31°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Happy BSC

SA NEPOZNATOM SAM ISPUNIO SVAKI FETIŠ: Ana me je dovela do LUDILA

Sa Anom sam se upoznao preko sajta. Ono što sam znao o njoj je da je iz Nbg isto kao i ja. Praktično smo komšije. Udata 55 +, ja sam ozenjen i mlađi više od 15 god od nje. Iskreno nisam ni očekivao susret s njom. Nalupetao sam se o nekim mojim fantazijama, maštanjima i njoj je to kliknulo i bila je u fazonu da se "upoznamo"

Fora je bila da se kresnemo, ali na neviđeno. Jbg to je nešto o čemu sam baš baš dugo maštao ali nije nešto što je realno izvodljivo.

Niti znaš s kim se viđas dal je skroz cist/a u glavi, niti dal je ta osoba s kojom treba da se vidiš.. Preko poruka je sve bilo super ali kako finalizovati susret.... I gde? Ja ozenjen ona udata, u hotelu strčimo oboje jer nismo par iz aviona verovatno. Oboje smo u fazonu full diskrecija.... Tu je tenzija malo spala kada mi je poslala br tel i rekla da je pozovem. Silno sam se obradovao kada se javila (ok zensko je, za početak odlično). Tu smo proćaskali par minuta i ipak odlučili da pošaljemo slike jedno drugome. Ona mi je poslala 3 slike na kojoj se ne vidi lice i ja sam njoj slične. Nista vulgarno. Vec samo da nasluti figuru..

Na kraju je dogovor pao da odemo u malinjak. To nam je oboma bilo blizu, + ima recepciju kao u američkim filmovima. Platiš sobu koja je van recepcije. Privatnost 1.000 posto. Ušao sam seo i čekao. Javio joj broj sobe i čekao. Mislim da ne postoji veća tenzija od tog čekanja. Adrenalin mi se popeo u grlo. Sve sam zamračio i čekao je u polu tami kao panter svoj plen. Vrata su se polako otvorila i ona je ušla... Pitala je jel na pravom mestu, ja sam rekao da jeste i da zaključa, sami smo ne brini. Rekao sam.

Čim se okrenula i okrenula kljuc ja sam joj spustio ruke oko struka. Iznenađeno je uzdahnula ali se nije ni pomerila. Naprotiv tako okrenuta leđima mi je istrčila dupe, naslonila se rukama na vrata i raširila noge. Kao pri pretresu policije. Vec po dogovoru sam rekao da se ne oblači nesto komplikovano, samo suknjica.

Drzao sam je oko struka i malo sam drhtao. Kada se istrčila dupe je naslonila na moju kitu i odmah je osetila da sam čvrst. Moje ruke su se brzo transformisale tako da je leva skliznula u međunožje, dok se desna popela na njene grudi.... Uh bila je jako mokra i topla. Prsti su mi vec sljapkali po njenoj ribici, a grudi su bile velike bradavice krupne i ukrutile se. Ja sam je ljubio po vratu a ona je stenjala, lizao sam joj uvo dok je pokusavala da se izvije i uzvrati mi poljubac. Oboje smo u tami ne vidimo se, ne poznajemo se.... Jbt dal je realno... Podižem je tako ne pomerajući ruke. Nije joj najprijatnije znam ali izdrzace, par koraka je krevet iza. Bacam je na ivicu kreveta. Noge joj dodiruju pod. Na stomaku je. Ne mogu da se kontrolišem, klečim i počinjem da je ližem. Nije to baš očekivala ali se brzo snalazi izbacuje dupe višlje da mi je pristup lakši. Skroz mi je mokro lice ali halapljivo sisam i lizem sav sok s njene pičke. Palacam jezikom po njoj, osećam da svršava. Popizdela je jer nije htela da svrši. Nastavljam da ližem osećam da joj je teže da se napali drugi put. I moje lizanje traje 10 ak min. Zatim počinjem da joj ližem guzu. Prvo je ližem, zatim pokušavam jezikom da prodrem u nju. Ona se meškolji i osećam da ponovo balavi sve više i više. Posle par trenutaka opet je balava i spremna

Ovaj put ustajem stavljam kurton (i njoj to govorim, jer bilo nam je bitno oboma) naslanjam ga i plako ulazim glavićem. Pokušava da se nasadi da ga primi celog, halapljivo i odmah ali joj ne dam. Guram joj prst u guzu. Rekla je glasno hej ne to. Ali kasno je. Istovremeno joj guram prst do kraja i kitu do kraja u pičkicu. To je nešto što nije očekivala. Počinjem da ubrzavam tempo. Jebem je sve brže, jedino je prst u guzi statičan. Povremeno ga mrdam da oseti da je tu. Stenjemo oboje jako. Zabija glavu u jastuk i vrišti, svršava i viče izvini gotova sam. Ja se smejem i govorim i ja sam.. Ležem pored nje.. Pokušavam da dođem do daha. Ustaje i odlazi do vrata, uzima cigare iz torbice pali pljugu, leže pored mene i pali svetlo. Srećemo se licem u lice. Smeje se i kaže ja sam Ana drago mi je. Ja sam Dejan. Lepa je. Ok za svoje god je lepa, sređena. Gasi cigaru i sočno me ljubi. Hvata za kitu i drka ga rukom. Reaguje i diže se... Odvaja se od mene smeje se i kaže. Dužna sam ti svršavanje. Ja sam 2x ti samo jednom. Gasi svetlo, osecam da ga stavlja u usta.... Vau što je dobro...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar