14°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

BIO SAM NEVEROVATNO NAPALJEN! Ona je samo tražila još!

Na poziv taze razvedene komsike (inace drugariceine majke )da joj pomognem oko zamene guma na autu odlazim kod nje kuĆi. Na samom ulasku sam primetio da me nekako drugaČije gleda kao nikada do tada. Dok smo pili kafu stalno je nesto ustajala savijala se I kraičkom oka pratila da li je gledam a ja sam kao neki manijak gledao u njeno prelopo dupe koje se ocrtavalo ispod helaki i vidno je bilo primetno da je bez gaćica Meni je pocela da raste kita . Kafu sam pio polako i što sporije kako bi mi se gospodin u gaćama spustio jer nisam ni pomisljao da bilo sta pokusavam ipak je to bila drugaricina majka.

Kita mi se nekako spustila u gacćma dajem predlog da siđemo i zamenimo te gume sto pre kako bih pobegao dok se opet ne digne.Silazeci do podruma da pokupimo gume meni pocinje ponovo da se dize ona se okrenu pogleda me i reče sta ti se to nagusilo u trenerkama. Precutao sam odgovor .

U podrumu se nastavlja savijanje ispred mene kita sve vise raste i počinjem da budem nenormalno napaljen ali se nekako suszdrzavam jer je ipak to majka moje dobre drugarice . Ona i dalje kao nesto traži i u jednom trenutku se samo savila preko naredjanih guma lagano spusti helanke do kolena . Reče hajde ne brini niko za ovo nece znati. Pičkica joj je bila sva mokra i naduvena cucno sam I krenuo da je lizem , sokovi su sve vise izlazili iz nje uhvatila me za glavu I privukla skroz .

Gurao sam joj ceo jezik u pičkicu dok je ona trljala guzu , kurac mi se toliko digo da sam oceti neki prijatan bol culo se samo stavi ga mali hajde stavi ga. Dižem se i krecem da joj trljam kurac od pickice i guze lagano i neizmenicno pocinjem da joj guram u picikicu I guzu . Totalno u transu joj cepam majicu i hvatam za sise bradavice su joj totalni naduvene osecam kako mi kita sve više raste u njoj totalno znojav I napaljen ostajem samo u guzi po njenoj zelji . Od siline udaranja padju gume i mi preko njih ,akcija se nastavlja hvatam je za kosu ona se okrece gleda me u oci i samo izgovara nemoj da stajes jebi ajde ajde . U tom trenutku se čuju vrata kuce i glas moje drugarice koja zove majku. Brzo prekidam ,navlacim trenerku totalno mokar I prljav hvatam dve gume i izlicem sto pre napolje iz podruma kako bih odvukao paznju drugarici da mi otvori kapiju jer joj je majka dole sva prljava mokra I bez majice . Nikada nismo zavrsili zapoceti sex o tome se cuti I dan danas sve je nastavilo da se odvija kao I pre toga famiznog dana a meni se I sad dize kita kad je vidim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar