23°C

Beograd

Photo: Printscreen/Pornhub

Izvor: Happy BSC

ISISALA JE POSLEDNJU KAP IZ NJEGA! Jedva sam ga izvukao iz Izabele, ali nije mi bilo žao!

Posle dugog izlaženja, mojim drugarima i meni je više dosadilo da idemo uvek na ista mesta.

Rešili smo da napravimo neku promenu u našim noćnim izlascima i provodima. Seli smo u auto i počeli da se dogovaramo gde da idemo. Ja sam im predlozio Novi Sad, jer uvek kad smo izlazili tamo bio je lud provod. Ni sâm nisam mislio da će mi se desiti ovo o čemu pišem. Posle dugog nećkanja sa njihove strane pristali su.

Stigli smo u Novi Sad i počeli da obilazimo lokale kako bismo našli neki koji nam odgovara. Ušli smo u jedan lokal i naručili piće kad se odjednom pred našim stolom pojavila Izabela, moja prijateljica sa Facebook-a. Jako sam se iznenadio. Bila je u uskim pantalonama i majici na bretele pošto je bilo leto. Imala je jako velike grudi o kojima sam uvek maštao dok smo se dopisivali preko Facebook-a, lepu krupniju guzu i jako slatku facu. Inače je plavuša.

Poljubili smo se i pozdravili kao da se znamo mnogo dugo. Vratila se do svojih drugarica, mada su nam se pogledi nekako uvek spajali.

Posle par piva, naravno, morao sam u WC. Nisam mislio da će Izabela krenuti za mnom, ali ona me je čekala ispred muškog WC-a, sa svojim velikim grudima i osmehom.

Nisam mogao da joj ne gledam u krupne sise kada me je upitala da li ćemo ostvariti naše dopisivanje preko Facebook-a. Inače, radilo se jako dobrom seksu, ali samo preko porukica.

Bez razmišljanja sam pristao i počeli smo da se ljubimo i vatamo kao da nam je poslednje veče u životu. Jednom rukom sam je već uhvatio za sisu i počeo da mesim, a druga mi je već bila u njenom međunožju. Nije se opirala, već me je zgrabila rukom za polu dignut kurac i pitala hoćemo li kod nje pošto ima praznu gajbu. Odmah sam stvorio sliku kako će to biti dobar i jedva dočekan seks sa obe strane.

Izašla je iz lokala i sačekala da se ja javim društvu. Morao sam da im kažem da ne idu kući bez mene, pošto su imali običaj da, kada im se ne sviđa mesto, polude i odu kući. Izašao sam napolje i zagrlio Izabelu. Krenuli smo ka njenom stanu koji je bio u blizini.

Čim smo ušli u stan, počeli smo da se mazimo i polako svlačimo. Kada sam joj skinuo majicu, jako sam se iznenadio zbog njenih velikih grudi, za koje nisam mislio da su tolike. Primetila je da sam jako iznenađen njihovom veličinama i počela je da me svlači.

Poljupci su sve više i više počeli da se spuštaju preko vrata do grudi. Počeo sam da joj ližem i grickam bradavice. Imao sam osećaj da sam opet dete koje sisa.

Skinuli smo pantalone i ostali samo u gaćicama. Zavukao sam ruku u njene i osetio da je počela da vlaži. Bilo je krajnje vreme da počnemo akciju.

Svukla mi je bokserice, a kurac me naglo udario u stomak, toliko se digao. Počela je da ga puši i uživa u njemu. Naravno, i ja sam uživao, jer devojka baš zna dobro da puši, što mi je i rekla u porukama.

Svukao sam joj prelepe čipkane crvene tange i prešli smo u pozu 69. Nakon dobrih dvadeset minuta rekla je:

– Hoćemo li se mi jebati, ili će samo biti orala?

Pošto je ona bila dole, okrenuo sam se i navukao kondom na jako vlažan kurac od dobrog pušenja. Pomučio sam se da ga navučem pošto imam jako debeo kurac. Približio se njenoj već vlažnoj pičkici, od mog jezika a i njenih sokova. Namestio sam ga na ulazak u nju i polako nežim ritmom počeo da je jebem. Sva je drhtala od moje kite. Izgleda da dugo nije imala odnos, pošto joj je i pička bila malo uska. Progovorila je:

– Šta me miluješ tu? Daj malo življe! Volim žestok seks!

Ubrzao sam ritam a ona je ubrzo otišla sa one strane ivice orgazma. Rešio da je jebem u guzu. Izvukao sam ga iz već užarene i prevlažne pičkice i pljunuo na analni ulaz koji je već bio vlažan od sokova koji su se cedili iz pičke. Posle mnogo pokušaja, napokon joj je ušao i jako je ciknula. Mada, moram priznati da je i mene bolelo. Kako se radnja sve više odvijala i ja sam stigao do samog svršavanja.

Izvadio sam kurac iz nje i skinuo kondom. Stavio sam joj ga među sise i počeo da je jebem. Ne zadugo, sperma je počela da je prska po bradi i usnama, a sve što joj je ušlo u usta ona je progutala. Uzela ga je usta i počela da isisava i poslednju kap što je ostala u njemu.

Pozvala me je pod tuš da se tuširamo zajedno. Ipak, nešto mi je bilo sumnjivo, pošto sam video da nosi još jedan kondom u kupatilo. Verovatno joj nije bilo dovoljno, pošto sam brzo svršio.

Ušli smo u kabinu i tuširanje mi je jako prijalo zbog mlake vode. Uhvatila me je za kurac i počela da ga drka. Opet je počeo da mi se diže i znao sam da će pasti još jedan seks, što sam i sâm želeo.

Kleknula je i počela da mi puši. Uzela je kondom sa police i počela da ga navlači sa rečima:

– Sad ćeš da me jebeš po mojim naređenjima. Sad ja naređujem, a ti igraš po mojim pravilima.

To mi nije teško palo. Ona se okrenula i naguzila. Sa zadovoljstvom sam joj ga nabio u pičku iz sve snage, na šta je ona samo ciknula. Rekla mi je da malo menjam rupe, da hoće u guzu i u pičku naizmenično. Mnogo je bilo lakše nego prvi put kad sam joj ušao.

Naredila je da opet pređemo na krevet i da je jebem kao niko do sad. Znao sam da će biti žestoko i da ću moći duže da izdržim pošto sam već jednom svršio. Legla je na leđa i podigla noge u vis.

 Bila je to jedna od mojih omiljenih poza. Iako joj nisam to rekao, izgleda da volimo iste poze.

Počeo sam da joj nabijam sve jače i jače uz što kraći i brži ritam. Samo je uzdisala i stenjala.

Posle nekog vremena nisam imao više snage i legao sam. Onda me je zajašila i počela prejako da divlja na mom kurcu. Video sam osmeh na njenom licu i shvatio sam da joj prija što ima seks sa mnom, a sve se dešavalo kao što smo se dopisivali.

Ni u jednom momentu nisam pomislio na drugare, šta rade i hoće li me zaboraviti kod nje. Samo sam mislio o Izabeli i seksu.

Sišla je sa moje kite i počela da ga sisa, dok mi je nabila sočnu pičku na usta i rekla da je ližem i zadovoljavam jezikom. Taman kada sam pomislio da je došao kraj, pošto je već bilo negde oko pola tri, i da moram kući, ona je opet sela na njega i počela da se nabija. Sise mi je nabila u facu, da sam jedva disao od njih. Mislio sam da će mi to veče biti poslednje.

Napokon, posle sat, sat i po, sperma je krenula. Jedva sam je skinuo sa sebe, koliko je bila u zanosu. Kleknuo sam pored nje i sve seme koje je izašlo iz mene dobila je u usta.

Zazvonio mi je mobilni. Bili su to drugari. Pitali su me gde sam i kad idemo kući. Poljubio sam moju lepu Izabelu i ostavio joj svoj broj telefona, a ona je rekla da ćemo morati češće da se viđamo.

Eto to je bio moj prelepi izlazak u Novi Sad. A za drugare, baš me briga kako su se proveli. Meni je bilo prelepo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar