-2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

Skakala je po meni do ranih jutarnjih sati i uspela da me naterati na još vrhunca!

Rad na velikom kruzeru ima svojih mana i prednosti. Velika prednost je definitivno plata, a mane su uglavnom prekovremeni rad i umor, kao i konstantna neispavanost. Nakon što sam godinu dana radio na velikom kruzeru na Karibima, odlučio sam se za ove manje na rekama. I nisam pogrešio. Manja plata nije bilo nešto što bi me odbilo, ali svakih 40 dana kući me privuklo. A i ona...

Tetijana je bila Ukrajinki duge crne kose i zelenih očiju, bujnih sisa (5), i dugih nogu koje su bile okrunjene okruglom guzom. Radila je kao konobarica i bila je duplo mlađa od mene. Rekao bi neko "može ti i kćera biti", ali bila je ta neka hemija između nas. I potrefila se ista rotacija, odnosno vreme na brodu i odmor. Od početka se prema meni ponašala super blisko, pa čak i intimno, a kako sam ja od one stare škole tako sam znao ponešto ruskog i mogli smo da razgovaramo iako je službeni jezik bio engleski. Malo po malo sve smo bili prisniji i jedno veče nakon oproštajne večere za goste koju je organizovala posada, ostalo se malo duže i pilo i nekako je sve išlo ka onome što se desilo.

OVO MORATE ZNATI

Đoković pobedio na Rolan Graosu!

Od 5. oktobra STARTUJE NOVA PROCEDURA u JAVNOM PREVOZU: Ako se ne poštuju mere SLEDE DRAKONSKE KAZNE!

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Ženu pokosio vozač koji je poznaje

DOKTORI OTKRILI TRAMPOVO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo da li je na kiseoniku!

Tetijana je nakon par pića sela meni u krilo i sve se nešto meškoljila, smejala se glasno šalama, obgrlila me oko vrata i moj kurac je počeo lagano da se budi, te je uskoro postalo tesno za mojih 20 santimetara vrelog mesa u mojim gaćama. Naravno da ga je osetila, pa me samo pogledala i šapnula na uvo:

– Volela bih ga celog.

Naravno da sam znao šta misli, a onda kad se ustala i krenula u kabinu samo sam prekrstio noge da kolege ne vide moju erekciju, te pričekao desetak minuta, pa rekao da i ja idem jer je sutra radni dan, a kuhinja nikad ne spava. Ispraćen sam izjavama na račun mojih godina, ali bez zamerke, jer su moje misli bile već među njenim nogama. Uskoro sam bio ispred njene kabine i samo sam tiho otvorio vrata i brzo ih zaključao za sobom. Znao sam da je sama od juče u kabini jer je koleginica ostala u Kelnu kod rodbine na par dana. Ležala je potpuno gola na krevetu, a moje oči su klizile sa njenog nasmešenog lica niz bujne grudi i vitkog tela do raširenih nogu i njene obrijane pičke. Prstom je lagano klizila po klitorisu i malo bi ga gurnula u rupicu, a ja sam kao lud skidao sve sa sebe i uskoro sam uzdignuta kurca prilazio njoj.

– Priđi – rekla je mazno na onom njenom seksi ruskom.

PROČITAJTE I OVO

ANASTASIJA PRVI PUT OBJAVILA SNIMAK SA DEČKOM ĐORĐEM : Evo kako uživaju!

NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: Da li ste na spisku?

OBROK KOME SE RADUJU DECA: Pileći bataci u sosu

Prišao sam i poljubio je dok je ona rukom hvatala moj kurac i nežno ga milovala dok su naši jezici istraživali jedan drugoga. Osećao sam kako mi se stvaraju kapljice na glavić, a nisam jebao već jako dugo jer kad sam bio kod kuće žena nije bila od volje i imala je menstruaciju. A onda ne želi nikog blizu sebe.

Prva pomisao je bila da ću svršiti jako prerano, ali je Tetijana to oterala podizanjem u sedeći položaj i moj je napeti kurac nestao u njenim toplim i nežnim ustima. Znao sam da joj nisam nikako prvi, jer me do ekstaze dovela već nakon par minuta i ubrzo sam mlazeve vrele sperme praznio duboko u njena usta ili čak i direktno u grlo. Gutala ju je sa takvom strašću kao kad žednom daš hladne vode. Nastavila je da mi ga puši i lagano drka da ne padne i onda se natrag legla na krevet.

Odmah sam se prebacio između njenih nogu i počeo da joj ljubim i ližem velike usmine, a onda se prebacio na klitoris. Samo je zajecala nežno, a kad sam joj gurnuo dva prsta u dobrano namočenu pičku samo je uzdahnula i još jače raširila noge. Lizao sam je i ljubio, te jebao prstima nekih desetak minuta dok nije doživela prvi orgazam te večeri. Ustao sam i otišao do novčanika i iskopao kondom, a njen tihi: 

– Njet.

Malo sam se zbunio, ali njen poziv je bio očigledan. Slegnuo sam ramenima i smestio se između njenih nogu i polako ugurao kurac u njenu pičku. Uzdah zadovoljstva je bio očigledan. Počeo sam ju jebati polako, ali želja za njenim tijelom je bila prevelika, pa je to uskoro bila bitka u ringu gde sam se ja zabijao u njemu pičku do jaja, a ona je samo stenjala, zabijala svoje nokte u moja leđa i svršavala. Oh, bože kako je samo curilo iz nje.

Krevet je bio mokar od našeg znoja i njenih sokova kojima je njena pička bila natopljena. Konačno sam i ja nakon dobrih pola sata ponovo svršio, a ovaj put sam punio njenu pičku svojom užarenom spermom. Zabio sam ga do kraja i nisam se pomerao, kao da me uočila, a ona je prigušeno stenjala na moje uvo.

– Nadam se ima toga još – tiho je upitala, a ja sam se samo slabašno osmehnuo i kliznuo sa nje legavši na krevet.

Ona se brzo prebacila na mene i sad je njena pička bila na mojem licu, a moj opušteni kurac u njenim ustima dok su jaja trpila njene nokte koji su ih grebli. Lizao sam njenu pičku natopljenu našim pomešanim sokovima i malo mi je bio čudan ukus sopstvene sperme, ali nisam ništa rekao. Nakon dosta vremena je digla moj kurac i samo se nabila na njega. Skakala je po meni do ranih jutarnjih sati i uspela da me naterati na još dva moja orgazma, ne znam kako, ali eto. U kuhinju sam došao kao zombi i jedva sam radio. Ona se pojavila sva nasmejana i kao da je spavala celu noć, uvalila mi jezik i otišla da radi.

Narednih nekoliko noći smo provodili u njenoj kabini i jebali se kao zečevi, pa moram priznati da sam odahnuo kad joj je cimerka došla. U tih par dana sam izgubio 5 kilograma, ali i shvatio koliko mogu dugo u krevetu. Sad više nisam na brodu, ali sam sa Tetijanom u kontaktu i dok nas ponovo sudbina ne spoji biti ćemo on line i imati seks preko skajpa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad