33°C

Beograd

Photo: Pornhub/Printscreen

Izvor: Happy BSC

HTELA JE ANAL PRVI PUT: Njena guza bila je toliko USKA da je i mene počelo da boli

Bio je to vikend kao i svaki drugi. Izašao sam sa društvom u jedan lokal. Atmosfera je bila dobra, dosta šale uz po koju čašicu pića. Par stolova od našeg primetio sam jednu curu. Bila je to brineta sa preslatkim licem, visoka oko 170 cm, grudi jaka dvojka i lepa guza. Ipak, njen osmeh me je najviše očarao.

Prišao sam i krenula je priča. Posle dužeg razgovora krenuli smo da se ljubimo. Grickala mi je usne dok su moje ruke šarale njenim telom. Predložio sam da odemo kod mene, ali je ona odbila i rekla da idemo do nje jer stanuje bliže.

Jedva smo dočekali da uđemo u stan. Čim je zatvorila vrata, krenuli smo da se ljubimo. Dok su nam se jezici preplitali, zavukao sam joj ruku u gaćice, a ona je meni nadrkavala preko pantalona. Bila je izdepilirana, veoma vlažna i vrela.

Došli smo do kreveta. Spustio sam je i krenuo da joj ljubim vrat i spuštam se niže. Skinuo sam joj majicu i brus. Imala je manje grudi sa tamnim, izraženim bradavicama.

Jednu sam odmah krenuo da ližem i grickam, dok sam rukom obrađivao drugu. Spustio sam se još niže i skinuo joj farmerice i tangice koje su bile skroz vlažne. Zavukao sam joj dva prsta. Bila je uska, na moje iznenađenje.

Krenuo sam da je ližem i sisam joj kliću uz povremeno vraćanje prstiju. Počela je da se uvija i ubrzo je svršila.

Čim je došla sebi, povukla me je na krevet, otkopčala mi kaiš i skinula me. Prvo ga je uhvatila za koren i liznula nekoliko puta glavić, a potom krenula da ga puši. Pokušala je da ga proguta celog, ali nije mogla više od polovine.

Posle nekih pet minuta sam osetio da ću svršiti i rekao joj to. Samo je ubrzala i prosuo sam joj u usta i malo po licu.

Otišla je do kupatila da se malo sredi, a za to vreme sam ja stavio kondom. Kada se vratila, položio sam je na krevet i polako ušao samo glavićem. Ispustila je dubok uzdah. Izvadio sam ga i ponovo ušao, ali sada malo više. Nekoliko puta sam ga skroz vadio i vraćao dok nije ušao ceo.

Onda sam krenuo malo bržim tempom. Osetio sam da joj pičkica pulsira i da me steže. Svršila je po drugi put.

Dao sam joj koji sekund da predahne i okrenuo je u doggy pozu. Nabio sam joj onda odjednom do kraja. Vrisnula je jako. Nabijao sam joj jako i brzo. Mesio sam joj sise i guzu. Trpao sam je tako nekih deset minuta. Bližio mi se još jedan orgazam.

Izvadio sam ga, skinuo kondom i ispraznio se po njenim leđima i guzi.

Obrisali smo se peškirom i nastavili da se ljubimo i mazimo skoro do jutra, a potom zaspali.

Probudio sam se negde oko podneva. Kurac je hteo da mi eksplodira. Ona je ležala gola na boku. Bila je tako slatka u toj pozi. Pribio sam se uz njenu guzu i krenuo prstima da se igram sa njenom pičkicom.

Probudila se i krenulu da vlaži. Butine su joj bile skroz mokre. Izvadio sam prste iz nje i stavio ga nežno. Bila je napaljena i odgovarao joj je ovakav nežan tempo. Ljubio sam je po vratu i grickao joj uvo. Uhvatio sam joj bradavicu i blago krenuo da je stiskam i zavrćem. Počela je još glasnije da diše.

Izbacila je guzu prema meni. Uhvatila me je rukom za jaja i krenula da ih masira i da se igra sa njima. Ja sam sa njenih sisa prebacio ruku na klitoris. Bližili smo se vrhuncu. Njena pičkica je krenula da me steže. To je bilo već previše i krenuli smo istovremeno da svršavamo. Ugrizao sam je za uvo, a ona je mene jako stegla za jaja.

Bio sam iznenađen količinom sperme koju sam izbacio posle sinoćnjeg seksa. Krenuo je polako da mi se spušta, dok ga njena ribica nije skroz izbacila van. Otišla je do kupatila i pozvala me da se zajedno istuširamo.

Tuširali smo se i mazili. Tiho mi je šapnula da bi volela da proba anal i da nikad nije u guzu primila. Ništa nisam odgovorio već sam samo krenuo da joj sapunjam čmarić. Isprali smo se i rekao sam joj da dođe u sobu i uzme neku kremu.

Došla je posle dva minuta. Namestio sam je u 69 i krenuo da joj ližem čmarić, a ona da mi puši. Uzeo sam dosta kreme, podmazao ga i počeo polako da guram jedan prst unutra. Trznula se napred.

Na redu su bila dva prsta. Kada sam je malo raširio, okrenuo sam je u doggy. Naslonio sam glavić na čmar i krenuo da ga guram polako. Baš je teško išlo i bolelo je.

Rekla je samo kroz zube da nastavim. Ušao joj je glavić i zamolila me je da stanem malo. Kad se malo privikla, ugurao sam još malo. Izvadio sam ga i vratio nekoliko puta. Jedva je ušao do pola.

Jebao sam je tako, ali hteo sam celog da joj ga stavim. Uhvatio sam je za bokove i zabio ga do kraja. Vrisnula je i krenule su joj suze. Ostao sam tako da joj se guza privikne.

Nedugo zatim rekla je da je bol polako prolazi. Nastavio sam da je jebem. Bila je toliko uska, da je i mene počelo da boli, ali je osećaj bio predivan.

Nabijao sam je ovako dugo. Krenuo sam jako da je nabijam, videla je da sam blizu i rekla da hoće da joj svršim po faci i sisama.

Brzo se okrenula i uzela da ga nadrkava. Počeo sam da prskam je prvo po licu, a onda i nešto malo po sisama. Nešto je olizala, a ostatak obrisala peškirom. Pao sam na krevet jako umoran i znojav. Poljubila me i legla na moje grudi.

Ubrzo sam morao da krenem. Počeo sam da tražim stvari po sobi i da se oblačim. Kada sam bio na vratima rekla mi je:

– Hvala. Nikad ovo neću zaboraviti.

Ostala je da leži gola na krevetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar