14°C

Beograd

Photo: Printscreen/Pornhub

Izvor: Happy BSC

POJAČALA JE RAD USTIMA! Nisam joj dao da me sredi, bacio sam je na krevet i PODIGAO JOJ NOGE!

Još jedna moja istinita priča. Ovo mi je, inače, drugarica iz osnovne. Generaciju je mlađa, ali znamo se dobro. Naime, ona je verena, ali voli da švrlja. Verenik joj živi u drugom gradu zbog posla i nisu u mogućnosti da se viđaju stalno. I ranije sam je napadao, ali nije htela da se dâ.

Sve je počelo preko skajpa, dopisivanje, priče o seksu. Ali, nije to ništa, kao što znate. Tako sam počeo da je ubeđujem kako bi bilo lepo da se vidimo, da odradimo to uživo. Nije se mnogo nećkala.

Našli smo se u gradu, prošetali se malo i otišli u stan. Počeli smo i da pričamo, da ne bude ono baš samo seks, a onda sam je upitao:

– Hoćemo li?

Jedva je dočekala. Otišli smo na francuski. Malo predigre nije na odmet. Polako se skidamo. Ima sise četvorku solidnu, a ako nešto volim, onda su to sise. Ližem joj sise, ona mi ga drka polako.

Tako dobro to radi, da ne mogu da opišem. Hvata ga ispod glavića, pa noktima malo zagrebe, a mene žmarci podilaze.

Pređosmo u 69-ku. Ja joj ližem, ona mi ga puši. Rekao sam joj:

– Ovo ćemo bez seksa, dok ne svršim… Pa ćemo posle da se jebemo. Duže će da traje.

Nije joj smetalo.

I tako nekih pola sata. Pušenje, lizanje, drkanje. Dok joj nisam rekao da ću da svršim. Ona je samo pojačala sa pušenjem. Svršio sam joj u usta.

Dok je otišla da ispljune, ja sam ga drkao kako ne bi spao. Stavio sam kondom i počeli smo da se jebemo. Ne jebe se divljački, već voli polako. I voli da je gore. Ušao joj je ceo, a ona je počela da radi ono što najbolje zna. Skače ona, ja kontriram. Sve vreme joj bradavice diram. Kunem se nisam mogao ruke da skinem sa njih.

Kada se malo umorila, rešili smo da promenimo pozu. Stavio sam je na leđa, digao joj noge na svoja ramena i počeo divljacki da ga ubacujem. Prijalo joj je. Vidi se. Tako smo ceo sat. Gore, dole, od pozadi. Meni je najviše prijalo od pozadi.

Iskreno, prešao sam pozadi da malo i sebi udovoljim. Bila je na kolenima na krevetu, a ja sam stajao. Gurao sam dobro. Bila je vlažna dosta, kao vodopad da lije iz nje. Kasnije mi je rekla da je svršila šest puta to veče. I tako, jebem je ja. Jebem. Srećom ugašeno joj je zvono, pa ne zna da ju je zvao verenik.

Osećam polako kako su jaja krenula da se prazne. Skidam kondom na brzinu i svršavam joj na leđa. Pauzirali smo malo, nekih pet minuta. Ali, ja sam i dalje napaljen, dugo nisam jebao. Krenuli smo i poslednju partiju. Ona je dugo trajala, nekih dva sata. Ne mogu da pričam o tome sad. Promenili smo brdo poza i bilo je fenomenalno.

Mnogo je perverzna. Volela je da ga puši. Mnogo je to volela i mnogo je dobro to radila. Malo ga gricne, pa počne da liže, pa da ga uvlači celog. I tako do u nedogled… Iako je imala sve neka loša iskustva sa drugim švalerima, dobro joj je došlo tri i po sata seksa.

Treći put nisam imao šta da isprskam. Samo je kanulo par kapi. Bio sam izmužen u potpunosti. Poslo ovoga mi nije trebalo seksa dve nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar