28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

HTELA JE DA JE ISPRSKA PO TREPAVICAMA! Bio je u transu dok mu ga je cimala nabreklog, a onda je žestoko prodro u nju!

Njih dvojica su nešto petljali oko vrata, u autu, a ona ga je čekala preko puta ulice. Bila je obučena onako sportski, mlada jedra pička, farbane plave kose, kojoj je kurac virio iz očiju. Svaki prolaznik bi primetio njenu ocrtalu pičketinu u hekankama.

– Imaš li gumicu? – pitao ga je drug.

– Imam celo pakovanje.

– OK. Daj i meni jedan. Ja ću vas nazvati za sat vremena. Prihvatiće felacio? Pušenje za hiljadarku?

– Hoće.

– OK.

Ona je čekala svoju dobru porciju sexa. Odvezao ju je, nakon popravke, autom s parkinga, do obližnjeg parka, gde nema nikoga, i čekao da padne mrak. On je raskopčao šlic na svojim farmericama.

Dok mu ga je ona malo dudlala, navlačila kožicu kurca, od kurčića, to nije postao pravi kalabaster, za  vaginalni enterijer od njenih nabreklih ženskih usmina. Uzela je higijensku gumicu a onda mu ga je dudlala, i sisala, tog njegovog đoku, preko rumenog glavića, dok mu nije navukla kondom, a, onda je on povukao sedište, kako bi je natrtio u misionarskom položaju.

Ispod helanki je imala hulahopke, koje joj je malo pocepao, kako bi lakše prodirao u njenu vruću i vlažnu pičketinu.

– Ahh… Ah… Tako, radi mi to… Jebi me!… – On joj je krljnuo žvaku, jezikom je ljubio u usta, dok se ustalio u jebačkom ritmu. I negde u pola sexa, u pola ševe mlade i jedre pičke (a takve se najviše jebu), zvoni mu Viber. Drug s kojim je popravljao vrata želi da ga i njemu popuši, ono na engleskom, “blowjob”, to je negde gledala u porno videu, ali želi da proba i ovako uživo s tipom. Za hiljadarku, koliko da je motiviše za takav “job”.

On joj daje hiljadu dinara, i ona ih grabi i stavlja u prsluče, između dojki. Mhmm.

Jebaće je dvojica u autu, ali na smenu…

Kaže mu:

– Hvala! – sa smeškom, i gleda, jebozovno, očima.

I za nekih pola sata, ona je sva znojava, a on je blizu svršavanja. Pita je:

– Gde želiš da ti svršim? U usta? Gde želiš?

– Na trepavice!

– Ah, oh… – i svršava joj obilno po licu, trepavicama…

Ona oblizuje spermu jezikom oko usana, kao sutlijaš iz činije. Dok je pripalio, cigaretu, a ona navukla odeću, koju je svukla, i sada on, drug, drka već krut kurac, i stoji, dok mi ona stavlja, uhodano, kondom preko glavića, malo ga liznuvši i gricnuvši jedno pet šest minuta…

Pušenje, kroz otvoreno staklo na vratima u autu, on joj kosu drži u rep, kako bi mu baš lepo popušila, i kako joj se ne bi neka dlaka od kose zalepila u usta.

Oči je već izbečila, guta li guta, cucla li cucla kitu drugu svog švalera, jer ima i dečka, ali oni se samo ljube, i drže za ruke i šetaju, tim istim parkom. Puši mu sve dok joj on ne svrši, duboko u njezino grlo. Usput, dok mu puši, trlja, pičkicu, i stenje…

– Mhmmm. Mhmmm. Mhmm.

Blizu je svršetka, dok mu mesi znalački jaja, šakama, prstićima, a kurac dudla kao štuka pred mrešćenje, otvorenih usta, i samo cima kurac.

– Aaaah! – Bio je njegov uzvik zadovoljstva. Svršio joj je do nepca. Ona od te spermice nešto proguta, nešto ispljuje, smeškajući mu se, baš kao svaka radodajka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar