15°C

Beograd

Photo: freepik

Izvor: Happy BSC

IZGOVORILA MI JE SAMO DVE REČI! Rskopčao sam joj košulju i krenuo

Poljubac je bio kratak i odmakla se. Nastavila je da mi sedi u krilu.

- Ti to misliš za ozbiljno - izustila je toliko tiho da sam je jedva čuo. Samo sam potvrdno klimnuo glavom . Čvrsto sam je uhvatio za ramena. Usta su joj još uvijek bila poluotvorena kada sam ušao svojim jezikom u njih. Neodlučnost je trajala samo nekoliko trenutaka. Zatvorila je oči i uzvratila mi je žestokim poljupcem . Zagrlila me je i to je moglo značiti samo jedno. Želela me je onoliko koliko sam želeo i ja nju a to se nije smelo propustiti. U velikoj prostoriji vladao je polumrak. Nekoliko zraka svetlosti prodiralo je kroz roletnu. Jedna od tih zraka sada je padala direktno na nju. Prolazila je kroz njenu kosu i davala joj nekakvu anđeosku aureolu oko glave koja se zahvaljujući gotovo sada prozirnoj košulji prostrla duž cijelog njezinog lika. Tek sada sam shvatio koliko je lepa. Morao sam je imati i to što pre. Prihvatio sam je u svoje naručje i poneo prema sobi. Spustio sam je na kreve i na trenutak se duboko zagledao u njene oči. Zatvorila ih je i ponudila mi usne na poljubac. Tog trenutka je nestao sav strah da će se predomisliti u posljednjem trenutku.

Celi sam se predao njenim usnama dok su moje ruke polaku prolazile kroz njenu kosu krećući se polako na dole. Zagrlila me je rukama i nogama čvrsto me privlačeći prema sebi. Raskopčao sam joj košulju i gotovo strgnuo grudnjak koji je sputavao njene napete grudi. Počela mi je kidati majicu sa leđa i grebući ostavljati tragove uzduž cele moje kičme. To mi je i godilo i izluđivalo. Počeo sam joj lizati grudi koje su se sada nalazile u mojim rukama. Isprva nežno i polako ali onda mi je dala do znanja da ne želi tako i ja sam ih počeo silovito gotovo divljački uvlačiti u svoja usta i hvatati zubima .

To ju je u potpunosti izbacilo iz takta i ona je počela izvijati svoje telo prema meni gotovo me primajući u sebe preko pantalona. Jednom rukom sam joj zašao u pantalone pomaknuo male gaćice, malo protrljao i tada žestoko zabio svoje prste u nju. Na trenutak se pomakla prema nazad kao da ju je ovaj moj potez iznenadio a zatim se još brže vratila nazad kližući se po mojim prstima pokušavajući ih prihvatiti što dublje u sebe. Pri svakom naletu pokušao sam joj što žešće nabiti prste u njenu vrelu vlažnost poprativši to žestokim ugrizima po celom gornjem delu tijela. Počela je glasno stenjati i tada je spustila svoje ruke na moje pantalone nespretno ih pokušavajući otkopčati. Naglo sam izvadio svoje prste iz nje i drugom je rukom uhvatio za vrat.

Bila je gotova. To saznanje mi je izmamilo osmeh zadovoljstva na lice. Njene oči su mi govorile da ovo neće biti posljednji put. Polako se smirila obgrlivši me i rukama i nogama. Želela me je osetiti na sebi. Nisam je želeo razočarati te sam se opustio prekrivši njeno mokro telo svojim. Posle nekog vremena sam polako izašao iz nje i ustao. Podigla je ruke preko glave i sa osmehom me gledala. Uhvatio sam se za mokri ud i lagano ga protresao. Shvatila je poruku. Podigla se i pomogla mu rukama da uđe u njena usta. Celog ga je lepo polizala i skinula i posljednji trag naših sokova s njega.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar