27°C

Beograd

Photo: Pornhub/Printscreen

Izvor: Happy BSC

Na samu pomisao da me neko gleda CURI MI IZ MAČKICE! To je jače od mene!

Nevinost sam izgubila sa 15 i po godina sa jednim očevim mlađim kolegom, koji je od mene bio stariji 6 godina, a moj otac od njega skoro 17 godina. Danima sam pokušavala da ga zavedem i na kraju mi je to uspelo posle jedne sedeljke kod nas kući, kada je malo više popio.

Bilo je to u njegovom automobilu.

Od tada do danas, stalno i gotovo samo mislim na kurac. Posle gubljena nevinosti, želela sam samo da se tucam sa nekim, na nekom skrivenom mestu da nas niko ne vidi, ali se posle jednog događaja sve promenilo.

Bila sam kod bake, sa kojom je živeo moj ujak i ujna. Prolazila sam pored njihove sobe i čula stenjanje, shvatila sam da se tucaju. Kako im je soba bila u prizemlju, otišla sam iza kuće i krišom posmatrala kako ujak rastura ujnu.

I sama sam se napalila, jer se Sanja uvijala od zadovoljstva dok je Milan ulazio u nju. Kako sam ih posmatrala i uživala u njihovom seksu, od tog momenta sam se i ja ložila na to da me neko gleda dok se tucam, ali ne krišom, nego onako istinski.

Prilika mi se pružila par godina kasnije dok sam radila u jednom butiku. Gazda je bio čovek od 38 godina, a njegova žena mlađa od njega 14 godina. Ja sam tada imala 19 godina. Primetila sam par puta da me gazda pohotno gleda, ali i da se boji da bilo šta pokuša, jer sam bila dosta mlađa. Verovatno se bojao reakcije.

U jednom trenutku sam poželela da me „napadne”, da pokuša nešto, jer sam taj dan očajnički želela seks. Nažalost, od toga nije blo ništa. Par dana kasnije, u butik je došla njegova žena i bez imalo uvijanja, izvinjavanja, rekla da se njen muž loži na mene i da bi voleo da me tuca, ali i da nas ona gleda. Na samu tu pomisao, počelo je da mi curi iz pičkice. Rekla sam sebi, to je taj trenutak.

Ona mi je objasnila da je on gledao kako neki lik tuca nju i sada ona želi da mu nađe neku devojku koju će on da tuca, a ona da gleda. Do tog momenta ih je par devojaka odbilo. Ja sam se kao razmišljala, tražila da razmislim do sutra, a kući sanjala od kurcu, jebanju i njenom gledanju dok se jebemo.

Sutradan sam je nazvala i rekla da hoću, lako smo se dogovorile. Došla je sat vremena pe zvaničnog zatvaranja butika, zaključala radnju i povela me u njihovu vikendicu, 20 kilometara od grada gde smo živeli.

On je već bio tamo. Kada sam stigla ležao je na krevetu u bade mantilu, sav namirisan. Njegova žena mi je dala peškir, otišla sam u kupatilo da se istuširam i posle toga smo krenuli u sobu. Ona je sela na fotelju preko puta, a on me je položio na krevet, sa mene skinuo majicu koju sam obukla, ispod kojih su iskočile male sisice i počeo je da mi ih sisa i liže.

Trajalo je do nekih 10-15 minuta i počeo je polako da se spušta sve niže i niže. Ljubio me je po stomaku i zubima polako skidao gaćice. Lizao je moju obrijanu picu, lizao, lizao, a ja sam se uvijala od zadovoljstva i posle nekih 20-tak minuta počela sam da se tresem kao da me struja bije. Orgazam je bio fenomenalan, nisam znala gde se nalazim.

Nisam uspela ni da dođem sebi, poljubio me je u usta i podigao glavu. Ispred mene se pojavio kurac od nekih 18-19 centimetara sa ogromnim glavićem i odmah mi ga je ugurao u usta. Uspela sam par puta da ga izvadim, ali je on prodirao u usta sve dublje i dublje. Dirao mi je krajnike, suze su mi išle na oči. Došlo mi je da povratim.

Njegova žena je sve to sa zadovoljstvom gledala, a mene je to sve više i više palilo. Njeno lice odavalo je da je zadovoljna što je konačno našao devojku koju će njen muž da tuca, a ona da to gleda.

Pušila sam kurac sa ogromnim glavićem i kada je mislio da je dosta, izvadio ga je, legao me na leđa i ušao u mene. U prvom momentu sam se zgrčila, ali je posle par vađenja i vraćanja sve bilo ok.

Menjali smo poze, tucali se više od pola sata i na kraju mi je svršio po stomaku i licu. Bilo je to divno iskustvo za mene, koje smo ponovili još par puta. Poslednji put u njihovom butiku, koji su kasnije zatvorili i odselili se u Australiju. Da nije bilo toga, verovatno bi i sada uživala u tome.

Pre dve godine na moru sam upoznala jedan par i isto smo uradili, a posle toga nisam imala to zadovoljstvo. To me i sada pali, dok ovo pišem, sve su mi gaćice mokre od same pomisli na to. To je moja slabost, uživam da me neko gleda dok se tucam, to je jače od mene.

Ovom prilikom ovoliko, a sledeći put u mojoj velikoj fantaziji i ispunjenju želje, da se jebem sa bratom, ali ne rođenim.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar