0°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

GLEDALA SAM GA ODOZGO U RUCI KAKO RASTE: Želela sam da osetim njegov veliki u sebi, ispunio me je celu...

Golden Rose ad

Vraćamo se kasno iz grada. Dok ja vozim ti zavlačiš ruku kroz moj šlic i igraš se sa njim. Vadiš ga i navlačiš ga. Govorim ti da sačekaš da stignemo kući ali ne slušas. Dolazimo ispred,parkiram se i počinjemo da se strasno ljubimo. Sve vreme si ga drkala i skoro da sam blizu da završim. Zavlačim ti ruku ispod minića i skidam ti tangice i bacam na zadnje sedište. Počinjem da se igram sa njom. Samo je trljam,tvoja pičkica je tako mokra,tako miriše na opasan sex. Stiskaš ga jako,počinjem da stenjem i puštas ga otvaraš vrata i kažeš mi "stigli smo". Izlaziš,krećem za tobom. Nisam ga vratio unutra,samo sam ogrnuo kaput. Ulazimo u zgradu i dok idemo uz stepenice,hvatam te od pozadi i zadižem minić,guram ga među butine i hvatam te za sise.

PROČITAJTE JOŠ:  LUDILO NA KUHINJSKOM STOLU: Zavukao je ruku haljinu i iznenadio se! Bila sam više nego vlažna!

Počinjem da ga trljam,stežes ga nogama. Ali se odupireš i nastavljaš dalje. Dolaziš do vrata,pokušavaš da otključaš al taman da gurneš ključ ja te hvatam od pozadi i ispada ti ključ. Saginješ se da ga dohvatiš i u tom trenutku ti ga gurnem do kraja. Samo si jauknula i uspravila se sa rečenicom "da li si normalan?" Počinjem da te jebem jako,dok te nabijam z'guza pokušavaš da otključaš vrata. Uspevaš i ulazimo zajedno unutra. Zatvaram vrata podižem te,nogama me obuhvatiš oko struka i navučem te na kurac dok si pribijena uz vrata.

Počinjem silovito da te jebem. Jako,vrištiš,čupaš me,dišeš duboko. Zatim te nosim kroz stan do kuhinje. Stavljam na sto ali te okrenem i naguzim. Kažem ti da sačekaš da imam iznenađenje za tebe. Odlazim do sobe i vraćam se. Vraćam se sa kanapom i vežem ti jednu nogu za jednu nogaru od stola drugu za drugu. Savijem te preko stola i vežem ti ruke. Prilazim od pozadi i spuštam se,ljubim te po guzi,po preponama. Prelazim po preponama jezikom ali nju ne diram. Dolazim do tvoje glave i dajem ti da mi sisaš prst. A zatim taj prst ti nabijem odjednom u čmar. jauknula si,jebem te u guzu sa prstom. Zatim vadim prst i jezikom počinjem da ti obrađujem čmar dok prstićima samo trljam tvoju vrelu pičkicu. Iz nje sve curi i sliva se niz nogu. Jako si ovlažila. Spuštam se i jezikom skupljam sve što curi. Ustajem i prislonim glavić na nju. Ne pomeram se samo ga držim na njoj. Počinješ da pomeraš kukove kako bi se trljala po kurcu. Dišeš duboko i tražiš mi da te jebem da ti ga nabijem do kraja. Guram glavić lagano,pa ga zadržim malo unutra. Stenješ,glasna si,želiš ga celog. Zatim ga vadim i vraćam samo glavić tako par puta. Onda ga izvadim i gurnem ti ga u guzu do kraja. Vrištiš,počinjem da te jebem jako,dok ti širim i skupljam guzove sve jače te nabijam. I ja sam jako blizu da završim. Vadim ga iz guze i zabijam ti ga u pičkicu. Uzdahnula si jako duboko,jedva si dočekala da ga osetiš celog. Jebem te jako,jaja udaraju u tvoju vrelu pičkicu. Jebem te silovito. Glasni smo si počinješ da svršavaš,grčiš se. Sve curi zi tvoje pičkice. Nabijam te jače vrištiš i onda počinjem da te punim,da svršam u tebe. Jako glasno,ležem preko tebe i dišemo duboko zajedno...još u tebi čekam da se spusti dok iz tvoje pičkice sve curi niz nogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad