14°C

Beograd

Photo: freepik racool_studio

Izvor: Happy BSC

Podigla je GUZU visoko! Jednom rukom sam je držao za struk, a drugom CENTRIRAO!

Znali smo se od ranije sa par sedeljki koje je moj kum organizovao ali nismo toliko obraćali pažnju jedno na drugo. Iskreno, nije mi se nešto dopadala jer je imala neki odbojan stav a to sam jako mrzeo kod žena. Bila je zgodna, manjih grudi i lepe zadnjice, punija usta i krupne oči, sa malo nepravilnim rasporedom zuba ali usne su joj vadile prosek jer su bile baš naglašene. Imala je 28 godina a ja 25. Znao sam od kuma da ima dečka sa kojim živi ali se često žalila na njega kako je sve više smara i da će ga verovatno ostaviti. Tokom svadbe se isto ponašala i „glumila ribu“ pa sam shodno tome i ja „glumeo frajera“. Kako je veselje odmicalo tako se i više pilo i mogao sam primetiti da je i Milica dosta popila. Koketirala je oko pevača i tek pomalo su nam se sretali pogledi ali sasvim dovoljno da pijan rešim da napravim neki potez jer me je jako nervirala njena nafuranost i jako sam rešio da bi je trebalo dobro izjebati. Imala je zatvorene štikle, mrežaste čarape i crvenu haljinu iz jednog dela koja je ocrtavala guzove toliko dobro da sam baš poželeo da je pojebem.

Prišao sam igrajući i ona je prihvatila, igrali smo i pevali dok sam joj rukama opipao struk koliko je to situacija dozvoljavala. U jednom trenutku Milica se okrenula i zavrtela dupetom po mojoj izbočini na pantalonama. Osetio sam kurcem zaobljenost njenih guzova i ona je osetila moju batinu itekako. Ubrzo se okrenula i pogledala me je veoma bezobrazno pravo u oči. Taman koliko sam pomisio da je poljubim samo se udaljila od mene i nastavila da igra sama za sebe. Popizdeo sam. Kurvica je baš bezobrazna, pomislio sam i vratio se za svoj sto sav pod utiskom njenog dupeta koje je malo pre protrljalo moj kurac.

Rešio sam da nađem priliku da ponovo priđem ali video sam da je i ona sela za svoj sto, prekrstila noge i pila vino mrdajući glavom u ritmu muzike. Gledao sam u njene butine prekrivene tim mrežastim čarapama i osetio kako mi je želja sve veća da prosto moram da je jebem to veče. Pitao sam kuma šta misli o tome da mu startujem svastiku a on je rekao da mogu slobodno, da onaj njen bilmez nije tu a i da je čuo jednom od svoje žene da ume ponekada da ga prevari. To me je još više ohrabrilo da nastavim da gledam direktno u nju. Primetila je konačno. Bilo je letnje vreme i gosti su često izlazili napolje i vraćali se i tako je i ona ustala a ja nisam skidao pogled sa nje. Gledao sam je namerno isključivo u oči, da joj stavim do znanja da me njena figura seksualno ne zanima već ona kao žena.

Imao sam taj osećaj kada me žena poželi i konačno sam to mogao da primetim. Izlazila je napolje i osmehnula mi se, držeći neupaljenu cigaretu u ruci. Ubrzo sam uzeo svoje cigarete i krenuo za njom. Mogao sam videti da se udaljila od bašte restorana i naslonila laktovima na neku nižu ogradu. Prišao sam joj odlučno sa leđa i bio sam siguran da nas nema ko videti. Pomalo mi se ljujalo od alkohola. Čula je da joj neko prilazi i okrenula se. Bio sam odmah iza nje. Nije skidala pogled sa mojih očiju dok je povlačila dim cigarete. Očekivao sam da će kučkica da mi dune dim u facu ali nije to uradila već sa strane a zatim je bacila tek upaljenu cigaretu. Protumačio sam to baš onako kako je trebalo i odmah poljubio njene pune usne. Odmakla se, a zatim je poljubila ona mene u gurnula mi jezik u usta. Odmah sam je ščepao za guzove i već za par sekundi kurac mi je bio u punoj snazi, osetla je i prodrkala ga rukom preko pantalona dok smo se lizali jezicima. Zatim se opet udaljila i pitala me

– Zašto ovo radiš?

Bez reči sam je zgrabio oko struka i opet primakao sebi i nastavio da je ljubim i da joj mesim te sočne guzove.

– Hajmo unutra, posumnjaće neko – rekla je i ja sam se složio.
– Posle svadbe si moja – bio sam odlučan a ona se samo koketski nasmejala.

Celo veče samo smo se gledali i bukvalno jebali očima. Jedva sam čekao da je odvedem odatle kući. Kada je svadba bila pred kraj ona je rekla sestri da se žurka nastavlja kod mene i slagala je da će još neko društvo doći sa svadbe tamo i da ne brine i da se vide ujutru. Ubrzo smo bili kod mene i ono što je tog trenutka nastalo pamtim svaki detalj i dan danas. Bio sam sa dosta žena ali Milica je to veče nadmašila sva moja iskustva.

Dohvatili smo se kao pomahnitali već u hodniku, nisam mogao da odvojim šake od njenog dupeta, tako smo ušli u sobu i ja sam je grubo odbacio na krevet, skočio preko nje i raširio joj noge, nosila je crne tange i ja sam zabio usta i nos na njih, osetio sam miris uspaljene pičke, sklonio sam gaćice u stranu i pred očima mi je sevnula pička malo većih usmina, obrijana sa malo dlačica u gornjem delu, gurnuo sam jezik odmah u njenu mokru rupicu i na usne su mi se razlile njene usmine, lizao sam kao lud a ona je nekako uspela da skine štikle dok sam je jebao jezikom.

– Dosta, ahhhh, dosta jebi me, stavi ga – govorila je dok sam se ja uspravljao i skidao sve sa sebe

Dok sam skidao bokserice video sam kako željno gleda isčekujući da vidi šta će uskoro da bude u njoj. Ispao je moj potpuno dignuti kurac. Srednje dužine ali veoma deblji od proseka. Odmah sam joj ga zabio u pičkicu, nakon par jakih nemislordnih uboda pičkica je postaa pička. Bila je dobro razrađena i primila ga je uz jauke, zatim je ušao ceo. Nisam štedeo kurvu. Jedva sam čekao da je otkinem. Kako sam počeo da je navlačim na kitu sve jače Milica je sve više padala u trans i ludela. Uzeo sam njeno stopalo i stavio u usta da joj posisam nožne prste. Ukus je bio prelep i zarežao sam od uzbuđenja. Odmah je primetila da me to pali i počela je da trlja stopala po mojoj faci, bila su znojava i imala pravu žensku aromu koja me je razjarila još više pa sam počeo brutalno da je ubijam kurcem.

– Razvali me, razvali me… tooooo, razvali me životinjo jedna, ahhhh, koja si ti životinja, kako ti je debeo kurac, uhhh kako je dobroooo !!!
– Voliš debele kurčeve a?
– Volim, mnogo volim debele kurčeve, rasturi me, jače, oću jačeee

Kidao sam je iz sve snage i gledao kako pući usne i stenje kao kučka, tada mi je, na moje iznenađenje zavalila šamar uz povike

– Jače bre životinjo, jače jebiiiii

Jebotee kakva kurva, ima potencijal da izgura bilo kakav grupnjak, pomislio sam i vratio sam joj šamarčinu.

– Stokooo, životinjooo, kako si dobar životinjo sa debelim kurcem, razbijaš me, ahhh…aaaaaa
– Izigravaš mi nafuranu ribu celo veče, vidi sada kako si razvaljena od mog kurca droljo!!!
– Drolja sam, jesammm… ahhhh. Glumim ribu ali sam najveća drolja, šamaraj me još, pljuj me, radi mi šta hoćešššššš

Podigao sam joj noge u vis i sevao joj pičku tolko jako da je počeo da se pomera krevet. Vrištala je i razvezivala jezik sve perverznije što me je izluđivalo

– Ahhhh, osećam ti ta ogromna muda kako me lupaju po bulji. Cepaj stoko, cepaj meeeee
– Misliš po čmaru te lupaju muda droljo? – pljas šamar.
– Daaaaaa, aaaahhhh, po mom čmaru me lupaju tvoja jaja
– Hoćeš da ti razbijem i čmar posle debelom kitom?
– Hoću sve ru….ru….rupe, sve… guraj ga de hoćeš!!!
– Daj ta lepa kurvinska usta!!!

Bukvalno sam skočio i seo joj na sise, uhvatio je za kosu i odmah je zinula jako, navlačio sam joj glavu dok je balavila i davila se, izvrtala je oči na gore i pustila da joj razbijam grlo kako ja hoću, kao da kurac nikad nije videla. Gledao sam kako moja debela batina klizi niz njene pune usne i osećao joj grlo glavićem. Onda sam ga izvadio i stavio joj muda na usta. Odmah je počela da lih liže, sisa i trpa u usta. Uhvatila je kurac rukom i drkala mi ga dok je lizala jaja. Onda je odvojila glavu i pogledala u kurac

– Jebote kolko je debeo !!! MMhhhhhhh koja kurčina, ovo mi je trebalo!

Sve sam više postajao smeliji i sve veći sadista, zanimalo me je do kojih granica će Milica da ide, delovalo mi je kao da ne postoji granica.

– Deblji nego vereniku a?
– Mnogoooo deblji!!! I nije verenik nego dečko!
– Dobroo izvini, zauzeta Mico, dečko. Ajde da vidim kako zauzeta devojka uživa u mojim jajima!

Što sam je više ponižavao to je bila sve luđa. 

– Takoooo- uživao sam – Hoću da ti moja muda dodirnu svaki mlimetar te lepe face el jasno!

Nakon par minuta promenio sam pozu i naguzio je. Podigla je dupe što je više mogla u vis i rukama uhvatila svoje lopte i rasčepila guzove koliko je mogla. Pička joj je bila otvorena i mokra a čmar mali i pravilnog lepog oblika.

– Ra…radi šta oćeš… guraj de oćeš!!! Ajde daj ga, bilo gde… Samo daj, daj…

Žurilo joj se da ga primi bilo gde, brzo sam počeo da joj guram glavič u čmar. Jaukala je. Glavić mi je takođe pozamašne debljine. Nije mogao da uđe. Video sam kako je pustila svoje guzove i rukama stegla posteljinu, vukla je i grebala svojim crvenim dugačkim noktima.

– Gurajjj… mora da uđe.. hoću da uđeee, ajde zapni, zapni lepi, jebi me u čmarrr!!!

Uhvatio sam je jednom rukom za struk a drugom centrirao na čmar i gurao sve jače, konačno je njeno prelepo dupe popustilo. Jauknula je toliko jako da mislim da nas je čuo ceo komšiluk.

– Primaš gggaaa… droljo ladno ga primaš..ulaziii, uhhhhhh
– Daj daj daj daj daj… – bukvalno je bila u transu.

Osetio sam kako joj čmar popušta sve više i nakon par minuta spakovao sam ceo balvan u nju. Bilo mi je mnogo krivo što nije duži kolko je i debeo. Reših i to da kažem. Potpuno sam se otkačio, bez ustezanja i tabua

– Što mi nije duži kurac da ti izađe na usta sad kurvo !
– Uhhhh ,mmmmm…ddd….dobar je, al kolki god da je primila bi ceo. Kidaj mi bulju, kidaj…
– Danima nećeš da sereš normalno kurvetino, razbijam ti bulju.
– Hoću da serem samo tvoj kurac odsad… ne vadi ga iz mene, ahhh jeboteeee, kolko je dobro jeboteeee, osećam, osećam kako mi se šire kukovi jebote…

Bila je neverovatna… kakvu god bljuvotinu da sam izgovarao ona je bila još luđa… „Nafurana“ Milica je sada bila kurvetina za iživljavanje. Osetio sam da ću da svršim u njen čmar ali sam nekako izdržao. Izvadio sam ga iz dupeta i pogledao. Rupica joj je ostala malo otvorena.

– Ajde vratiću ga a ti se opusti i raširi guzove, hoću da bude veća rupa
– Ajde, otvori me do daske – raširila je guzove a ja sam ga vratio u njen čmar.
– Opusti se.. vadim ga polako, zadrži ruke, opusti se kurvo da vidim rupu, važi?
– Ajdeee, polakooo…mmmmmm…. uh čoveče, rastavio si mi dupe od života…uh

Izvadio sam kurac i čmar je sada stajao otvoren baš kao u pornićima. Razbio sam kurvu. Tooo… Vratio sam ga u pičku, pa opet u čmar, kasnije me je zajahala, pa sa srtrane… menjali smo poze i jebali se ko da nam je poslednje.

– Gde ćeš spermu? Gde Milica hoće da bude napunjena mmmm?

Sišla je sa kreveta i klekla na pod. Raširila noge u kolenima i drkala pičku držeći otvorena usta. Hoće spermu u usta. Zastao sam i posmatrao je. Prizor je bio neverovatan. Razvaljena kučka je sa tri prsta cepala sebi pičku, držala ispležen jezik i gledala me pravo u oči isto onako bezobrazno kao kada smo igrali na svadbi. Prošla mi je ta scena kroz misli i onda sam pogledao scenu kako sada cepa sebi pičku i čeka moju spermu da proguta. Ustao sam a ona je drugom rukom mazila moja muda i čmar i dalje me gledajući Počeo sam da stenjem sve jače i znala je kad da spakuje glavić u svoja usta. Počeo sam da sipam spermu u njeno grlo. Grcala je i gutala, bukvalno sam čuo kako guta i kako sve jače sama sebi cepa pičku prstima, nisam mogao videti koliko sada prsta gura u sebe ali se intenzitet stenjanja povećao, cela je počela da se trese, imao sam utisak da se jebe celom šakom. Svršila je dok se cela tresla dok joj je moj već poludignuti kurac i dalje stajao u ustima. Nije dozvolila ni najmanja kap sperme da ne bude progutana. Ubrzo se primirila i izvadila ga je iz usta. Legli smo na krevet zadihani i znojavi. Zapalili cigarete.

– Ne sećam se kad sam bila ovako izjebana.
– Ja se ne sećam kad sam imao luđe jebanje.
– Da smo znali mnogo pre da ćemo se ovako poklopiti… – govorila je i poljubila me u usta.
– Hoću još da te jebem posle, i da spavaš kod mene da te jebem i ujutru.
– Naravno – nasmejala se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar