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

ULAZIO sam u nju do BOLA: KURVA iz kvarta me je RASPALILA kao nikad

Svaki kvart ima svoju kurvetinu, pa imamo i mi na Malešnici jednu kurvu Irenu. Sećam se još kad sam završavao srednju školu da susedi komentarišu kada joj muž ode na službeni put da tokom jedne večeri ulazi u njen stan po petorica muškaraca. Vrag mi od tog dana nije dao mira, pa sam je stalno pratio. Nadao sam se da ću je uhvatiti u nekoj žestokoj jebačini. Tokom prve godine fakulteta napokon mi se posrećilo. Moja soba gleda u njenu spavaću sobu, ali Irena uvek spusti roletne. Ovoga puta sam bio lukav, pa kada sam ušao u stan, nisam uopšte palio svetla. Mislila je da nema nikoga, pa je sve prozore kako je bilo leto širom otvorila. Moji roditelji su otišli deset dana na Rab, a ja kako imam alergiju na jako sunce, retko kada se odlučim letovanje na moru. Imao sam potpuno komociju da se skinem gol i drkam na scene kako joj neko razvaljuje pičku. Irena je imala oko 50 godina, ali je bila i dalje jebozovna. Nosila je leti kratke uske haljine do kolena i sandale na visoku petu. Znala je da ima ogromne sise, pa je retko kada bila bez dubokog dekoltea.

NAJVAŽNIJE

VELJINI NASLEDNICI ULIVAJU STRAH: Na Vajberu osvanule nalepnice sa Belivukovim likom!

IZGRADNJA BOLNICE: Vučić sutra u Novom Sadu

OGLASIO SE ULJANOV: Putinov stav po pitanju atomske bombe u Iranu

POMOĆ ZA NEZAPOSLENE: Evo kada počinje isplata

Kada sam vidio da je u njen stan ušao sused Zvonko odlučio sam njihovu akciju snimati mobitelom. Zatvorili su vrata i odmah se počeli hvatati. Štipao ju je za sise i udarao po guzi, a ona se glasno kihotala i vikala mu da je stari vrag. Zvonko ju je prebacio preko fotelje u dnevnom boravku i počeo ju jebati. Podigao joj je suknju i sjurio ga brzo do jaja. Bio je gotov za minutu. Brzo su se pozdravili. Kara mi je bila tvrda kao kamen, ali ga nisam dirao. Intuicija mi je govorila da će Irenina pička primiti uskoro i drugu rundu. Nisam pogriješio jer kada je Zvonko izašao, došao je i neki mladi tip kojeg nisam do sada vidio u kvartu.

Irena mu je pušila kurac u spavaćoj sobi, a ja sam ponovno upalio kameru da snimim svaki detalj. Kada je bila gotova s pušenjem, podigla je suknju i pokazala mu da nema gaćice. Legla je na krevet i jako raširila noge. Tip je brzo navukao kondom i legao na nju. Jebao ju je žestoko, a ona je vikala: „Otkako sam te videla u muževoj firmi maštala sam o tome da ti popušim kurčinu! Želim biti tvoja drolja! Samo s tobom želim varati muža! Stari prdonja ne zna ovako više jebati!“

Nasmejao sam se slatko kako laže tipu. Pre njega je u sebi imala susedov kurac, a kako je noć još uvek mlada, možda Irena primi i još jednog. Tipu nije dugo trebalo da isprazni jaja u našu kvartovsku kurvetinu. Brzo se obukao. Kada ga je htela poljubiti na vratma, ošamario ju je i pljunuo joj u facu. Ne znam zašto, ali me je to ludački napalilo. Tako i treba s kurvetinama koje šire noge dok im muž zarađuje.

Irena je nakon toga upalila svetla i skinula se. Zatvorila se u kupaonicu i izašla je tek nakon pola sata zamotana u ručnik. Ne znam što mi je došlo, ali sam se obukao i odlučio joj pozvoniti na vrata. Otvorila mi je u ručniku. Ušao sam na silu u njen stan i rekao joj da želim da mi ga popuši. Nasmejala se i rekla mi da sam klinac koji se tek naučio pišati. Pokazao sam joj na mobitelu snimke i zapretio joj da ću ih poslati njenom mužu. Bacila je ručnik na pod i rekla: „Evo, jebi, po to si došao?“

Zgrabio sam je za mokru crnu kosu i odvukao i spavaću sobu. Bacio sam ju na krevet koji je smrdio po znoju prethodnog tipa. Ugurao sam joj kurac u usta, ali sam ga brzo izvadio jer sam se bojao da ću odmah svršiti. Navalio sam na nju kao životinja. Ugurao sam ga u njenu pičku i počeo oponašati pokrete suseda Zvonka i onog mladića. Bio mi je prvi put, ali joj nisam to hteo priznati. Iako sam očekivao da će joj pička biti široka i razvaljena, bila je mokra, vruća i poprilično uska. Mesio sam joj sise i gurao ga do jaja dok nisam svršio. Brzo sam se obukao i izjurio van iz njenog stana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar