29°C

Beograd

Photo: printscreen PornHub video

Izvor: Happy BSC

Njena MUČENICA je veselo ŠLJAPKALA, dok je on divljački NABIJAO NA KOPLJE!

Zaposlen sam u maloj, dobro stojećoj firmi u kojoj radi stotinak ljudi i među nama vlada opuštena, prijatna atmosfera. Često radim noćne smene, što je dodatno plaćeno a posao se svodi na kontrolu postrojenja za slučaj kvara ili zastoja i bilo bi tada bilo pomalo dosadno da nije dobrog društva.

Imam 32 godine i nisam oženjen, pa mi prija rad sa ženama. A Boga mi, ima ih nekoliko sa kojima bih rado završio u krevetu. Trudim da ne ispadnem napaljeni mogarac iako me često te iste žene peckaju i zadirkuju znajući da nemam stalnu vezu.

Koleginice su većinom udate sa raznim životnim iskustvima, neke sigurne u sebe i zadovoljne, pojedine razočarane životom i to se oseti u razgovoru i sitnim gestovima a ja se trudim da svakoj budem drug i ponekad služim kao rame za plakanje.

Jedna od njih je Maja i sa njom sam povezan spletom neobičnih okolnosti kakve samo život može da kreira.

Nekoliko godina posle smrti mog oca, majka se ponovo udala za Miloša koji je dobar lik i Maja je njegova ćerka iz prvog braka. Da sve bude komplikovanije, na venčanju je upoznala je mog brata od strica, Mladena i počeli su da se zabavljaju. Kao klinci smo Mladen i ja bili nerazdvojni, iako je on malo stariji. Prihvatio me je u svoje društvo i bio mi je uzor u svemu a pošto nisam imao rođenog brata ni sestru, on mi je bio najbliži. Kasnije su njegovi kupili stan i nismo više živeli u istom dvorištu. Moram priznati da je bio neverovatno privlačan i markantan frajer kome nije bilo teško da smuva bilo koju ribu, pa se prelepa Maja udala za njega nekoliko meseci kasnije. Oboje smo se zaposlili na Miloševu preporuku koji je bio privrednik a to nije bilo teško jer smo imali dobre kvalifikacije.

Obzirom da mi je bila snajka i majčinom udajom praktično postala sestra, o Maji nisam želeo da razmišljam kao o drugim ženama koje su mi bile potencijalna meta za seks.

Naravno da mi je bila jebozovna od trenutka kad smo se upoznali i ponekad bih snažno izdrkao misleći na nju ali ništa više od toga.

U ženskim razgovorima obavezne teme su pored skandala bile i teme seksa i to mnogo češće nego među muškarcima. Ipak sam bio iznenađen kada se povela priča o grubom seksu koji je opravdavala Maja, govoreći da je u odnosu sve dozvoljeno ukoliko obe strane uživaju. Raspalila mi je maštu time jer je bila najslađe zabranjeno voće i možda sam umišljao ali mi se činilo tokom mog razgovora sa drugim ženama, Maja oseća pritajenu ljubomoru. Sa Mladenom sam se retko viđao jer se on relativno uspešno bavio muzikom i počeo da živi u nekom umetničkom, boemskom fazonu tako da je bio na korak od alkoholičara. Ona ipak nikada ništa loše nije govorila o njemu pa se činilo da ga voli ali sam siguran da bez obzira što mi je brat i što mi je drag, nije bio vredan takve žene.

Naravno, ja sam počeo aktivno da učestvujem u bezobraznim pričama u njenom društvu, navodeći i svoja iskustva, malo preterujući i glumeći mačo muškarca. Možda ne žele otvoreno da priznaju, ali ni jedna žena koju poznajem ne voli mlakonju, koliko god bio dobar čovek i osetio sam da je njoj potrebno nešto snažno i nesvakidašnje, jer je sa par izjava prelazila granice pristojnosti za srećno udatu ženu.
Malo po malo, ušla mi je u glavu bez moje volje i počeo sam sve češće da razmišljam o njoj prljavo. Pomislio sam kao izgovor, ako njen otac može da jebe moju mamu, zašto ja ne bih jebao njegovu ćerku.
Jedna ružna vest mi je dala opasnu ideju i koliko god da je bila rizična, više me je privlačila. Poveli smo priču nakon vesti o pokušaju silovanja u gradu gde je počinioc pobegao i za njim traga policija. Komentarisali smo da je sve više nasilnika i ja sam ponudio Maji da je otpratim kući posle jedne noćne smene, primetivši da je veoma privlačna u uskoj suknjici koju nosi.

Samo se nasmejala i rekla da preterujem jer je ona opasna a mala je verovatnoća da baš na nju naleti takav manijak. Pored svega rekla je da žena mora snagom svesti da prebrodi traumu ukoliko joj se dogodi i da će samo tako biti jača u životu. Posle tih njenih reči odlučio sam da je silujem!
Početkom leta smo imali kolektivni godišnji odmor i sa šefom sam dogovorio da poslednju smenu nakon isključivanja mašina odradimo Maja i ja. Bilo je dovoljno da ona kao tehnolog i ja kao inženjer prekontrolišemo proizvodni pogon pre zaključavanja hale.

Maja je uvek vodila računa o izgledu. Bila je zgodna, veoma atraktivna i to je dopunjavala skladnim ali često izazovnim oblačenjem. To veče je došla obučena u helanke koje su se zategle na njenum butinama i laganoj tunici koja je bila suviše kratka i široka da bi pokrila oblu, čvrstu guzu i ribicu koja se jasno ocrtavala pri svakom pokretu.

Kada me je nasmejana pozdravila, krv mi je jurnula u glavu a kurac mi se trenutno ukrutio. Izgleda da sestra nije bila ravnodušna prema meni i da sam uspeo da joj zagolicam maštu svojom pričom.

Obilazili smo mašine a ja sam išao tik uz nju kao omađijan pa kada se jedanput okrenula, očešala se o moj bok i rukom zapela za naduvene prepone. Oboje smo se pravili da ničeg neobičnog nije bilo i nastavili smo sa poslom.

Relativno brzo smo prekontrolisali sve i seli u kancelariju da popijemo čaj pre polaska. Nisam skrivao poglede prema njenim grudima i međunožju, obzirom da je sela u fotelju, jednu nogu nehajno prebacivši preko naslona za ruke, dok joj je sa ramena spala tunika i otkrila oblo rame i bratelu brushaltera sve do čipke na korpi.

Osećao se njen parfem, pa sam je upitao da li se sredila za izlazak u neki klub ili za posao. Osmehnula se i rekla da nije zabranjeno biti lep sebi. Bila je svakako u pravu i promrmljao sam koliko je samo srećan moj brat. Čula me je i setno uzdahnula skrenuvši pogled. Tobože da bih popravio atmosferu upućivao sam joj sve otvorenije komplimente koji su jasno otkrivali da me loži i maltene smo došli u neprijatnu situaciju.

Tišinu je ona prekinula i predložila da nastavimo razgovor u obližnjem kafiću, vidno uzbuđena i crvenog lica, očigledno svesna da će stvar izmaći kontroli ako još dugo ostanemo sami.

Ja sam imao drugačiji plan i iskoristio sam situaciju rekavši da moram da skoknem do kuće pa se možemo posle naći ako poziv i dalje važi.

Pomalo razočarano je slegla ramenima i ostala da još jednom obiđe sve i zaključa vrata.

Noć je pala a ja sam otišao samo iza ugla i glumeći nonšalanciju čekao da se pojavi, usput pazeći da neko ne naiđe jer tada ne bih mogao da izvedem svoj plan.

Sačekao sam trenutak kada je izašla i okrenuta leđima tražila ključ, pa sam navučene kapuljače prišao, stavio joj ruku na usta i podigavši je drugom rukom oko struka bukvalno uneo u zgradu. Glas sam izmenio koliko god sam mogao a ona je bila je toliko šokirana da me nije prepoznala kada sam prošaputao da ne želim da je povredim i da će i sama uživati ako bude dobra. Samo je zaklimala glavom. Sklonio sam polako ruku sa usana i na trenutak poželeo da pobegnem jer je ovo bilo previše ludo i bilo je na granici zločina. Ipak sam odlučio da nastavim, pa makar robijao verujući da ću je zadovoljiti kao što niko nije i da me neće prijaviti.

Ćutala je tresući se čitavim telom i moj stisak je polako popuštao držeći je leđima okrenutu sebi. Jednu ruku sam podvukao ispod tunike, svlačeći joj brus sa sisa, osećajući kako mi krute bradavice grebu ruke, dok sam joj drugom rukom milovao stomak, priljubljen uz njenu guzu i pritiskao je nabreklim kurcem.

Spustio sam ruku naniže i počeo da joj trljam pičkicu između stisnutih nogu osetivši rub gaćica. Sve više sam popuštao stisak pa je pokušala da se okrene i da mi vidi lice ali nisam smeo to da dozvolim i ponovo sam bio grub, da joj stavim do znanja da je potpuno pod mojom kontrolom. Više nije pokušavala da se istrgne pa sam se malo odmakao da mogu da joj svučem helanke i svoje farmerke.

Kada sam na golo dupe prislonio kurac, poželeo sam da joj ga nabijem odmah ali sam se uzdržao, dajući joj vremena da prođe prvi šok. Dobro sam uradio i malo po malo joj dodirivao najintimnije delove. Obrijana pička je bila toliko mokra da je sigurno pišnula u gaće od stresa. Prsti su mi klizili duž usmina, upadajući u procep lako i počela je da drhti od straha a nadao sam se da će uskoro preći u zadovoljstvo. Držeći je za kosu, odgurao sam je do sofe i naterao je da se presavije preko naslona i legao na nju. Izvadio sam crnu svilenu maramu i pomalo nevešto joj stavio povez preko očiju a potom i svojim kaišem vezao ruke iza leđa. Sada je bila potpuno nemoćna, otkrivajući mi neverovatno jebozovno dupe i pičkicu na izvolte’. Svukao sam joj sa nogu helanke i mokre gaćice i širom joj razdvojio noge. Očigledno se pomirila sa sudbinom i drhtavim glasom je rekla: "Molim te, nemoj da me povrediš“.

Udario sam je po dupetu i razmakao joj guzove otkrivajući areolu malog čmara i roze pičkicu koja se raspukla.

Prostorija se ispunila mirisom njene pičke, pomešane sa parfemom i ta kombinacija me je dovela do ludila.

Naslonio sam glavić na čmar i osetio sam da se ukočila celim telom, očekujući da ću da prodrem u guzu silom. Gurnuo sam okamenjen kurac tako da sklizne duž ribice i povlačio ga napred i nazad bez penetracije. Nastavio sam da je tako trljam i počeo da joj masiram palcem anus. Sve češće se stresala, očigledno se boreći sa pomešanim osećanjima besa zbog nemoći, i istovremenog zadovoljstva koje je telo osećalo zbog mojih dodira.

Okrenuo sam je i položio na sofu sa rukama ispod leđa, tako da je ležala blago izvijena u struku. Izvukao sam nekako brus koji se raskopčao ali nisam mogao da skinem tuniku pa sam je pocepao, ostavljajući je potpuno golu pred mojim očima.

Nikada nisam i verovatno neću doživeti toliko moćno erotičnu scenu kao tada. Spustio sam glavu na njene prelepe grudi koje su se brzo podizale i spuštale i osetio kako joj srce snažno tuče, da sam mogao gotovo da ga čujem. Sisao sam joj i ljubio sise lagano, igrajući se jezikom sa bradavicama i polako se spuštao prema prelepom stomaku koji se grčio. Mazio sam ga i pod prstima osećao nežnu, savršenu kožu. Jezikom sam prelazio duž prepona, tek ovlaš dodirujući usmine. Nisam hteo da žurim i počeo sam da joj ljubim i ližem pičku, ispočetka polako, a onda sve brže. Trzala se nekontrolisano, teško dišući kao da hvata vazduh u nemirnom snu. Počela je glasno da dahće i osetio sam tada da se predaje zadovoljstvu i samouvereno sam nastavio da joj dugo jezikom dodirujem klitoris i mokraćni kanal, gurajući ga duboko bez ikakvog otpora i uživao u slasti balave rupice. Razmišljao sam o tome da se zaustavim i ostavim je tako, da je ne bih više povredio ali svestan da sam otišao predaleko, sklopio sam oči i grabio ustima vrelu pičku.
Sama je podigla i raširila noge, ostavljajući mi potpunu slobodu i omogućila da joj istovremeno ližem pičkicu i prstima nadražujem čmar.

Povukao sam je sa sobom na pod i legao ispod nje dok je klečala. Tako sam mogao da nastavim da je ližem još intenzivnije, prelazeći duž pičke, preko međice i jebao je duboko jezikom u obe rupice. Toliko se naložila da je sela na moje lice i divlje pomerala kukove, razmazujući svoje sokove koji su mi punili usta i nos i jedva sam dolazio do daha. Uhvatio sam je za sise i znajući da voli grubost snažno ih stiskao želeći da joj nanesem bol ali se još više napalila i svojom rukom preko moje dodatno pritiskala sise. Povlačila je bradavice kao da će ih otkinuti i bile su tamne od krvi i nadražaja. Svršavala je glasno ječeći i još jače sedajući na glavu i pravo je čudo da se nije posekla na zube. Osetio sam veliko olakšanje jer sam uspeo u nameri da je dovedem do vrhunca. Onako opkoračena preko mene, počela je da na kolenima ide u nazad i izgledala je pomalo smešno kao u crtanom filmu. Kada je došla do rampe od mog kurca, neverovatno vešto se onako vezana navukla na njega i uzdahnula glasno. Uhvatio sam je za dupe i podigao je malo da bih imao mesta da se pomeram. Tela su nam uhvatila ritam i ulazio sam u nju glatko i duboko. Tek tada sam se setio da nisam stavio prezervativ ali već je bilo kasno i nastavio sam da je jebem kao lud. I ona je već bila luda za mojim kurcem i kada je počela da vrišti svršavajući ponovo, otkinuo sam i napunio sam joj pičku spermom koja se izlivala na moja jaja.

Toliko sam bio napaljen, da mi je kurac bio dignut kao da nije svršio i otkopčavši kaiš kojim su joj vezane ruke, gurnuo sam je na leđa. Sada sam ja bio gore i sisajući joj sise, nastavio da je jebem a ona je nesvesna da sada može skinuti povez, počela da se izvija oslonjena rukama o pod da bih što dublje ulazio u nju. Svršavala je praktično bez prekida jednako snažno i konačno se malo opustila, ali želeo sam da još uživamo i nisam prestajao da je punim, ovaj put sporije. Gledao sam snajkino blaženo lice i poželeo da joj skinem maramu sa očiju ali sam istovremeno strahovao od reakcije i nisam prestajao da je jebem. Kao da je pročitala moje misli, svukla je maramu sa očiju i za trenutak u potpunoj neverici, bez reči gledala u mene. Gurnula me je snažno koliko je mogla, pokušavajući da ustane, ali sam je uhvatio za ruke i pribio na pod ubrzavajući ritam i snažnije nabijajući kurac u nju tako da sam je sada zaista silovao divlje. Vrisnula je i osetio sam da se pičkica snažno stisla što joj je samo povećalo zadovoljstvo. Izvijala se celim telom tako da je malo nedostajalo da mi kurac ispadne ali nisam popuštao. Dahtala je oznojena, crvenog lica i promuklim glasom je rekla:"Ti nisi normalan“! Zatim me je uhvatila za dupe, grebući i vukući me sebi snažno. To je bila potvrda da uživa i više nisam kontrolisao pokrete, pomerajući je pomalo ispod sebe pri svakom sledećem zabijanju i nisam mogao da verujem koliko joj se povećava užitak i gde je granica njenog zadovoljstva.
Sva moja očekivanja su bila prevaziđena i uživao sam u svakom pokretu, spojen sa prelepom ženom.

"Ovo si potajno priželjkivala, zar ne?“, upitao sam je.

"Aaaaaah, luuudo je!“, uzviknula je. "Platićeš mi ovo“!

Udarila me je šamarom iznenada ali onako ženski, bez previše snage a onda uhvatila za kosu i privukla sebi.
Počela je da me ljubi divlje, palacajući jezikom, gurajući ga i vadeći kao da me jebe njime i usisavala moju pljuvačku i usne do bola.
Legao sam pored nje i nastavili smo da se ljubimo gledajući se u oči, doživljavajći najintimnije trenutke u životu sa ženom koja mi se potpuno predala.
Odjednom se okrenula i spustila do mog stomaka, ostavljajući trag noktiju i uhvatila obema rukama kurac, stisnuvši ga u korenu koliko god je imala snage. Uzela je glavić u usta grubo da sam osetio zube kako me grebu i trznuo sam se refleksno a ona ga je progutala skoro celog i zadržala tako. Sisala ga je duboko i dinamično, još jače stiskajući da je skoro zaustavila dotok krvi i đoka je počeo da modri. Vešto je kombinovala ugrize sa nežnim palacanjem jezikom koji su ublažavali bol ne dozvoljavajući da svršim. Ovaj put sam ja bio taj koji nema kontrolu i to me je žestoko napalilo.

Dok je bila u tom položaju prstima sam joj dražio klitoris i masirao stisnut anus, gurajući palac unutra.
Ustala je i čučnula iznad mojih kukova, želeći da se navuče na ud koji siguran sam nikada nije bio tvrđi i veći. Postavila ga je na čmar i polako se spuštala dok se rupica širila izazivajući u meni pravo blaženstvo. Osećao sam kako se mišići šire oko glavića i krv pulsira, stiskajući ga snažno i refleksno sprečavajući da prodre.

"Jao ne može, prevelik je“.

Rekao sam joj da ne žuri i da se opusti dok sam lagano ulazio i izlazio i malo po malo bio sve dublje. Tesno joj je bilo dupe i osećao sam ga svakim milimetrom tako da nisam izdržao i povukao sam je za kukove na dole. Vrisnula je dok su se mišići anusa grčili, u početku jako a onda sve slabije. Pomerao sam se koliko sam mogao a ona je osetila i počela da meša kukovima, nabijena do jaja. Na licu joj se čitalo zadovoljstvo i podigla se sasvim silazeći sa kurca a onda brzo nabila ponovo. Diktirala je ritam tako da je počela da drhti i nagla se unazad, jednom rukom se oslanjajući na moju butinu a drugom je naizmenično stiskala sise i trljala klitoris. Promuklim glasom mi je govorila da sam kreten i da je niko u životu nije jebao ovako dobro. Rekao sam da ću je jebati svaki dan i ona je poludela, nasedajući besomučno na kurac, zabačene glave. Počeo sam da se grčim od zadovoljstva i sperma je jurnula u razvaljeno dupe. Kada je osetila pljuskanje, još brže je dražila pičkicu i počela da ječi, prskajući po meni od stomaka do lica. Vreli mlazevi su me polivali i jak, oštar miris mi je nadraživao nos izazivajući neverovatnu požudu pa sam otvorio usta puštajući da mi upadaju unutra. Jezikom sam ih razmazivao po ustima i skoro se onesvestio od intenziteta i slasti koju sam osećao. Opkoračila me je okrenuta leđima i ponovo mi trljala lice pičkom i dupetom iz kojih se cedila sperma pomešana sa njenom mokraćom. Sisala je mi kurac halapljivo i olizala svaku kap sa njega dok mi je jednom rukom trljala jaja a drugu gurala između mojih guzova.

"Dozvoli mi sve, zaslužila sam“, rekla je.

Nisam bio svestan šta to znači ali bih u tom trenutku i ubio da mi je tražila, pa sam pustio da mi radi šta hoće bez razmišljanja. Rekla mi je da legnem preko stola tako da mi je pomalo mlitav kurac visio ispod table i raširene noge vezala za nogare, jednu maramom a drugu kaišem.

Pljunula je na šaku i namazala mi dupe, polako prelazeći uzduž i pritiskajući čmar. Opustio sam se savim i uživao u njenom milovanju, osećajući prijatnu hladnoću na mokrom anusu.

"Sada ćeš da vidiš kako je kad te siluju!“

Trebalo mi je par trenutaka da shvatim njene reči, kad je iznenada srednji prst prislonila na rupu i gurnula celog unutra. Poskočio sam onako vezan iako osećaj nije bio neprijatan već potpuno neočekivan i nikada doživljen. Vešto je ubacila i kažiprst, zadržavši malo pokrete dok mi je anus pulsirao, pa nastavila da ih gura i izvlači sve brže. Kada je počela da stavlja i ostale prste, počelo je da me boli i osećao sam kao da će me pocepati dok je gurala duge, vlažne prste sve dublje unutra. Slobodnom rukom mi je uhvatila kurac koji je ponovo počeo da se diže i drkala ga lagano. Ubrzo je neprijatnost nestala i počeo sam da osećam zadovoljstvo pri svakom sledećem pokretu.

Ni pre ni posle ovoga sa Majom nisam bio sklon odnosu sa muškarcem ali sam se zbog napaljenosti i načina na koji me je navela, potpuno prepustio njenom grubom jebanju u dupe i prvi put sam bezgranično uživao u tome.

Oslonjen rukama na sto, počeo sam da se odgurujem unazad u mahnitoj želji da se nabijam na njenu ruku. Ona je savijala prste duboko unutra i kada je počela da dodiruje prostatu, kao da mi je dodirnula G tačku, tresao sam se kao da me drma struja. Kurac mi pulsirao iako nije bio potpuno čvrst i ponovo sam svršavao, najsnažnije do tada a Maja je stisla glavić i pokupila spremu, pa kad je izvukla ruku, razmazivala je po mom rasturenom čmaru koji se stiskao i širio.

Ona je bila ostvarenje mog sna i najintimnijih erotskih misli, toliko nestvarna i putena da nisam bio normalan.

Odvezao sam se i potpuno iscrpljen legao na sofu.

Legla je na mene, opuštena i provlačila prste kroz moju mokru kosu. Ne znajući šta će budućnost da donese, ležali smo dugo zagrljeni i uživali u trenucima potpune sreće.

Kasno u noć, obučenu u moju trenerku, bez brusa i gaćica koje sam zadržao, otpratio sam je do stana i još jednom nežno poljubio pre rastanka.

I dalje se sastajemo i jebemo divlje a strast nam pojačava opasnost da će se saznati i da ćemo biti uhvaćeni na delu. Mislim čak da su nas u firmi provalili jer su počela gurkanja i šuškanja kada nas vide a mi jednostavno ne možemo da sakrijemo osmehe i poglede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar