7°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

EVA JE BILA NEZASITA BOGINJA! Tražila je da je ludački ližem!

Golden Rose ad

Bila je visoka, vitka, lepo graĐena. Imala je plavu kosu, okrugle dojke, kao sočne jabuke, bele ruke, plavkaste oči i glatku kožu. Muški rod se palio na nju iz prvog cuga. Govorila je tiho, kao da se plaši, ali plašljivica nije bila. Na jednoj privatnoj žurci, čiji je domaćin bio Filip, sin direktora neke privatne firme, pojavila se iznenada. Mnogi su voleli Evu, želeli da je drže u naručju, imaju u svom stanu, pokažu drugima.

PROČITAJTE JOŠ: Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto....

Kad se društvance ponapijalo, Filip je pokušao da je zgrabi u zagrljaj, ali ona se vešto izvukla i otrčala u kupatilo. Kada se vratila, imala je šta i da vidi: grupnjak je uveliko počeo. Dečko koji ju je doveo jebao je neku crnku na tepihu: mačkica mu nabacila noge oko vrata i stegla ga tako da nije mogao ni da mrdne, sem da tuca ribicu.

Jedan krupan mornar uhvatio je plavušu kratke kose, nasadio je na svoj kurac, pa su se zajedno ljuljali u ritmu neke ludačke muzike, hodajući po sobi. Dva muškarca, slični kao jaje jajetu, obrađivali su neku manekenku bez sisa. Jedan joj je zabio kurac u usta, a drugi lizao pičić, pa su onda menjali mesta …

Pogledom je tražila domaćina, ali u ovoj sobi u kojoj je većina stenjala, nije ga bilo. Eva je uzela flašu nekog pića i pošla na sprat, da proveri gornju atmosferu. Slika je bila slična. Tri devojke su ležale na krevetu, ljubeći se i nadražujući svoje čari velikim veštačkim falusom. Na podu je ležao jedan golišavac, a preko njega nekakva rasna mačka sa sisama kao lubenice. Gospodin ju je tucao odozdo, a pomagala su mu jos dvojica, sisajući dojke ove gospoje. Eva pređe u drugu prostoriju koja je bila u polumraku. Čim je zakoračila, vrata su se zatvorila, a svetlo ugasilo.

– Sviđa ti se ovde – upitao je muški glas iz ugla.

– Pomalo je čudno – reče Eva, a muškarac, potpuno go, priskoči i poljubi je u usta. Eva ne reče ništa, gucnu malo pića, pa sede na krevet koji je bio ispod prozora. – A tebi? Zar se tebi dopadaju ovakve jebačine – upita, gledajući golog muskarca koji nije znao sta da radi sa rukama. Uhvatila ga je za ruku i pokazala mu da je raskopča.

Cipele su same spale, onda čarape sa halterima, pa haljinica. Na kraju i brushalter i svileni mini slip. Onda je ponovo gucnula malo pića, pa glasno rekla Filipu:

– A sada, dečko moj zbunjeni, hoću da me ližeš, i to svuda, svuda! Filip, kao da nije dobro čuo, ali ubrzo je shvatio, kada je Eva legla na krevet i pokazala prstom na svoje okrugle, neobično čvrste sise.

– Požuri, sva gorim! Liži me, brzo Filipe! To si hteo, zar ne?

Da, to sam hteo čim sam to ugledao. Zapravo, prvo sam hteo da ti pomilujem kosu, poljubim vrat, a onda da ti obradujem sise. Tako si izazovna! No znam kako ću moći da izdržim, vidiš da sam ukrućen kao komad drveta – pričao je Filip dok je pipao vrhove njenih dojki.

– Lagano dečko, nemoj da eksplodiraš pre vremena. Uostalom, zašto ti ja to govorim, kad ti sve to znaš. Čujem da si povalio deset cura i tri žene, što znači, znaš da tucaš, znaš da zadovoljiš žensku, zar ne – reče mu Eva, milujući svoj stomak i vruće između nogu.

PROČITAJTE JOŠ:  POČEO JE DA MU SE KRUTI, A ONA SE NABIJALA SVE JAČE: Buđenje moje pohotne ženice

– Hajde, šta čekaš?

Filip leže jos bliže njoj, uhvati joj obe jabuke, pa poče da liže najpre razrez između sisa, pa celu dojku, da bi završio na bradavici. Prvo je ljubio levu, manju sisu, a onda desnu. Eva je uživala, milovala je svoju picu, a onda prešla na Filipov falus.

– Je li ti dobro? Je li ti lepo? Gde sada? – šaputao Je Filip. 

– Još,  još ! Najpre dobro ožeži po dojkama. To vole i devojke i cure, i udate i raspustenice. Prvo po sisama, a onda idi dalje.

Filip zgrabi onu flašu, pa prosu piće po Evinom telu, od vrata, preko grudi, do stomaka i butina. Isplazi jezik, pa počne da je liže ka sredini njenog vitkog tela. Onda se malo pridiže, raširi joj noge i pogleda je.

– Sise, samo sise liži, grickaj ih, grickaj bradavice – naredi Eva, pa ga uhvati za kurčinu i poče da drka lagano, tek da oseti komadinu u svojoj levoj šaci.

Posle desetak minuta, Filip pređe na zategnutu kozu tela, stomak, ruke, butine, a onda se spusti ka butinama. Liz je u stvari započeo od ušne resice, preko vrata, bradavica, pupka i stomaka, do pičke. Hteo je da joj prstima rastvori venericu, ali Eva ga uhivati za kosu i vrati na vrele sise.

– Filipe, dečko, samo jezikom, razumeš, jezikom! Poslušao je kao đače, mada je bio stariji nekoliko godina. Lizao je sve u krug, oko cele dojke, da bi završio na vrhu ljubičaste bradavice koja se ukrutila kao pampur.

– Joj, što je ovo lepo, samo tako nastavi dečko. Ali sada ubrzaj! Levu, pa desnu, molim te – govorila je Eva držeći mu krupnu, sada već gotovo plavu kurčinu.

– To me pali, da znaš!

PROČITAJTE JOŠ:  BILA SAM STRAŠNO NAPALJENA: Molila sam ga da me rasturi dok sam gubila razum od požude

– Mala, neću moći još mnogo da izdržim. Moraću da te jebom, da uteram ovu batinu u tvoju rupicu. Hoćeš li da to učinim – upita Filip, balaveći jezikom po njenoj koži, mokroj od pljuvačke i pića.

– Ne još, ne sada. Samo me liži – odgovorila mu je i okrenula se na stranu, tako da su mu sada na raspolaganju bila leđa, ramena, guzovi, butine, pa i pičić.

– Sada mi mesi sise, to valjda voliš !? Filip je opet poslušao. Jezik, dug i crven, usmerio je na vrat, leđa, okrugle i slatke guzove, a kada je dosao do pičkice, umesto jezika gurnu prst. Eva glasno zastenja, pa podiže levu nogu tako da je mogao da se zavuče između butina i da liže crvenu i mokru rupu. Stegla ga je jako butinama, tako da je samo jezik mogao da radi.

Pogodio je pravo u vec nabujali klitoris. Kurac je počeo da mu balavi i ispušta sluz. On joj razgrnu butine i još dublje zavuče jezik. Iznenada je stao, jer mu je „pošlo“. Pridigao se, okrenuo Evu i seo joj na stomak. Stavio joj je kurac među sise i pustio sebi na volju. Penis, krut i kriv, počeo je da jakim mlazevima sipa spermu po njenom vratu i sisama. Eva je ćutala, okrećući glavu levo dosno, a Filip se držao za njene dojke, trzajući se u ritmu mlaza. Znala je da jebozovni dasa, jebač na rečima, neće moći da izdrži ni ovu lekciju sa njenim dojkama, a kamo li da je tuca dugo i pošteno. Malo se pridigla, uhvatila omlitavelu kurčinu sa dva prsta i iscedila ostatak sperme u svoje gaćice. Filip je stenjao, držeći se za muda.

Eva ustade i ode u kupatilo. Kada se vratila, Filipa više nije bilo u sobi. Na krevetu je sedeo neki crnokosi mladić, sa flašom u ruci.

– Eva, ti si super riba. Ja bih, ja bih … -zamucao je.

PROČITAJTE JOŠ:  DIVLJA I BEZOBRAZNA U KREVETU: Želela je da ga oseti celog, uvijala se i skakala kao pomahnitala...

Eva je ćutala. Očešljala je kosu, sela na krevet, onako gola i još uvek popaljena.

– Dečko, hoću da me ližeš, da me ližeš samo ovde – reče, uhvati ga za kosu i povuče sebi među noge. Crvenkasta rupa se sama otvorila, a napaljeni mladić odmah ispruži jezik …

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad