-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MOJ NEŽNI PENZIONER Osetila sam ga potpuno u sebi, grčila sam se a onda je eksplodirao

Doručkovala sam i upravo sam ispijala svoju nesicu kad je zazvonio telefon. Ne volim kad me se ranije ujutro smeta i pomalo ljutito sam podigla slušalicu. Javio se ženski glas. Isprva nisam znala što bih rekla, cima li me to neko? 

- Nemam vremena za šale - prosiktala sam.

Nakon što me je žena nekoliko puta uveravala da ovo nije lažnjak, dogovorili smo se za sastanak. Kad sam spustila slušalicu, morala sam najprije srediti misli. Žena je bila upravnica staračkog doma i rekla je da u domu ima neke starije osobe koje bi želele moje usluge. To mi se nekako činilo čudnim. Da li bi me neki dedica stvarno hteo pojebati? Svašta mi se motalo po glavi. U tri sata bih se trebala naći s njom u domu kako bi mi ona objasnila o čemu se radi. Pa, pomislila sam, ajmo da vidimo što je to, od razgovora nikom nije pala dlaka s glave.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ O SASTANKU SA NACIONALNIM KONVENTOM: Tri važne stvari!

HOROR U SRBIJI! Sedam dana JEO MRTVOG OCA, komšije prijavile tek juče?!

Premijerka sutra na komemoraciji u Jajincima

Bila sam prilično uzbuđena i nisam mogla da dočekam da krenem. Kako ne bi odmah bilo vidljivo iz koje sam branše obukla sam neupadljivi, pristojni, kostim. Odvezla sam se u 3.30 jer nisam nikako htela da kasnim. Javila sam se na recepciji i recepcionerka je pozvala upravnika, koja je došla nakon par minuta i povela me u svoju kancelariju.

Rekla mi je da su neki njeni štićenici izrazili želju da se sretnu samnom, da se tu ne bi nužno radilo samo o seksualnom odnosu već bi se zadovoljili i erotskim dodirivanjem, maženjem i sličnim stvarima. Sve bi bilo anonimno i dobro plaćeno i s te strane bila bih sigurna. Rekla sam joj da je moja tarifa za jedan sat 120 evra i da sumnjam da neki penzioner sebi to može da priušti, našto mi je ona odgovorila da su štićenici njene ustanove imućni i da im to neće predstavljati problem. Rekla sam joj da. Ova me je informacija razveselila i bila sam sve sigurnija da ću rado posećivati njene štićenike što sam joj i potvrdila. 

- Drago mi je - odgovorila je.- Možemo odmah da dogovorimo sastanak jer već imam nekoga ko želi da Vas sretne. 

Dogovorili smo se. Još malo iznenađena, otišala sam kući i jedva sam mogla da poverujem u ono što se upravo dogodilo. Sutra bih trebalo tamo da se nacrtam, pa sam odlučila ranije da odem u krevet. Kad sam se ujutro probudila, samo sam o tome mislila. Što bi me tamo moglo da me čeka? Sve bi trebalo biti vrlo anonimno i odlučila sam da obučem suknju i lepu bluzu. Osim toga uzela sam i neseser, u koji sam spremila pomagala, poput vibratora.

Dobro pripremljena, odvezla sam u starački dom. Dočekala me je upravnica i rekla mi da sačekam na kauču kod recepcije i nekoga je nazvala. Rekla mi je da tu pričekam i da će neko doći po mene. Sela sam na kauč i čekala. Nisam dugo čekala da se preda mnom pojavi visok, zgodan stariji čovjek. Kratko smo se pozdravili, a onda me odveo u svoju sobu. Bila sam zapanjena. Ništa ovde nije podsećalo na dom za penzionere, više je izgledalo kao vrlo luksuzan hotel. Zaključao je vrata i ostali smo sami. Počeo je lagano da me dodiruje po telu, otkapčajući mi pritom dugmiće na bluzi.

- Znaš, otkad mi je umrla supruga nisam imao nijednu ženu, ali moje telo čezne za ljubavlju - rekao mi je. 

Moj grudnjak je pao na pod. Jednom rukom se poigravao s mojim bradavicama, s drugom mi je vrlo vešto svukao suknju: 

- Vidim da nisi zaboravio kako se to radi, super si - odgovorila sam. 

SVE O KORONI

SAOPŠTENO IZ BELE KUĆE: Poznato koji lek je dat Trampu zbog koronavirusa

BEOGRAD JE ŽARIŠTE KORONE: Policija i inspektori kreću u kontrole, a ova mesta su na udaru

DOMOVI ZDRAVLJA PUNI: Veća navala se tek očekuje

TATJANA GOLIKOVA O BORBI PROTIV PANDEMIJE: Rusija trenira pse koji mogu da nanjuše koronu

Skinuo se, a ja sam se, za to vreme, legla na njegov krevet, s gaćicama na sebi. Ne gubeći vreme legao je pored mene. Milovao me je po telu i to me je palilo. Opustila sam se, jezikom je obrađivao moje bradavice i rukom posegnuo za mojim međunožjem. Osetio je koliko sam vlažna i spremna. Skinuo mi je gaćice. Gnječio mi grudi vrtio bradavice među prstima.

Disanje mi je postalo teže. Spustio se po meni dole niže i gurnuo glavu među moje butine. Osetila sam kako njegov jezik razdvaja moje usmine, traži moju rupicu, ulazi u nju, izlazi i ide do mog klitića, ljubi ga, cucla, liže, osećam žmarce po telu, hvatam ga glavu i pritišćem na sebe. Njegov jezi palaca po meni, šamara me, osećam uzbuđenje koje dolazi.

Potpuno se posvetio mom klitorisu, liže ga, osećam vrućinu, mačkica mi se grči, dišem isprekidano. On oseća sve što se događa i uz lizanje klitorisa gura mi prste u mačkicu i jebe me prstima

Dolaze mi talasi užitka, grčim se, uvijam, stenjem, režim, guram mu glavu na seber i svršavam u ludom grču. On se penje na mene, uzimam njegov kurac u ruku. Osećam sam kako postaje tvrd dok prevlačim kožicu preko glavića. Raširila sam noge. Njegova je ruka milovala moje stidne usne. Zastenjala sam kada je ponovo rukom dodirnuo moj klitoris, sve je curilo iz mene. Čvrsto me pritisnuo na sebe. Njegov kurac je skliznuo u moju pičkicu. Zatvorila sam oči. Moj penzioner je bio tako nežan. Osetila sam ga potpunog u sebi, jebao me je prvo polako, uživajući u svakom ulazu u mene, ljubeći me istovremeno po grudima. Šaputao je:

- Kako je lepo jebati, predivno, želim da osetim svaki delić tvoje pičke na mom kurcu. 

Polako je pojačavao ritam i snagu uboda, prodirući sve dublje i dublje u mene, ja sam se privijala uz njega vrteći guzom i kukovima ukrug, pojačavajući dodir s njim. Nabijao me je sve jača i jače, disala sam sve teže i teže, isprekidano, ostajući i bez daha, osećala sam kako mi se pička grči oko njega, a i on je sve teže disao. Osetila sam da bi mogli zajedno da svršimo, što se je na kraju i dogodilo. Ne događa mi se često da svršim s klijentom, puno puta i odglumim svršavanje, ali je ovaj puta to bilo stvarno i uistinu sam uživala s njim. Nakon toga smo ležali još neko vreme jedan do drugoga razmenjujući nežnosti. 

- Dušo, moram sada da te ostavim - šapnula sam mu u uvo. 

Pokazao je razumevanje. 

- Bilo je jako lepo s tobom - odgovorio je. 

Zatim je uzeo torbicu i utisnuo mi u ruku tristo evra. 

- Molim te, uzmi, sve štima - rekao je.

- Ali bilo su samo dva sata - rekla sam iskreno.- Dobro si obavila svoj posao i za dobar posao trebaš da dobiješ i dobru platu.

SVE O SPORTU

VIDI SE VELIKA GREŠKA: Glas protiv organizatora Rolan Garosa (FOTO)

ACO PETROVIĆ JASAN: Zvezda je platila Ciboni da bi igrala Evroligu!

SRBIN NAPRAVIO POMETNJU: Trener ne može ništa da uradi

Bila sam zbunjena i zahvalila sam mu se nekoliko puta. 

- Bilo je jako lepo s tobom - rekla sam dok sam se oblačila. 

- Hoćeš li češće da dolaziš k meni? - upitao me. 

- Naravno i biće mi drago kad me opet pozoveš. 

- Što radiš sve - pitao me dalje. 

- Ispunjavam svaku tvoj želju - rekla sam. 

U razgovoru se ispostavilo da i on voli sekse na otvorenom, a takođe i da voli iznenađenja. Začudilo me se da čovek u tim godinama još uvek može toliko da se napali i uzbudi, da uživa u telesnoj ljubavi. 

- Slatkice moja, novac za mene ne igra nikakvu ulogu, imam ga dovoljno, a nemam nikoga kome bih ga ostavio u nasledstvo - poverio mi se.

- Ti si moj divni, napaljeni pastuv i veselim se sledećem susret - rekla sam. 

Poljubio me je u obraz i otišla sam. Shvatila sam da je čovek pravi kavaljer koji samo želi još malo nežnosti i zabave u svom životu. Čoveku njegovih kvaliteta nisam trebala da glumim i bila sam već sad napeta čekajući šta će se dogoditi kod sledećeg susreta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad