0°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Happy BSC

MOJ VATRENI CRNOGORAC ME JE POŠTENO ODRADIO: Nikada me niko nije tako dobro polizao

Golden Rose ad

 Ovo se  dogodilo kada sam raskinula sa dugogodišnjim  dečkom. Voleli smo se i sve je bilo ok uključujući i sex, ipak nismo bili jedno za drugo. Prolazili su meseci i ništa mi se nije dešavalo. Priželjkivala sam da imam neku seks varijantu, ali ništa od tog. Mada s obzirom da je prošla sezona odmora malo je bilo verovatno da ću u gradu sa svim mojim obavezama doživeti tako nešto.

Toga dana na poslu mi je vreme užasno sporo prolazilo s obzirom da nije bilo gužve.  Imala sam mnogo vremena i odlučila da zavirim na čet. Odmah sam baš na njega nabasala, preslatkog Crnogorca. Da naglasim da nisam osoba koja nesto puno četuje sa nepoznatima. Razmenili smo par rečenica čisto da se upoznamo rekao ja da je par godina stariji od mene.

PROČITAJTE JOŠ:  Bila je VRELA i LEPLJIVA, a ja sam je lizao tako glatku dok ona nije ŽIVOTINJSKI nasrnula na mene! Žestoko sam je odradio dok je MOJA ŽENA SVE GLEDALA

Postepeno smo uključili u razgovor sex i stav o vezama za jednu noć. Rekla sam da naravno nemam nista protiv i da ne mogu da podnesem da neko nešto od tih kombinacije očekuje kada se zna čemu one služe u tom momentu. Rekao je da ima klimavu vezu da je ona iz njegovog grada uzeće se uskoro jer su zajedno vec oko 10godin.Naravno ispricala sam mu svoju situaciju..i pošto je razgovor išao tako opušteno kao da se već dugo znamo rekla sam da želim da ga vidim odmah posle posla. Nađemo što pre i da će biti nezaboravno.

 Posle posla sam krenula da se nađemo. Odmah sam ga prepoznala još je lepše izgledao u prirodi. Samo primetila sam dok smo pili kafu u kafiću i pričali o nekim uopštenim stvarima da je stidljiv da se preznojava ima vecu frku od mene. Gotovo bojažljivo me je pozvao da odem kod njega.

Kada smo ušli u njegov stan tek tada sam osetila strah i frku. Zaboga u šta se ja uvaljujem šta će biti sad. Primetio je da sam nervozna da hodam gore dole kao luda i predlozio da igramo pikado. Malo sam se opustila iskulirala i poželela što pre prelaz na akciju sto je usledilo vrlo brzo.

PROČITAJTE JOŠ:  Čvršće sam ga uhvatila u dlan i snažno je protrljala...“Kako si dobra! Celog ćeš me isisati!”

Ljubio me je vlažnim pohotnim poljupcima skidajući me. Ložilo ga je što sam bila skroz gola na njegovom trosedu. Lizao mi je bradavice ali ruku na srce nije bio neki maher u tome ali kada se spustio do moje netaknute muškom rukom pice.... Kada je počeo oralno da me obrađuje vrištala sam, batrgala se mešajući kukovima nabijajući mu glavu sve dublje. Lizao je iskusno.  Predobro,  ma najbolji lizač koga sam ikad imala. Drugi put sam svršila, bio je sam ulepljen u faci od mojih sokova ali mu na pamet nije padalo da se skine i pređe na drugi deo priče.  Kada se skinuo imala sam šta i da vidim.  Debeli,  ali ne tako dugačak komad među njegovim nogama, odokativno mi se svideo.

Čim sam počela da mu pušim on me je odgurnuo i rekao da neće odmah da svrši. Najpre smo se tucali u misionarskoj pozi što je njega beskrajno lozilo, a meni ta poza spada u najmanje omiljene. Prekidao je nabijanje s vremena na vreme da me poliž.

-Uf,  divno nije nimalo gadljiv to je super.Onda sam ja bila gore jer ako ista volim a to je da jašem i nabijam se onoliko koliko ja hoću i kojim tempom hoću. BIla sam baš jebozovna, mešala  sam kukovima,  vrtela guzom, drkala klitoris istovremeno.

PROČITAJTE JOŠ:  MAZIO SAM NJENE CICE:Nabijala se sve jače i jače na mog mačora!

Radila sam to i licem prema njemu i okrenuta guzom sto ga je beskrajno ložilo. Na moju veliku žalost svršio je u kondom i nije me zapljusnula njegova topla sperma po licu ustima. Kakav vatromet, a onda je usledio povratak u realnost. 

Posle mi je rekao tužnim glasom da mu je žao što je oprevario curu. 

-A ja? rekla sam po malo razočarano.

Rekao mi je da ona od sutra dolazi da živi kod njega da se više verovatno nikada nećemo videti. Mirno sam to prihvatila ipak bilo je suviše dobro da bi potrajalo. 

Nestao je sa tog sajta gde smo se upoznali ispostovala sam njegov stav nisam ga jurila. Ubrzo sam se pomirila sa dečkom. Sex nam posle pauze postao jos strastveniji još bolji,  ali to je već neka druga priča koja će trajati za razliku od ove.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad