28°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

NAJBOLJI U SELU! Radovan me je FINO OBRADOVAO

Još kao mala sam leta provodila kod bake.

Obožavala sam da idem tamo, čak i kada sam malo poodrasla. Zadnjih par godina, pokušavala sam da stupim u kontakt sa Nemanjom, simpatičnim momkom desetak godina starijim od mene.

Nije bio nešto posebno lep, ali je bio opasno šarmantan. Moja baka je bila u dobrim odnosima sa njegovim roditeljima, jer su oni dosta vodili računa o njoj kada mi nismo tu. Ovog leta sam uspela da mu se približim. Verovatno zato što sam se razvila. Verujem da su glavnu ulogu igrale moje sisetine, koje je brus jedva savladavao.

Kako god, jednog popodneva dok smo šetali, iznenada me je poljubio i krenuo da mi mazi pičkicu. Napalila sam se i spustila na kolena da mu popušim. Bila sam iskusna u tome i nadala sam se da će me pojebati uz neko drvo. Međutim, prebrzo sam njegovo seme osetila u svojim ustima.

Izvinio mi se i pozvao da dođem sutra do njega, da se iskupi.

Sutradan sam, sveže obrijane pičke, otišla kod njega.

Nadala sam se njegovoj kari. Bolju sigurno u selu neću naći. Pili smo kafu na terasi, kada se pojavi njegov otac, čika Radovan. Snažan čovek, pedesetih godina, koji nije skidao pogled sa mene. Nakon kafe, uputismo se u Nemanjinu sobu i on poče da skida pantalone u nadi da će opet dobiti pušenje, a posle i pičke.

Nisam ga ni kasvetno uzela u ruke, kad u sobu upade njegov otac, bez kucanja. Htela sam u zemlju da propadnem od srama. Rekao je Nemanji da mora da ode kolima po majku, uz obrazloženje da je njemu istekla dozvola . Nevoljno je krenuo, molivši me da ga sačekam.

Čika Radovan je to prihvatio s radošću. Dok sam nelagodno pijuckala sok, čika Radovan me je posmatrao i odvažio se, u nekom trenutku, da mi kaže da to nije ništa strašno, da se ne stidim i da je to normalno…

Dok sam stiskala butine, blago crveneći, osetila sam da mi je pička vlažna i da sam opet ostala nepojebana. Počela sam da se grčim i, uz izvinjenje, odjurila u Nemanjinu sobu.

Zavukla sam ruku u gaćice i tamo me dočekaše lepljivi sokovi. I jesam i nisam želela da izdrkam svoju macu. Nekako se sabrah i vratih u dnevnu sobu. A tamo…

Zatekla sam čika Radovana kako leži na kauču i drka enormno veliki kurac koji je imao jedno 22-23 cm, plus finu debljinu.

Zanemela sam kada sam videla taj ogromni kurac, a on ga brzo ubaci u trenerku. Kada je video da ne skidam oči, izvadio ga je ponovo i nastavio da ga mazi. Krenula sam da prilazim dok sam ga direktno gledala. Uzela sam ga u ruke i počela lagano da ga obrađujem, jednostavno sam morala da ga stavim u usta.

Vrlo brzo, moja usta su bila ispunjena njegovom monstruoznom kurčinom. Nakon desetak minuta, zašla sam prstima preko pičke pokupila sokove i nabola se na njega, mislila sam da sve držim pod kontrolom, da ja upravljam, nabijala sam se jako i lagano ga dovodila do ludila, a i sebe vala.

Osetila sam svaki centimetar njegovog džinovskog kurca u sebi.

Onda me je naglo sklonio sa njega i bacio na pod, okrenuo me je na stomak i nabio od pozadi, jebao me previše grubo, što me je mnogo palilo. Izvadio je svoj veliki kurac iz mene, počupao za kosu i okrenuo ka sebi. Nagurao mi je glavić u usta i krenuo da ga nabija brzo, skoro sam se davila u njemu.

Videla sam da će svršiti, što je i učinio po mojim sisama. Njegova divna, mirisna sperma svuda po sisama. Brzo smo se pribrali, jer smo čuli Nemanjin auto.

Čim je došao, Nemanja me je odveo u sobu i veselo nabio kurac u usta, koji je bio dobar, ali ne kao tatin. Krenula sam da mu ga pušim i nakon par minuta mi je zalio ždrelo. Opet! Nisam bila mnogo razočarana, jer sam znala na koju batinu mogu da računam.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar