-2°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

ISKUSTVO IZ BRAKA PRENEO JE NA MENE Upala sam u klopku, osećala sam njegovo seme kako ubrizgava u moju utrobu

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam želela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. 

Već sam ga neko vreme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov venčani prsten blistao je kao podsetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je upitao:

- Da li biste proveli sa mnom sutrašnji dan?

PROČITAJTE OBAVEZNO

KORONA PRESEK: Preminula jedna osoba u Srbiji, na respiratorima više od 20 pacijenata!

MONIKA JE DANAS SVEDOČILA: Pogledajte šta je rekla o Malčanskom berberinu

OVO SU ZVEZDINI RIVALI Crveno-beli na Belgijance, Nemce i Čehe u Ligi Evrope (VIDEO)

Upravo beskrajno zainteresirana, teško sam mogla da zadržim mir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla da poverujem da me zaista pitao to što me je pitao. 

- Može - odgovorila sam totalno nevinim tonom. 

Gledala sam kako se zagledao u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudela sam da osetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati da pričeka.

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu i nisam mogla da zaspim. Nisam nikako mogla da ga izbijem iz glave. Tražio je da se nađemo na parkingu supermarketa. Nisam znala gde ćemo ići odate i ta tajna dodatno je pojačavala moju žudnju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kupki. Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namestila se pod mlazom vode. Pomerala sam se gore-dole, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mom telu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on posmatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sedela u kolima na parkingu, čekajući da se pojavi, počela sam da se pitam šta ja to zapravo radim. Zašto sam sada ovde? Konačno, on je oženjen. Od toga ne mogu očekivati ništa ozbiljno. Znala sam i da ima decu, ali ustvari, kad se sve sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u kancelariju da želim da budem s njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, birajući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, setila sam se zašto sam ovde. Bio je božanstven i želela sam ga. Upitala sam ga:

- Gde ćemo sada?

OVO MORATE ZNATI

OSTVARUJE DEČAČKI SAN: Aleksandar Vučić krenuo na Visoku sportsku školu strukovnih studija

MORA DA SE SMANJI RIZIK: Otkriveno šta NATO radi u Srbiji!

DANAS HAOS U BEOGRADU: Izbegavajte ove pravce zbog GUŽVE, i naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

- Kod mene kući - odgovorio je sa smeškom.

Zaista, nameravao je da me odvede svojoj kući i spremi mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je srećno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće. Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što bi tek trebalo usledi. Usnama sam prihvatila njegov jezik i počela nežno da ga sisam. Kese s namirnicama pale su na pod trenutak pee nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik;. Jasno sam mogla da osetiti njegov kurac kako se pomiče i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljno se povlačeći, rekla sam:

- Šta je s tim jelom koje si mi obećao?

Nasmejao se, pa me upitao:

- Ti to ozbiljno? - podigao je kesu s poda i krenuo prema kuhinji.

Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla:

- Tvoja žena ima stila za dekoraciju.

U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupatilu, u želji da se malo osvežim. Po delićima razgovora koje sam mogla da čujem shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me posmatra kako stojim pred velikim ogledalom, češljajući kosu. Još uvek razgovarajući, prišao mi je i počeo da otkopčava moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo prstima da mi zaigrano steže bradavice.

- Volim te, dušo. Ćao.

Više nisam ni primećivala da još uvek razgovara na telefonu. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko napaljena da nisam mislila na telefon, njegovu porodicu, pa niti na hranu. Otkopčala sam mu pantalone i izvadila njegov raskošni kurac na svetlo dana. Nežno me povukao da kleknem na kolena i približio kurac mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Pomerao se napred-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem ukusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge. Rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor.

- Ovlažila si. Vreme je da se pobrinem za tebe - rekao je.

Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i spustio me na krevet. Počeo je da me ljubi, pazeći da ne propusti bilo koji delić mog tela.

- Da li ti iko pokazao kako se sama možeš najbolje maziti? - upitao me.

Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam nečujno. Nastavio je:

- Vidiš, trebamo da uzmemo tvoj prst i počnemo njime da crtamo daleko izvan tvoje vagine široke krugove. To moramo raditi jaaaako sporo i nežno, ocrtavajući pune krugove, pomerajući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo pun krug.

Prstom je počeo pokazuje kako bi to trebalo da radi, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i pre nego što je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna da eksplodiram u klimaksu, a tada je odjednom stao.

- Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još - progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.

Prineo je lice mojm klitorisu i počeo da liže sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na čaršav, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da je nameravao da me na taj način muči. A radio je to tako dobro. 

- A sad mi pokaži što si naučila. 

Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula napred, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao. 

- Da li sam dobra? - upitala sam.

- Jesi, ali ne poput mene - odgovorio je, uhvativši me otpozadi i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Kurac mu je bio toliko krut i tvrd da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet. Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svetu. Znoj je tekao našim telima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i naneo ga na moj stomak. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želela zauvek da zadržim. Odvezao me je nazad na parking. Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želela sam da znan:

- Kada ću te opet videti?

- Ubrzo - rekao je gotovo odsutno.

Sledećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrisala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas.

- Dobro jutro - rekao je.

Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio onde. Bez dodatnih reči, spustio je zatvorenu fasciklu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila:

- Ono što možeš da uradiš svojim usnama izluđuje me. Tvoje oči, lice, telo, strčeće bradavice i mesnata pička ne izlaze mi iz glave. Možemo li da se sretnemo posle posla?

Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila u zagrljaj oženjenom muškarcu. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila fasciklu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovoj ruci. Kad sam se uverila da nas niko ne posmatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim pantalonama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevne sobe. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimerku i njenog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam ih posmatrati. Još je nikad nisam videla potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, delimično je prekrivala njene savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog stomak do gustog grmlja među njenim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegove grudi, a zatim se sagnula prema napred, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Obema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom uhvatio je za guzicu, drugom nameštajući čvrsti kurac za ulazak. Uhvatio je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se pribojala da će slomiti vrat. Nastavila je glasno da stenje dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam da odem pre nego se osveste i primete me. Istoga trenutka kad sam izašla iz zgrade, pojavio se i čovek kojeg sam očekivala.

- Ne možemo unutra - rekla sam razočarano.

- Nemoj mi samo reći da je to zato što neko već vodi ljubav u tvome stanu?!

- Pa, moglo bi se reći da ima neke veze s time - odgovorila sam.

I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao skladište.

- Hm, i ovo je nešto - prokomentarisao je.

Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pored njega.

- Predivna si - progovorio je.

Njegovi prsti dotakli su moje usne, nežno je prstima pratio prstima njihove ivice. Nisam mogla to mirno da izdržin. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, palila ga jezikom.

- Sećaš se, zadnji put kad smo se videli, stegla si mi jaja pre odlaska. Da li imaš šta protiv da nastaviš gde si stala? - rekao je.

Raskopčao je pantalone i pojavio se njegov već okamenjeni kurac. U radosnom iščekivanju počela sam da se skidam. Gledao je pun žudnje. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i prinela mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Popela sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju unutrašnjost dok mi je pritom žestoko sisao bradavice. Čvrsto sam stezala njegov kurac svojim butinama. Ritmički se pomerao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim da osetim svoje sokove kako mi se slivaju niz butine. Istovremeno, dok je zabijao svoj debeli kurac u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu.

- Zadovoljava li te ovo? - upitao me.

Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla da odgovorim. Osećala sam njegovo seme kako ubrizgava u mene, a tada je ritam počeo da splašnjava.

- Zaljubljujem se u tebe - prišapnula sam mu.

Pogledao me rekla bih tužno i odgovorio:

- Znam.

Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovek kojem sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo je da me oblači. Bez reči, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju.

- Mislim da moramo napraviti pauzu u viđanju - rekao je.

Prihvatio me za ruku i pokrio njome svoje grudi na mestu gde sam jasno mogla da osetim otkucaje njegovog srca.

- I ja se zaljubljujem u tebe - rekao je.

Završio je sa mojim oblačenjem i nežno me poljubio u sam vrh glave.

- Ne smemo ovako da nastavimo - bile su poslednje reči koje mi je uputio.

Ostala sam da sedim na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu, barem za sada. Nadam se ne i predugo.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad