25°C

Beograd

Photo: Pixabay Victoria_Borodinova

Izvor: Happy BSC

Gledao sam kako moj PALAMAR ulazi u nju! Sve je bilo kao na filmu!

Natašu sam upoznao u srednjoj školi. Jedva da je napunila 18 godina, a već je bila legenda i među devojkama i među momcima. Niko prema njoj nije bio ravnodušan. Širila je dobro raspoloženje. Večito optimistična i nasmejana, duga plava kosa, zgodno telo, lepe butkice, krupne, čvrste, lepo oblikovane sise, lepo lice i pogled… ah, taj pogled…kurac joj je virio iz lepih, plavih očiju!. Koga fiksira pogledom, taj je već svršio u gaće. Zapala mi je neka luda sreća da se upoznam s njom i da joj se svidim. Nisam baš ostavljao neki dobar utisak na suprotan pol, tako da mi je ova seksi plavuša praktično bila dar sa neba. I sam sam se začudio šta je videla u meni. Brzo smo se smuvali, ali nisam imao iluzija. Znao sam da mora biti neverna. Spopadale su je desetine muškaraca, svakome bi bilo teško da odoli. Hteo sam samo da skinem mrak, sa nekom koja tako dobro izgleda kao ona. I malo da se zabavim pride. Sa njom su sva vrata bila otvorena. Bila je u širokom društvu, pozivana je na sve žurke, izlazila je na ekskluzivna mesta… Sa njom je trebalo samo uživati, i ne zamajavati se ničim drugim. Bila je prava osoba za to srednjoškolsko divljanje. Nenad, Peđa, Veljko, Bojan, Aca, Miloš…to su bila samo neka imena od brojnih, za koje se znalo da su je pojebali. Po sopstvenom priznanju, pukla je prvi put sa 16 godina, i od tad je samo menjala muškarce. Cela škola je želela da je naguzi. Znala je šta hoće i kako to da dobije. Upoznao sam je baš pred kraj treće godine srednje škole. Nisam uspeo zbog toga da dođem do nje, sve do početka škole, u septembru. Kad sam je sreo u kafiću preko puta škole, primetio sam da ima mali ožiljak na čelu. Kada sam je pitao šta joj se dogodilo, objasnila je da se uhvatila sa nekim mamlazom sa sela, koji očigledno nije shvatao da se pored nje ništa neće on pitati, išli su kolima i svađali se, majmun je prešao u suprotnu traku, izazvao direktan sudar, a Nataša je proletela glavom kroz šoferšajbnu. Tu mi je dala broj telefona. Red je bio da je razdvojim od te džukele. Šta takav seljak ima da traži sa onakvom ribom? Bilo je lepo, jesenje veče. Izašli smo u bioskop. Nisam hteo ništa da čekam. Čim se film završio, izašli smo napolje i spopao sam je. Smuvali smo se, i sad je samo trebalo dovesti je kući, gde bi pala kao zrela kruška. Posle nepunih nedelju dana, uspeo sam da je nagovorim da dođe kod mene. Bio je petak. Išli smo u školu pre podne. Uveče oko 9, došla je do mene. Pobrinuo sam se da budem sam u kući. Ušla je u nekoj beloj, kratkoj, lelujavoj haljinici, sa nekim svetlo zelenim cvetićima po njoj. Ispod haljine su izvirivale njene neverovatno jebozovne butkice, koje su se sijale, kao da ih je dobro namazala kremom. Nosila je bele patike. Nije imala dekolte, ali su joj se sise dobro videle, prosto su pucale.
-’’Odsekla sam se živa dok sam stigla do tebe’’-rekla mi je na ulasku
-’’Zašto?’’-pitao sam je
-’’Neki matorac me je pratio, izašao iz busa za mnom, i krenuo da me prati celom ovom ulicom iznad tvoje. Kako ja stanem i pogledam ga, tako se i on zaustavi, i samo blene u mene’’-odgovorila je
-’’Što me nisi cimnula na mobilni, odmah bi dotrčao?’’-rekoh joj, a mislim se u sebi, i ja bih te pratio tako obučenu…
Ušla je u kuću i otišli smo do moje sobe. Legli smo na krevet i zagrljeni gledali neki film na tv-u. Nisam dugo izdržao. Kita mi se toliko digla, da je htela da eksplodira. Odmah sam počeo da je ispipavam i spopadam. Mazio sam joj noge i grudi. U početku nije htela, ali je i ona znala da će večeras kući otići izjebana, milom ili silom.
-’’Ako me uhvatiš, možeš da me karaš’’-rekla je kroz potpuno suludi osmeh i počela da trči po kući kao neki ludak, i da se dere.
Prvo se spustila na donji sprat. Krenuo sam za njom, ali nisam video kuda je otišla. Sišao sam niz stepenice i pogledao levo u dnevnu sobu. Nije bilo nikoga unutra. Krenuo sam desno ka trpezariji, ali na pola puta do tamo, ona je izletela iza vrata dnevne sobe, pogodila me jastukom žestoko u glavu, i crkavajući od smeha , potrčala nazad na gornji sprat. Krenuo sam za njom a ona se uputila ka potkrovlju. Uleteo sam ,sav zadihan, za njom, i gurnuo je na stari kauč. Legao sam preko nje, pokušavajući da dođem do daha i da joj raširim noge. Iznenađujuće snažno me je odgurnula, pao sam na leđa, a ona je nastavila da trči niz stepenice, i dalje se smejući.
-’’Nemaš pojmaaaa, zar ne možeš jednu običnu devojčicu da uhvatiš, heheheheheeee’’-podjebavala me je.
Strčala je niz stepenice, i krenula desno ka kupatilu, tu sam je ugurao i naslonio na veš mašinu, snažno je hvatajući za dupe. I dalje se ritala i pokušavala da se iščupa.
-’’Šta si mislio, da će da bude tako lako? Šta ti misliš ko sam ja?’’-pitala je sa besnim izrazom lica I napućenim usnama.
-‘’Smiri se malo! Uhvatio sam te, moja si!’’-rekoh joj. Ali ona nije prestajala da se vrpolji.
Odvalio sam joj šamarčinu, žestoku, a ona mi je pljunula u usta I počela zlobno da se smeje. Ova kučka je bila ozbiljan psihopata. Put do njene pice je ipak morao da se zaradi. Povukao sam je jako za kosu desnom rukom, a levom je snažno ščepao za pičku. Tu se već smirila. Pokušala je da mrdne glavom, ali ju je čupanje kose previše bolelo.
-‘’Mala, smiri se, hoću da te jebem’’-rekoh joj
-‘’Bolje nemoj, naložićeš se posle kao mlad majmun, vezaćeš se, pa neću moći posle da te skinem s vrata’’-odgovorila mi je.
Ništa nisam rekao. Vukući je za kosu, okrenuo sam je na drugu stranu, I prislonio je na veš mašinu. Legao sam na nju, I naterao je da prednjim delom tela padne preko veš mašine. Kad sam ustao, pokušala je da se pridigne, ali sam joj jako pritisnuo zadnji deo vrata, I lupio joj glavom o mašinu, vraćajući je u prelomljeni položaj.
-‘’Ostani bre tako! Ne diži se! Dole ostani!’’-razdrao sam se
Ućutala je konačno, I samo dahtala još umorna od jurnjave po kući I rvanja sa mnom. Zadigao sam joj haljinu, a ispod su se ukazale gaćice u istoj nijansi kao I haljina-bele, sa nekim svetlo-zelenim cvetovima po njima. Podivljao sam. Povukao sam ih jako I pocepao divljački,a ona je samo vrisnula:
-’’Aaaaaahhhhh’’
Ukazalo se njeno lepo oblikovano, čvrsto dupe, i potpuno izdepilirana mačkica. Sestra joj je radila u kozmetičkom salonu, pa je koristila sve pogodnosti ulepšavanja. Usmine su joj bile tako lepe za dodir, mekane, videlo se da je negovana. Počeo sam da joj stežem usmine svojom levom rukom. Bile su neverovatno elastične i razvlačile su se.
-’’Ovo me podseća na Big Mek, kakva slast iz Mekdonaldsa’’-rekoh joj
Nasmejala se, stisnutih zuba. Nisam više mogao da izdržim. Spustio sam svoju trenerku, i izvukao nabreklu i vrelu karu iz gaća, još uvek držeći Natašu za vrat, glavom prislonjenu na veš mašinu. Ni slučajno je sad ne bih pustio. Dahtala je kao neka kučka po letnjoj vrelini. Konačno sam prodro u nju.
-’’Aaahh’’-uzdahnula je Nataša –’’Lena je bila u pravu, izgubila sam opkladu, aaah’’-rekla je
Nisam hteo ništa da je pitam još uvek…
Osećaj je bio neopisiv. Kao da sam prešao u neku drugu dimenziju, kao da sam lebdeo u svemiru. Samo sam ga gurnuo, i držao tako u njoj, uživajući zatvorenih očiju. Ne znam koliko je to trajalo, ali Nataša je postala nervozna i pobunila se:
-’’Alo bre, šta radiš to ?’’-pitala je
Otvorio sam oči i gledao ga zabodenog u njoj, sa sve nabubrelom venom, smešeći se.
-’’Ajde sad, šta čekaš’’-rekla mi je
Počeo sam da joj ga guram. Sve vreme sam gledao kako mi kita ulazi u nju, ne verujući, još uvek, da se to zapravo stvarno dešava. Išao sam polako u početku, znajući da ću brzo svršiti, iako sam ga izdrkao 2 sata pre toga, želeći da budem pripremljen za tu nenadmašnu jebačicu. Osmeh mi se ra
zvukao na licu, kad sam video kurac kako se kupa u njoj. Nataša je samo tiho uzdisala:
-’’Sssss, aaah, sssss’’
A ja sam se osećao kao da je ceo svet moj. Sva je bila kao iz pornića, koža joj je bila vlažna, savršeno hidrirana, svetlucala je, kao da je bila izmazana uljem za masažu. Bolje od ovoga nije moglo. Hteo sam celu da je oližem, od glave do pete, kao sladoled! Kakva poslastica! Počeo sam da je nežno šljepkam po dupetu, a ona se samo smejala i prihvatila igru, vriskajući u kratkim tonovima, kao da je boli:
-’’A, a, a, a, a’’
Kako je ovo bilo dobro! Trebalo je dosta sreće za nekoga kao što sam ja, pa da na ovakav način izgubim nevinost. Pohotna Nataša je opustila telo i počela da uživa. Pustio sam joj vrat, i malo se pridigla sa veš mašine. Čulo se samo tiho pljeskanje mog tela o njeno izvanredno, savršeno izvajano dupe. Počeo sam sve jače i brže da joj ga nabijam. Ubrzo mi je u glavi zazvonilo. Pred očima mi se pojavila neka tanka, plava svetlost, nalik munji. Tu je bio prekid filma. Znao sam da svršavam. Izgubio sam kontrolu, ali Nataša je to osetila, i odgurnula me unazad, izvlačeći tako kurac iz njenog međunožja. Znala je ona dobro šta radi, spremno me je dočekala, okrenula se ka meni i klekla. Ja sam se pogubio, a ona je uzela da drka moj utrnuli buzdovan. Ubrzo sam svršio, katastrofalno jakim i bogatim, gustim mlazom,videći uglavnom te neke munje pred očima, i tek u kratkim scenama Natašu na kolenima. Samo sam dahtao:
-’’Aaaah, aaah, aaah, aaaaa, tooo, tooo, Natašaaaaaa!’’
Otvorio sam oči, malo došao sebi, a ispred mene je na kolenima bila Nataša, sa osmehom na licu, okupana mojom spermom, po kosi, licu, usnama, isplaženom jeziku.

Ustala je i krenula da  mi drkala, sad već pomalo splasnulu, karu. Sperma na njenom licu i kosi se sad već dobro umrljala i ulepila po mom licu. Bilo je vreme da prekinemo. Gledala me je pravo u oči, perverznim, jebozovnim pogledom, sa nekim blagim poluosmehom na licu, kao da je htela da kaže:
-’’Ja bih još, tek sam počela’’-ali se suzdržala od tog, verovatno znajući da ne bih mogao odmah i da mi je to ipak, prvi put.
-‘’Jesi srećan sad?’’-pitala me je
-‘’Jesam’’-odgovorio sam joj, sa najširim osmehom na licu koji sam ikada imao, I koji ću ikada imati.
-‘’Ne brini se, bio si dobar, preporučiću te’’-rekla je kroz smeh, okrenula se I nadvila nad kadu. Pustila je vodu, umila se I isprala usta.
-‘’A ‘gel’ u kosi što sam ti ostavio?’’-pitao sam je
-‘’To ću ja već kući’’-rekla je
Otišla je u moju sobu, a ja sam došao za njom, pošto sam se I ja malo umio, mada nisam želeo da njen ukus, I taj neki njen specifičan miris tela ikada siđu sa mene. Legao sam na krevet pored nje, I u polumraku smo, mazeći se gledali TV.
-’’Šta si to pominjala, da je Lena bila u pravu, ta neka opklada koju si izgubila?’’-upitah je, jer je to pomenula, kad sam joj ga uvalio prvi put.
-‘’Kladila sam se nešto s njom’’-odgovorila je
-‘’Šta ste se kladile?’’-upitah
-’’Mislila sam da ti je mali kurac’’-rekla je
-’’A što?’’-pitah
-’’Pa eto, tako, bezveze, opklada’’-odgovorila je
-’’Pa nije nešto posebno ni veliki, 16,17 cm, to je prosek. Imala si ti sigurno i većih’’-rekoh joj
-’’Ma jeste, ali opklada je opklada, dugujem joj piće. A šta hoćeš, 16, 17 cm ti je sasvim dobro’’-rekla je
-’’Čime se vas dve bavite u slobodno vreme…’’-rekoh začuđen tim njihovim pričama.
-’’Moramo nekako da prekratimo vreme, i onako po ceo dan blejimo po kafićima’’-rekla je
Sav sam bio napregnut. Telo mi je bilo kao na iglama. Hteo sam je još. Nije mi bilo dovoljno. Ona nije htela. Ubedio sam je da mi da da je malo oližem. Imala je fenomenalan ukus! I lizati Natašu je bila privilegija. Odvezao sam je kući nešto posle 1 sat te noći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar