23°C

Beograd

Photo: pixabay/ george_ua

Izvor: Happy BSC

PODIVLJALA SAM KAO BESNA KOBILA! Dao mi je nešto najdragocenije!

Moj muž je od samog početka našeg braka bio onaj koga mnogo mrzi da vodi ljubav. 

Bez iskustva i "predznanja" o seksu, mislila sam da to tako treba - mlitavo, bez strasti, kratko, da ne traje duže od 5 minuta. I orgazam svake prestupne godine.

Ovaj moj smušeni muž nije znao ni gaće da mi skine kad smo se upoznali, posle se malo izveštio, ali to nije bilo dovoljno... jednostavno, nema ni želje ni talenta. 

Jednog dana mi je stvarno prekipelo, a bogami sam mu dala kredita, dve godine da nauči nešto.

Upoznala sam jednog markantnog tipa, koji mi se svideo na prvi pogled, pa sam posle drugog viđanja sa njim odlučila da ga probam. 

Pozvala sam svog zgodnog jebača. Zakazali smo susret u mom stanu. Muž mi je bio na putu, pa je sve pasalo. 

Otišla sam u spavaću sobu, obukla se u spremljenu toaletu. Posle nekog vremena došao je i on. 

 Ušao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prošaptala da sam mu priredila iznenađenje i da jedva čekam da me uzme i iskoristi kao neku kurvu, da sam to dugo planirala i da jedva čekam da ga osetim. 

Počeo je da mi liže stopala i obrađuje prst po prst. Uzbudilo me je strašno jer mi to do sada nikad nije uradio. Jezikom je šetao uz moje noge dok je rukama stizao svuda.

Iz mene su već cureli sokovi koje je znalački jezikom pokupio grickajuci mi klitoris. Obrađivao me je jezikom kao nikad. Prvi put sam svršila dok me je lizao tako znalački i sočno. Svršavala sam u grčevima uvijajući se jer su mi ruke bile vezane. Nisam znala da je postao tako dobar, šapnula sam mu.

Grickao mi je stomak, lizao ispod pazuha, grizao za bradavice dok mi je dva prsta ugurao u ribicu i guzu. Podivljala sam kao besna kobila, trzala se, uzdisala i molila da počne da me jebe. Počinjala sam da gubim razum i da glasno uzdišem. Samo sam zvezde videla u svom tom mraku.

Osetila sam penis nasuprot klitorisu i uvijala se ne bi li nekako što pre ušao u mene. Kontrolisao me je u potpunosti. Kad sam osetila da je krenuo da ulazi osetila sam olakšanje jer sam mislila da nikad neće ući a tako mi je trebao, tako sam želela da uđe u mene i da me divljački jebe dok ne umrem od zadovoljstva.

Osećala sam ga kao nikada do tada u životu. Činio mi se deblji nego ikada, ispunjavao me do krajnjih granica. Neopisiv osećaj koji je u meni budio nešto što nisam poznavala do tada kod sebe. Kurvinski instikt. Bezobrazno sam vikala da želim da me pocepa, da me ubije od kurca, da me rasturi…

Kada sam mislila da je to to, nastavio je da ulazi dublje. Počela sam da osećam novu neopisivu dimenziju seksa. Činilo mi se da je duplo veći nego inače. Nisam mogla da čekam njegovo sporo prodiranje nego sam se divljački uzdigla i nabila kao kurva na kurčinu do kraja.

Udario je u kraj moje ribice što nikada do sada nije. Uhvatio me je za bokove i krenuo divljački da jebe i udara u kraj moje vlažne ribice. Svršila sam ponovo kao luda i osetila da i on svršava. Napunio me je žestoko, osećala sam mlazeve sperme kako špricaju unutra kao da su pod pritiskom. Zabacila sam glavu u jastuk i rekla da nisam verovala da mogu ovako strasno da svršim i da mu nikad nije bio bolji kurac.

Međutim, nije ga izvadio niti pričao vec me samo okrenuo na bok koliko to lisice dozvoljavaju i nastavio da razbija. Jebao me divljački i žestoko. Sise su samo išle tamo-vamo. Već sam vrištala u novom naletu svršavanja dok me je cepao kao životinja držeći prst u guzi što me je nenormalno dodatno uzbuđivalo. Želela sam da mu se uvek toliko diže i da uvek bude tako debeo i veliki.

Mislim da smo se posle oboje onesvestili od siline orgazama. Dugo smo se mazili i uživali jedan u drugom. 

Od tada samo sam mislila na njega. 

Tako sam postala zadovoljna žena. Onaj moj jede i dobro mu je, a meni je odlično uz mog markantnog jebača. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar