27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

NISAM MOGAO DA SE POVRATIM OD UZBUĐENJA! Mala je znala šta hoće

Posle dve godine savršenog braka, sve je dobilo poprilično drugačiju dimenziju kada nam se rodio sin.

Gomila neprospavanih noći, nervoza, plač bebe i prljave pelene. Nije da nisam uživao u ulozi oca, ali me je sve to jako iscrpljivalo. Da ne spominjem što je seks bio pluskvamperfekt. Na posao sam jedva čekao da odem jer su me nervozna žena i plačljivo dete bukvalno terali iz kuće.

Posle šest meseci, žena je htela da se vrati na posao. Karijerista je oduvek bila, tako da joj je pauza od šest meseci bila dovoljna. Iako nisam bio za to da beba od pola godine bude bez majke, morao sam da se složim, ništa mi drugo nije ni preostajalo.

Nije želela da dete da u jaslice, pa je dala predlog da unajmimo dadilju. Pristao sam, naravno i u sebi se radovao što će možda, doći do seksa, sada kada će imati konkretnu odmenu. Ali se to nije desilo. Moja frustracija je rasla…

Bebisiterka je bila divna žena od pedesetak godina, celog života je čuvala decu pa joj ništa nije predstavljalo problem sa našim sinom. Uživala je.

Jednog dana sam se ranije vratio sa posla i u dnevnoj sobi na kauču zatekao sisatu plavušicu od dvadesetak godina.

Objasnila je da je ćerka naše dadilje, da čuva našeg sinčića jer je njena majka otišla po pelene. Razgovarao sam sa njom petnaestak minuta, jedva se obuzdavajući da ne gledam u njene sise.

Od svega što mi je rekla, zapamtio sam samo da studira i da se zove Mina… Krv mi je udarila u glavu a i u prepone, pa sam se izvinio i odjurio do WC – a.

Kurac mi je bio crven i dignut, činilo se da će eksplodirati. Odjurio sam pod tuš i na miru ga izdrkao, mislići na malu Minu…kako bih je okrenuo! Kada sam te iste večeri pokušao da sa ženom vodim ljubav, odbila me je uz izgovor da je premorena od posla.

Posle par dana, dadilja nas je upitala da li bi mogla njena ćerka, koja takođe ima iskustva, da pričuva bebu, jer je ona morala kod lekara. Ja sam prihvatio iz prve, dok se moja žena nećkala.

Nekako je ubedih i odmah krenuh da razvijam plan za sutra.

Javio sam šefu da ne dolazim zbog “porodičnih problema” i da uzimam slobodan dan.

Sutradan sam strpljivo sedeo u kolima i čekao da žena ode na posao. Zatim sam se vratio kući…

Mina me je iznenađeno gledala.

- Nešto se ne osećam najbolje…

Pripremila mi je limundu i zabrinuto me gledala svojim okicama.

-Da nemate temperature? – upitala je stavljajući dlan na moje čelo. Taj njen potez je bio okidač da moj kurac poskoči u pantalonama. Primetila je to i zaprepašćeno me pogledala. Znao sam da je to tren koji moram da iskoristim. Prineo sam usne njenim i poljubio.

-Nemojte, oženjeni ste…

Nije se opirala, te sam nagrnuo, spreman da je posadim na svoj kurac. Zavukao sam joj ruke ispod bluze i tamo me dočekaše ukrućene bradavice. Krenuo sam da joj mesim ogromne grudi, a onda mi ruka krenu put njene pice. Bila je vrela i poprilično vlažna. Skroz mi se prepustila, što je bio odličan znak.

Dok je sedela navaljena na kauč, otkopčah pantalone i sjurih joj kurčinu u usta.

Samo je promrljala “mmmm” ali se brzo prihvatila posla, divno ga pušeći širom otvorenih očiju. Kako je samo prijalo! Posle toliko vremena, moj kurac se bacakaa u nečijim ustima. Lizala je glavić, istovremeno mi stiskajući jaja. Vrlo brzo je njena mokra ribica bila na mom licu. Gnjurio sam u njene dubine jezikom, divno je mirisala i ispuštala je obilje sokova.

Rešio sam da je vreme da pustim svoj kurac u nju. Okrenuo sam je zguza i ušao u magičan svet topline…Izgubio sam kontrolu i krenuo divljački da je navlačim na kurac. Počela je glasno da stenje, te sam bio prinuđen da joj stavim ruku na usta.

- Probudićeš bebu!

Šamarao sam joj čvrstu guzu, dok me je divlja strast sve više ubrzavala. Osetivši da sam blizu, brzo sam je okrenuo i stavio joj ga u usta. Mlazevi su krenuli da jure niz njeno ždrelo, a ona je gutala uz osmeh. Opet je krenula da ga puši, pa je već posle par minuta bio spreman za akciju.

- Nabij mi ga u guzu…

Navlažio sam joj čmarić i lagano ga saterao unutra. Jauknula je, ali je ubrzo počela da dahće i uvija se. Dok sam je jebao u guzu, rukom sam joj dražio ribicu. Svršila je uz vrisak, koji je prigušio jastuk na kauču. A ja sam nastavio da je jebem. Jače, moćnije, brže.

Usko dupence me je još više palilo, pa sam ga napunio svojom spermom. Kada smo došli do daha, obukao sam se i krenuo “na posao”. Nisam želeo da rizikujem da me zatekne dadilja, a njena majka.

- Ponovićemo?

Još kako, mala. – odgovorio sam, vidno srećan, jer sam sebi osigurao dobru jebačinu. Kada žena već neće, Mina će…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar