0°C

Beograd

Photo: Youtube/Printscreen

Izvor: Happy BSC

OSETIH KAKO MI RASTE I POSTAJE TVRD: Zgrabio sam je za bujne grudi i sterao joj svoj nabrekli...

Golden Rose ad

Taj smo dan, bukvalno proveli u krevetu. Ne znam koliko sam puta ulazio i svršavao u to prelepo, mače trudeći se da joj pokažem što sve može dati i dobiti. Mali ju je bol sputavao, ali nije odustajala, bila je tvrdoglava i uporna u želji da mi dokaže svoju ženskost. Najviše je volela da joj ga steram zguza, jer ju je tada najmanje bolelo, pa smo u toj pozi i zaspali. Začudo, do buđenja mi nije ispao iz nje kao da je u njoj našao svoju luku. Sutradan smo nastavili u istom ritmu utvrđujući naučeno i isprobavajući novo.Tek predveče smo se spremili i otišli pred moju kći. Ona je oduševljeno pričala svoje doživljaje, pa nije primećivala ništa neobično kod svoje prijateljice koja je sijala onim sjajem tek pojebane žene.

PROČITAJTE JOŠ:  IZNENADA KOD KOMŠINICE: Moji prsti su već obrađivali njenu vrelu mačkicu dok je strastveno uzdisala...

Mada smo naravno i mi vodili računa o tome da se ništa ne primeti. Sledećih nekoliko noći Marina mi je stalno dolazila u sobu gde smo provodili burne i vatrene sate. Više nisam bio siguran da moja kćerka ne zna da joj karam drugaricu, jer su pojedine noći znale biti vrlo bučne, a jednom prilikom dok je Marina bila zauzeta lizanjem i grickanjem moje nabrekle kurčine učinilo mi se da nas kroz poluotvorena vrata netko posmatra. Tih nedelju dana bilo nam je prelepo, ali smo bili svesni da ovo nema budućnosti, osim zadovoljstva u može biti novim posetama.

Kada su odlazile, oprostio sam se sa “svojim curicama”, a kada sam nazvao da vidim jesu li stigle, kći mi, vragolasto rekla kako je njena “prijateljica” oduševljena sa mnom i da svima priča kako si bio dobar i gostoljubiv. Te večeri nisam nameravao izlaziti. Ležeći u krevetu mislio sam na Marinu. Pred očima mi je bilo njeno prekrasno mlado telo, i prelepi pogled. Razmišljajući, osetih kako mi kurac raste. Pogladih ga rukom i shvatih da se neće lako smiriti. Odavno se nisam samozadovoljavao pa to nisam hteo učiniti ni sada, mada je njena pica bila dobra inspiracija. Nazvah Mariju, jednu poznanicu koja je bila stalna rezerva, jedna od onih pica koje se same nude. Kada smo se sastali, bez mnogo priča smo završili u krevetu. Ja sam mislio na Marinu i svojski derao Mariju. Njoj moj trud nije promakao te je zaključila da su me deca okupirala i da nisam imao vremena za zadovoljnje svojih potreba. Na to sam se samo slatko nasmejao, naguzio je, ćapio za bujne sise i sterao joj svoj nabrekli, nauljeni kurac u usku vrelu picu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad