11°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MEĐU NJENIM NOGAMA JE BILA REKA SOKOVA: Vrištala je ploveći božanskim sferama orgazma

Golden Rose ad

A da sam počeo da je primećujem u poslednjih šest– sedam meseci -jesam! Raspustila se, nabujala poput reke s proleća, procvetala; sisići porasli i zaokruglili se, postali slični onom što ja zovem “italijanska skakaonica”; guza očvrsla, zaoblila se i ispunila farmerice, a još više crne helanke; noge joj se nekako izdužile, postale vretenaste, al ne tanke i štrkljaste, a Venerin brezuljak se popunio, izbočio se, prosto počeo zvati prste da se zamrse u dlačicama.

PROČITAJTE JOŠ: Samo je vrisnula sa rukom u ustima i onda sam počeo da je punim, GRIZLA JE PO RUKAMA, SAMO DA NE BI VIKALA!

A da je ranije nisam primećivao – nisam. No, sad je došlo drugo vreme: moja slatka komšinica se zadevojčila, postala poželjna, postala pravo žensko, a ja poludim kad mi se u blizini nade pravo žensko. I, što je najvažnije, nimalo ne patim od onog sranja koje moralisti zovu “skrupule”! šta me boli BiiiiP sto je mlađa od mene preko deset godina, što je tek dobila ličnu kartu. I šta me boli BiiiiP što me u komšiluku svi smatraju za matorog perverznjaka, koji samo gleda u čiju će ga ženu, sestru, ili devojku staviti. U ljudi, pa u svakoj mu je pički bolje, nego u gaćama, ili, ne daj Bože, u krepaloj mački, zar ne. A ti, što mi seru da devojčice ne treba dirati, nek se nose u pizdu materinu! Kao da ga oni ne bi gurnuli u piletinu? Bi, itekako, al treba imati muda od čelika pa se zaleteti na mlađano meso, treba znati sta curicama pričati, treba znati kako od njih dobiti cvetić devojaštva!

I tako počnem se ja vrzmati oko moje mladjane komšinice – te je pozovem u Novi Sad, kao slučajno, te se nađem u kafiću kad sama dođe da kupi cigarete, te pozovem da uzme pesme koje su zaostale od moje udate sestre, te tu tamo udelim po koji kompliment, sve u stilu: “razlikujes se od vršnjakinja, deluješ zrelije, odraslije i, naravno, moja lepa komšinica Sanja počne da reaguje! Osmesi pri susretima postanu sve širi i topliji, oči sve sjajnije, a bradavice na sisama sve čvršće. A ja počnem da navijam sa pozivima na kafu i sok, u neko noćno doba, jer, navodno, spadoh sa guzice od pisanja, pa nemam mnogo vremena za druženje, sem u kasnim satima.

O, nije ni Sanja bila kuće od juče! Znala je ona šta ću ja traziti ako dode, isto kao sto je znala da ću ja to dobiti, ako se odvaži na noćnu kafu i sok.

I, jedne subotnje večeri, pozove ona mene putem telefona i najavi se za ponoć. Kao, svratiće kad se bude vraćala iz kafića.

U jebote! Sav sam se naoštrio!

PROČITAJTE JOŠ: 

ČAROBNO ISKUSTVO: Krenuo sam da je molim da mi dozvoli da je zadovoljim. Uživala je u tome što patim...

Na brzinu sam pospremio svoj ćumez, usisao stoletnu prašinu, knjige složio, ohladio sokove, tri puta se okupao, pola bočice mirisa potrošio, a kožu sa lica samo sto nisam zgulio brijući se. A o čvrstini mišića med’ mojim noga-ma da ne govorim – kita mi je već od njenog poziva stajala pravo, kao da što godina nisam nista jebavao, kao da ce mi to sa Sanjom bit poslednje u životu…

Tačno u ponoć pojavila se. Kosa joj je plavo lepršala, ono malo pegica oko nosa jedva se primećivalo, a dve štrčeće izbocine bradavica jasno su govorile da je i sama jedva dočekala susret.

Skuvao sam kafu, natočio u čaše hladni sok, odmah navalio!

Ljubio sam je po kosi, ruku joj pod majicu zavlačio, gnječio porasle sise.

– Polako, Marko, polako… – drhtala je, nevesto se braneći. – istegnućeš mi majicu…

 – Kupiću ti sto majica!

Na Sanji očito nikad niko nije kidao odelo, pa ju je cepanje majice toliko uzbudilo, da sam pomislio da će svršiti i bez prsta na klitorisu, bez kite u sebi! Dahtala je, uvijala u mom naručju, grabila po mojim farmericama, ne uspevajući da se sa dugmićima izbori.

Pomogao sam joj, pa je moj kurac za čas bio smiren u njenoj nevelikoj šaci. Činilo se kao da nije znala šta bi sa njim.

-Drkaj ga… Polako…

I počela ga je drkati. Polako. Gore, dole, uz i niz.

PROČITAJTE JOŠ: VRIŠTALA JE OD ZADOVOLJSTVA: Zabio sam joj svoju alatku što sam više mogao!

A ja sam lice zagnjurio med’ njene sise počeo oprobani ples jezika i usana – kruzio sam oko jedne bradavice, lizao je. Uvlačio u usta, sisao, a onda na drugu prelazio, sve to ponavljao, pa se na prvu vraćao. 0, kako je Sanja jecala! 0, kako mi je kurac prstima stezala!

Niz njene sise, preko stomaka, primakao sam se Venerinom brezuljku, nestrpljiv da sto pre skinem te njene crne helanke, nestrpljiv da sto pre vidim, liznem i onjušim taj nekorišteni pičić, nestrpljiv da pod jezikom osetim kako joj klitoris raste i nadima se.

Povukao sam helanke niz njene noge, zatreptao kad sam ugledao minijaturne, crne gaćice obrubljene finom čipkom, a onda jednim potezom te gaćice iskidao i bacio ih negde u ugao.

– Kupiću ti sto takvih svilenih gaćica -prošaputao sam, zabijajući lice u zlato dlačica, zabijajući lice među njene noge, ka rumenom raspičju, koje se presijavalo od Sanjinih sokova, od Sanjine strasti i želje.

– To, Marko, to… -zaječala je, kad sam prstima razgrnuo njene usnice na pici i jezikom kliznuo po klitorisu.

Slankasto – kiseli ukus mladog pičicć, miris oprane žene, raspomamio me je! Jezik mi je divlje lutao po njenom pičiću vraćao se na klitoris, a prsti desne sake sami su tražili put da se u nju zabiju, da taknu ono magično, sunđerasto mesto u unutrašnjosti pice, koje je kod svake žene osetljivo, koje je kod svake žene osigurač, koji kad se takne oslobađa čistu energiju…

Nisam više mogao da čekam, nisam!

Legao sam na nju, noge joj raširio, da me njima obgrli, da me stegne, da uhvati ravnotežu na leđima, da kukove izdigne i namesti se za prvi ulazak…

Glavićem sam klizao po usnicama njene pice, pipavo i drhtavo tražio put i, kad sam ga našao, malo sam gurnuo, tek da samo glavić udje, da osetim koliko je uska, koliko je tesna, da osetim koliko je klizava i vlažna, da osetim da je za mene spremna. A bila je! Itekako!

Uklizao sam lako, preko nauljanog prolaza, u vrelu dubinu moje mlađane Sanje. Uzdahnula je i nokte mi u leđa zabila, sama se jos malo nabila.

Mada sam pomalo gajio nadu da je još uvek bila devica, nije mi nimalo zasmetalo što nije bila. Jebi ga, nisam u svojim godinama mogao očekivati da du još koji himen poderati. Prošlost je to za moje godine…

– Uuuuu -jeknula je, kad sam joj ga skoro čitavog uvalio. – Uuuuuu, punis me… Osetio sam elastično stezanje njenih unutrašnjih mišića.  Trenje je bilo toliko snazno, da sam poželeo da vrisnem od sreće – moja mala komšinica imala je najtesnju picu od svih u koje sam do tada imao priliku da stavim kitu!

– Jebi me, jebi me! – molila je, uvijajući kukovima, nogama me na sebe jos više navlačeći.

I poceo sam je jebati kao napaljeni bik. 

Malo napolje, pa svom snagom unutra, do jaja, a  ona je na svaki moj nalet tihim vriskom odgovarala, trzala se, dahtala, stezala me nogama i rukama, ujedala za ramena… Raspomamljen, zgrabio sam njene noge, kolena joj sa ramenima spojio, izdigao se i u nju, raspuklu kao kajsija, zabijao svoje meso, brzo, divlje, sve brze i brže, bez igrica mešanja, bez ikakvog cifranja, samo unutra – napolje, unutra – napolje. A moj kurac  je kIizao i klizao, dirao samo dno njene pice, zabijao se u nju, cepao je i rastezao, bivao stezan mleven…. 0, Bože, gde je ta mala ranije bila?

I, naravno, ta situacija, mlado meso ispod mene, fantastično njeno reagovanje, sve je to uticalo – osetio sam kad mi je iz prstiju na nogama i iz malog mozga istovremeno krenulo, pa sam načinio jos nekoliko grčevitih naleta, zabio se u nju i ukocio, u magičnom trenutku, treptaj oka pre nego sto je iz mene pokuljala sperma.

Urlikao sam, svu je slomio stegao u zagrljaju, a ona je otegnuto vrisnula, sama počevši da plovi božanskim sferama orgazma. lz mene je liptalo, Dunav je jurio, kvasio joj utrobu, zalivao grlić materice, mešao se sa njenim nabujalim rekama sokova…

PROČITAJTE JOŠ: GLEDALA SAM KAKO MI DEČKO CEPA KOZMETIČARKU: Morala sam da se trljam, tako ju je dobro odradio da su njeni sokovi bili na sve strane

A dvadesetak minuta kasnije, kad smo se povratili, kad smo cigarete zapalili, kad je ona, zadovoljena i sva raznežena, mazila bradavice na mojim grudima, ja sam počeo misliti o tome da se nisam smeo istresti u nju. Jebi ga, mlada je, možda pojma nema o kontracepciji…

No, kao da mi je misli pročitala, ona je sama ršsila moje strahove. Poljubila me je u pupak rekla;

-Čuj, ne moramo paziti, ja sam se zaštitila… i, da znaš, bilo je fantastično…

Došlo mi je da podvrisnem. Ipak nisam. Samo sam sačekao da dovršimo cigarete, a onda sam započeo igru iz početka…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad