7°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

ZUBARKA SVETLANA GA LIZALA KAO LIZALICU: Gurnuo sam joj svoj nabrekli tvrdi alat u mirisnu mačkicu - zajecala je!

Golden Rose ad

Morao sam kod zubara, znate, hoće nekad da zaboli..... svašta nešto. Ali ono što mi se dogodilo sa zubarkom, dugo ću pamtiti. Zubarka Svetlana bila je predivna … uviek doterana, zračila je senzualnošću i seksepilom … često sam maštajući drkao na nju. 

Seks sa njom...uh... maštao sam o tome. A vi kao ne biste? Onako utegnuta u belom, pa na onoj zubarskoj stolici... Želeo sam da joj gurnem batinu u otvorena usta, da malo ja izigravam zubara njoj.

Bela suknjica do iznad kolena uz te predivne dugačke noge, na koje su navučene crne sitno-mrežaste čarape…uvek sam se pitao šta se skriva iza te odeće, dok sam sedeo na stolici, a ona obavljala sitna telefonska ćaskanja. U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao različite scenarije u kojima je divljački jebem … a i kurac mi se tada redovno dizao … uviek sam se pitao primećuje li čudne aktivnosti u mojim boksericama. Nisam ni slutio u što će se to veče pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, izrazito zelenih očiju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tela i to sve spakovano u 35-togodišnji paketić.

PROČITAJTE JOŠ:  TRPAO SAM DRUGARICU NA ADI: Lizali smo se i kresali na sred plaže

Ja nisam mogao verovati što se događa, napokon ostajemo sami. Prislonila se uz sto s moje desne strane tako da je grudima dodirivala moj torzo (a to je redovno radila … obožavam kad se žene koriste svim svojim adutima) te čačkajući malo po zubima proveravajući nepotrebno …. reče kako neće dopustiti da tako besposleno sedim u ove kasne sate …. (ja sam samo posmatrao kako se odvija ovaj scenario, a ovaj put u režiji Svetlane – plavuše u belom). Videla je, moj zadivljeni tupi pogled i veselo se nasmejala … zatim je otišla iz ordinacije i vratila se za tili čas, te zaključavši vrata reče kako smo izgleda ostali sami večeras. Kad sam čuo škljocaj vrata shvatio sam da je vrag odneo šalu i odlučio prepustiti se toj igrici. – Ja izgleda, puno pričam, kaže Svetlana – Ma ne, nikako, razgovor uglavnom opušta situaciju, zar ne … (rekoh primetivši otkopčanih par dugmbića na svilenoj bluzi) I počelo se odvijati …

Gracioznim hodom prišla mi je s prednje strane, zaustavljajući se uz prozor, prekrstivši ruke, okrenula se prema meni, izbacivši mrežastu “crnu” nogu prema napred i tapkajući po podu prosmatrala me je studiozno. Bila je prekrasna, grudi su joj se skupile zbog prekrštenih ruku … izazivala me je i ja sam ludeo. Prišla mi je i počela otkopčavati kaiš, sve vreme ne skidajući pogleda s mojih očiju a pantalone mi je svukla zajedno s gaćama – E sad .. progovori … da vidimo šta tu skrivaš – a on izleteo spreman …. Uuuuuh … promrmlja nežnim glasom koji je bio simpatičan i božanstven … vreme je da obradim ovaj menjač. – Morate ga prvo zaraditi, draga doktorice … rekoh i nogama je privučem k sebi i poljubim strasno skinuvši joj bluzu provlačeći ruke kroz crni čipkasti grudnjak izvlačim joj sise i ližem bradavice … – Ti si veoma nevaljao dečak …. reče i odgurne me natrag u stolicu.

PROČITAJTE JOŠ:  DO'VATIO SAM KOMŠINICU I OPASNO SE IGRAO NJENIM IGRAČKAMA: Obožava da glođe moju debelu batinu i tako me je strasno dovela do ludila

Ona je opet preuzela uzde i spustila se onome što je i naumila … prevukla je kožicu preko glavića nekoliko puta i počela ga pušiti, lizati okretno i znalački …. ližući od korena kurca prema vrhu, placajući jezikom i sisajući ga kao lizalicu …. svršio sam joj ravno u usta trzajući se i slušajući njeno mumljanje … pogledala me blago otvorenih usta dok prevrće spermu po jeziku … pa proguta … smejući se. 

Povučem je k sebi i polegnem na sto i ljubim po telu, vratu, ližući bradavice, gladim je svojim glatkim rukama po unutrašnjoj strani leđa, spuštam se i ja sve niže i niže …. svlačim joj suknju , a pičkica izletela skroz glatka, sva vlažna i spremna za obradu – guram svoj jezik duboko, nalazim klitić, nadražujem ga a sokovi samo teku… moja doktorica se izvijala i jecala od uzbuđenja … bila je spremna za jebačinu, no nisam joj ga hteo dati još iako je stenjala i tražilaaa da joj ga zakucam.

U tim trenucima želeo sam da doživi hiljade malih orgazama, počela se tresti i duboko dahtati … osetio sam nalet sluzi i soka – pičkica joj je mirisala i bila je jebeno slatka …. svršila je, ali htela je još – daj mi ga, daj mi ga … daaj …. molila je … Uzeo sam svoj nabrekli tvrdi alat u ruke igrajući se s glavićem po ulazu u vaginu … te sam prodro polagano u nju kako bi se kanal prilagodio debljini – ona je počela stenjati i progovorila je kroz zube kako je debeo i kako takvog još nije probala …. Lagano sam je nabijao a ona se rukama učvrstila o ručke stolca i čvrsto se opirala mojim nabijanjima …. podrhtavala je od užitka. Ulazio sam sve dublje i prepustio se naboju … celo joj se telo počelo grčiti … svrši u mene vikala je – pijem pilule, želim osetiti kako tvoja vruća sperma štrca u meni i razliva mi se niz noge…. Ja sam se samo nabijao u tu najjebeniju pičku koju sam probao u životu … Uzdisali smo sve jače … mišići njene slatke pičkice sve su me više stiskali … kraj je bio blizu. Svršili smo oznojeni, uzdihani i ujedinjeni …. koja jebačina vikala je sva zadovoljna.

PROČITAJTE JOŠ: LEA JE BILA RIBA "DO BOLA": Mahnito sam je lizao dok je stenjala pod mojim jezikom

Iscrpljen odmaknuh se od nje i oslonih o prozor, gledajući taj prizor nasuprot sebi … bila je neverovatna – dirala se po pičkici prstima i lizala sokove i spermu pa se s onim crnim mrežastim nogama spretno spustila sa stolca i krenula prema meni spuštajući se na kolena. Bez riječi mi uze kurac u usta te ga obliza gledajući me ravno u oči dok je jednom rukom još uvek mazila svoju još nabubrenu pičkicu i prste pune našeg nektara oblizivala zajedno s mojim kurcem. Popaljen time okrenuh je i zguza joj uvalih jezik duboko u picu sisajući te sokove i jebajući je jezikom – još je više sva zadovoljna izbacila guzu unazad raširivši još više noge … tražila je još … primih je za bokove i ubacih nabrekli kurac nabijajući je snažno – stenjala je i vrištala … vukao sam je za kosu i nabijao ejakulirajući u nju opet. Svršili smo zajedno ko neke jebene srodne duše … legli smo na hladne pločice u ordinaciji i smejali se, gledajući se …

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad