5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

MISICA NA REDALJCI Mršavica je primila jednog, ali su došla još dvojica, pa kamiondžija

Golden Rose ad

Alooo... Treba ti prevoz?

Mladić zalizane svetle kose pokušao je da nadglasam saobraćaj uz galamu kroz prozor svog crvenog "mercedes" kupea.

- Hejjj! Može, super! - vratila je mobilni telefon, s kojeg ionako nije znala koga da nazove, nazad u torbicu i posrćući krenula prema njemu. 

Parking kluba iz kojeg je treštao turbo folk bio je pun rupa. Tri ujutro, počela je lagana kiša, a on, videlo se u mraku, zapalio je cigaretu i zavalio se dublje u sic. Malo se mučila s otvaranjem, dugi nokti su zapinjali, tako da joj je vrata otvorio iznutra kada mu je palo na pamet da bi devojka mogla da napravi nekakvu štetu na laku. Čak se nisu ni poznavali. Lana mu je bila poznata poput i većine devojaka s gradske scene tek kao pizda koju je neko jebao - ili prijateljev prijatelj ili je bila prijateljica od žene koja je prošli petak pušila nekom iz njegovog društva. Takve kombinacije. Za ljude koji se nikad nisu formalno upoznali, čak niti razmenili nijednu reč, ponašali su se neuobičajeno prisno.

- Gde idemo? - ispitivački je očima plazio po njoj dok je vezivala pojas.

- Da ti budem iskrena, nemam pojma! - još se drala zbog glasne muzike u klubu. 

Umesto daljnje razrade tog pitanja ugnezdila se u sedište, visoko prekrstila noge, a zatim kao slučajno raširila jaknu ispod koje su se nazirale male, nespretno operisane sisice napravljene u ordinaciji doktora kojeg je njen, već bivši, mogao da priušti. Roko se držao preterano zrelo za svoju dvadeset i koju godinu. Očev poslovan uspeh, bolje rečeno novac, davao mu je to samopouzdanje.

PROČITAJTE JOŠ

NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Automobil probio ogradu i prevrnuo se, vozač POVREĐEN!

DANAS SLAVIMO SVETU TEKLU: Praznik kada se ženama OSTVARUJU ŽELJE

KRVAVI INCIDENT NA BANOVOM BRDU: Upali u kuću poznanika, on ih izbo NOŽEM?!

Nije on bio ništa posebno zgodan, iako je tako kotirao dok bi se gledalo u automobila koji je vozio. Predugo lice, ružan nos, kratka tanka usta, pegav, a ipak je "bio sličan Bekamu". Nije se bavio nikakvim sportom. Po prirodi mlohavo građen, izgledao je pristojno samo u jaknama postavljenih ramena. Ali, ništa od toga nije bilo važno. U krugu u kome se kretao o njemu se razmišljalo kao sinu tajkuna Krakića, mladiću sa podebljim dosijeom prebrzih vožnji u pijanom stanju i ponekim "fizičkim napadom", kako su pod tatinim pritiskom klasifikovane pa izbrisane prijave silovanja maloletnih frizerki i prodavačica, klinkica koje su isto prihvatile "prevoz", a nisu bile voljne da plate kartu.

- Nemaš pojma, ha? - za njega je to bio otvoren poziv na prvi zamračeni parking, al Lana je imala potrebu da se otvori.

- Ma znaš šta… Nije mi se ni izlazilo večeras.

- A ti si sad s Fahrom?

- Bila!

- Mhh - izbacio je dim. 

Lana je bila izvan sebe, jer ne samo da ju je taj Fahro povredio, već je kod njega i živela zadnjih par meseci. Sve su joj stvari bile u stanu u kome je on jebao drugu, tako da je nakon početnog talasa ljutnje shvatila kako i nema previše izbora. U Beograd je došla zbog nekakvog takmičenja lepote na kome je osvojila treće mesto, potom se prebacila na neuspešno studiranje, a od povremenih modnih revija uštedila je tačno 400 evra. Možda dovoljno za autobusku kartu u rodni grad, al ništa više. Poješće govno, osim ako možda večeras nešto ne napravi sa Krakićem, pa je on preuzme. Oči su joj se napunile suzama.

- I tako, baš je morao da jebe tu droglju a bio je sa tobom? - nije mogao da izdrži a da se ne smeje.

- Da! Otključam, uđem, oni na kauču… Ma joj…

- I onda?

- Ma nemam… Stvarno ne bi sad.

- O joj, pa reci, jebote!

- A šta, jahala ga je! Rekao mi je "šta si očekivala, njene su bolje ispale" - počela je histerično da plače.

- Hahahahahah! Nemoj da blaviš! - Krakić mlađi je uživao. 

Fahro je upravo dobio bodove u njegovim očima, a i napravio je mentalnu belešku da mora i on pojebati tu Ivkošičku, inače, bivšu mis Beograda, ako se dobro sećao.

- … Uhvatio je za sise i pokazivao mi ih! Kad sam ga pitala kolike, rekao je da samo malo, a onda ide da jebe ovu koja mu je uvalila litru silikona, i to mi još pokazuje! Smejali su mi se dok je mešala na njemu!

- Hahaha! Pa kako ćeš sad kući? Oćeš da ja idem prvi, da pozvonim da vidim da li su svršili, ako te uopššte hoće nazad?

Koliko god ovo bizarno zvučalo, njegova ponuda bila je vrlo velikodušna, i imala je smisla. Mora negde da prenoći, a biće lakše ako neko drugi pita njenog dečka da li sme da spava u svom donedavnom krevetu ili se u njega već uselila druga. Sisatija. Kod Roka ne može, on živi u vili s roditeljima, a sigurno me neće voditi kući. Jedino rešenje upravo je ponudio.

- Nemam pojma. Ništa ne znam.

- Hoćeš li onda da voziš?

- Pa može. Gde?

- Idemo na autoput.

U glavi joj je bila samo jedna reč - motel. Bar će nekako ubiti noć, sutra će razgovarati s prijateljicama, možda se neka nečeg seti, ali čisto je sumnjala.

Još je više podigla minić, tako da joj se samostojeće čarape koje su se već skroz videle potpuno dođu do izražaja, i da on snimi i ivice gaćica. Onaj kod pičkice

Put je bio prazna, a noć turobna. Ni sneg ni kiša ni led, a zima. Prljava zima. Prolazili su kroz industrijsku zonu grada. Stiskala je zube gledajući trgovačke centre u kojima, kako stvari stoje, više ne može kupiti ni tampone. Kada su joj stavljali lentu bila je sigurna da će se, i to vrlo skoro, udati za nekog ko je vlasnik jedne od tih zgradurina, ali vreme je prolazilo a ona je prelazila iz ruke u ruku muškaraca koji su je u podstanarsku garsonijeru koju je delila s još dve devojke, vraćali s lažnim dizajnerskim torbicama i kojom polnom boleštinom, i to je bilo jedino što će ikada deliti s njihovim ženama. Bankovne račune nikad. Kad je počela da radi na lokalnoj televiziji kao hostesa zapazio ju je Fahro, mladi biznismen egzotičnog porekla. Čak se i ta priča s njim izlizala pre nego što je mislila. Jednom mu je predložila da bi mogli u Sloveniju što je brzo odbio. 

Kasnije je prisluškivala razgovor u kome se ispostavilo da je onaj "ferari" koji vozi njen dečko ukraden u Italiji, i da zato ne sme da prelazi granicu. Osim toga, on je imao zabranu ulaska u Europsku uniju. Preko svega toga je prešla, čak ju je na neki način i uzbuđivalo. Objasnila si je da pravi frajeri voze takve automobile jer su sjebali sistem, a ne zato što nemaju novaca za novi, polovni, jebote ne ukraden "ferari". Čak ni činjenica da joj svo vreme veze Fahro zvan "ferari" nije kupio ništa osim tih sisica, nije joj otvorila oči. Pa ni to što je i njena operacija besplatno sređena kod doktora kojeg je ovaj zelenašio. Ipak se nadala da će je oženiti iako je on već u braku s devojkom koju su mu roditelji doveli iz rodnog sela u Makedoniji. Već je imao petoro dece i pola živeo kod njih, ali to nije ozbiljno shvatala obzirom da ta njegova žena i nije govorila srpski. Barem je tako čula. Tužno, ali ne kao ovo što joj se večeras desilo. Čim su skrenuli na obilaznicu Roko je pojačao muziku. Instinktivno se još dublje zavalila i raširila noge.

Pod svetlima koja su munjevito prolazila nazirali su joj se čuperci u gaćicama. Snažno je uhvatio volan i nagazio do daske. Kako se kazaljka na brzinomeru pomerala, tako su joj se ukrućivale bradavice

Dečko je ludački gledao malo na put, malo na nju, iskušavajući teoriju po ko zna koji put. Kad se kazaljka zaustavi na 280, biće skroz mokra. Lana je žmirila lagano otvorenih usana. Nije htela da ga ometa, a i u glavi joj je bilo previše misli - kako će sve ovo završiti? Možda bi bilo najbolje da se sad lepo ubiju. Neku bolju ideju nije imala. Pogledala ga je kroz trepavice tek kad je osetila da usporava.

- Kako je bilo?

- Ništa. Divim se prirodi - koncentrisano je tražio odmorište.

Sada je išao samo 150 km/h, ali ispred benzinske pumpe podigla se policijske palica.

- Pičku materinu, koji me kurac jebeš - Roko se zaustavio uz cviljenje guma. 

Smrdeo je na viski i koka-kolu, a upravo je taj narodnjački hit odzvanjao iz "mercedesa".

- Dobro veće. Vozačku i saobraćajnu - trebalo je proći nekoliko momenata da službeno lice oseti zadah alkohola.

Krakić je bahato zakolutao očima.

- Vozilo je Vaše?

- Firma - cmoknuo je.

- KRAKEX? - policajac je čitao podatke pod svetlom baterijske lampe.

- Da.

- To je Vaše poduzeće?

- Tatino - teškom mukom je procedio nakon kraće pauze. 

Jedva je čekao dan kada će on zasesti u očevu fotelju i voditi posao. Za početak je razmišljao o "lambordžiniju" zbog kojeg je letos pobegao od kuće kada je otac rekao "ne". Onda je dobio "nercedes" od kojeg ga je bilo sramota i zbog kojeg je žestoko mrzeo oca jer ga je tako uvredio svog jedinca. Lanu je uzbuđivalo što će je uskoro jebati sin moćnog čoveka. Koliki je tatin uticaj uskoro će videti, i to joj je još više ovlažilo gaćice.

- Udahnite i dunite.

Naduvao je dva promila. To je njegovog oca koštalo 300 evra. U retrovizoru je gledala kako policajci dele plen, a Roko je psovao u sebi razmišljajući kako je za taj novac mogao u "Šeraton" da naruči bolju kurvu od ove. Kad su već bili tamo odlučio je da napuni benzin, a Lana je unutra kupila novi nedeljnik i gumene bombone. Njene slike objavljene su na nekoliko stranica u modnom editorijalu s temom skijanja. Pozirala je u raznim varijantama, a uz slike objavljena je i kratka crtica u kojoj je slagala kako ona skija isključivo u Švajcarskoj, iako u životu nije stala na skije, niti bila van granica. Novinarka je napisala i kako je poznatu manekenku na snimanje doveo "verenik u ferariju", pa je sve zajedno zvučalo istinito.

Momci na kasi su je ili prepoznali ili su se jednostavno došaptavali zbog prizora polugole devojke i tipa zamagljenog pogleda koji je upravo ušao da plati gorivo za takav auto. Ona se među policama kretala kao po modnoj pisti, postavila je Roku nekoliko pitanja u vezi potrošnje "nercedesa", koliko brzo ide i koliko košta, da ne bi bilo zabune u kojim kolima je došla, ako slučajno nisu primetili, ali on joj nije odgovarao. Kad je rešio račun očevom službenom karticom izašao je napolje a da se nije ni okrenuo da vidi ide li ona za njim.

Ubacio je u brzinu i nakon kraćeg razmišljanja, naglo skrenuo iza pumpe. Jedan od muškaraca izvirio je na zadnja vrata i gledao ih, tako da je uz pičkaranje premestio auto na sam kraj parkinga, pored plavih prenosnih WC-a. Kao da se sam i sprema da piša, počeo je da raskopčava šlic i ne obraćajući pažnju na devojku pored sebe.

- E čekaj, pogle - zaustavila mu je ruku koju je već namestio u položaj povlačenja zatvarača.

- Šta? - blenuo je.

- Ovo sam ja! - otvorila je novine na njegovom krilu nadajući se da će joj deonice sad dovoljno skočiti da je odvede makar u motel.

- A jel? - malo je pogledao nju, malo slike. 

- Ne bi nikad rekao. Hahaha… Fotošop… Jebote, zar su sve te žene po novinama uživo krševi? - iz njegovog glasa nestalo je lažne pristojnosti, nekakvog kolegijalnog tona kojim razgovaraju ljudi istih godina i sklonosti kojim joj se obraćao kad je tek ušla u auto. 

Šta joj je preostalo? Ne pada mu na pamet da je siluje, daće ona sama. Može da se pokupi i na pumpu, al isto bi joj bilo i da ode u jedan od TOI toalet pred njima. Tamo je ništa ne čeka i oboje su to znali.

- Aj skidaj se, spava mi se.

Uhvatila se za sako.

- Kako ćemo tu?

- Kako kako ćemo tu?

- Pa da se jebemo?

- Jebemo? Hahaha! Nećemo se jebati, maco. Malo ćeš mi ga drkati, a ja ću ti malo maziti pičkicu. Koje mrtvo jebanje - sagnuo je glavu među noge. 

Povraćalo mu se od alkohola ali je ipak hteo da svrši večeras. Lana nije znala što da misli o ovome. Jel je neće jer mu je jadna i ružna, ili se boji da mu se na nju ne diže? Možda zbog Fahre? 

- Da skinem samo tangice ili sve?

- Izvadi sisu i gaće pomeri u stranu, al tako da mi ne sediš s golim dupetom na sedošte. Teško se čisti.

Nije podizao glavu, samo je skrenuo pogled prema njenim tankim manekenskim nogicama, i tada mu je za oko zapele novine pod njenim stopalima i Lanin osmeh na naslovnoj stranici. Možda će je ipak pojebati, kad je već u novinama, onako iz fore. Sve mu je to bilo muka. Ne namerava da se još jedno veče zajebava s njom, nikakvo nalaženje ne dolazi u obzir, ne da mu se ni da je vozi sad do motela, hladno je da je guzi na haubi, a u kabini em nema mesta, em ne želi da je prlja s izlučevinama od ove.

Napustio je prezahtevne misli i zavalio se. Lana je to shvatila kao poziv. Prvo je, kako joj je naredio, pomerila gaćice u stranu, a onda izvadila sise i počela da mu dugim veštačkim drlja po šlicu. Krakićev kurac bio je tužno mekan. Ni dignut ni spušten, kao slomljen u sredini razlio joj se po dlanu kojeg je mahnito pomerala gore-dole. Povremeno je spuštala glavu i lickala ga po glaviću, ali nije se bog zna šta dešavalo. Mladić se navalio na nju, ljubio je po vratu, sam je sebe pokušao da uzbudi seksi uzdisajima. Jednom rukom joj je gnječio sisu a drugom opipavao pičku. Kad se malo ukrutio, dečko je izvadio kurton iz jakne.

- Stavi mi ga.

- Čekaj da ti se još digne. 

- Sad ga stavljaj - hteo je dovrši da mu se gadi da ga dira golom rukom, pogotovo liže, ali nije mu se dalo.

Lana mu je uspela da ga natakne tek kad se skroz skinula i počela da stenje uz vlažno jebanje srednjakom tako da on to vidi i napali se, što joj je polovično uspelo. Držao ga je za koren da mu ne spadne, i navalio se na nju naguženu među sedištima. Auto je bio stvarno skučen, a ona visoka, tako da joj je grubo presavio noge u kolenima da ne prlja kokpit i prislonio se gumenim vrhom na obrijanu pičku. Raščepljena preko oba sedišta držala se za naslone i najviše što je mogla izbacila je guzu prema Krakiću. Osetila je kako je nešto mlohavo lupka po nabrekloj pizdi i pokušava da uđe. Jedva joj ga je takvog pola spuštenog nagurao kojih par centimetara i počeo da se pomera. 

Talas podmazivanja ipak joj je natopio picu, i kurton je sada plivao u ženskom soku. Malom je sve teže išlo, uhvatio je jednom rukom za glavu, dlanom snažno prignječio lice prema dole, i to tako da se uplašila kako će joj iščupati nos. Sad nije imala love za još jednu operaciju ako se desi. Drugom šakom joj je rastezao levi guz do bola i sve snage se nabijao.

Svakim ubodom kurac mu je sve više očvršćivao pa su se uskoro čuli samo njeni kratki isprekidani uzdasi i šljapkanje u pički

Nakon početnog uzbuđenja maca joj je ubrzo utrnula. Roko je bio pijan, uopštee nije menjao položaj i nikako mu se nije svršavalo. Palilo ju je jedino sama situacija. Dok je većina devojaka u tom momentu razmišljala kako će iz klubova da se vrati kući, ona je imala prevoz, itekakav prevoz, ha!

- Raširi se.

- Ovako, ah, ah, ah?

- Još. I spusti desnu nogu. Ful mi zaklanjaš svetlo.

Zbunjeno je pokušala da okrene glavu da vidi o čemu se radi, ali brzo joj je otpozadi pričepio lice dlanom.

- Ne pomeraj se, jebote!

Ipak je uspela da vidi da u ruci drži mobilni i snima kako joj ulazi u telo. Zakašljao se i najmuževnijim glasom kojeg je uspeo da iskopa govorio u mikrofon. 

- Ja sam Roko Kračić i karam ko krmaču. Mala, aj se predstavi - prislonio joj je telefon uz usta, a na ekranu se pojavilo crveno lice stisnuto ispod njegovog dlana. 

Zaključio je da nije dovoljno prepoznatljiva zbog plavog pramena koji joj je skrivao oči i pomerio ga. Onda je, jednom rukom pridržavajući kurton na kurcu, podigao novine i stavio ga u kadar pored Laninog lica.

- Molim te, nemoj - slabašno je protestovala svesna da će ovo već za koji minut primiti svi njegovi prijatelji i da joj ne gine Internet karijera.

- Glupačo reci kako se zoveš i ko si!

- Ah, ah, ah… Bar mi pusti glavu!

Malo je oslabio pritisak, a ona je napućila usne i počela da "zavodi kameru".

- Ja sam… Auhhh! Lakše! - nabio je do kraja tako da zaskvići na filmiću. 

- Ja sam Mis Lana Miras, manekenka i TV voditeljka… ah ah ah!

- I ko te kara…?

- Rookoooo… Krakić, ah, ah, ah…

- Dobra si! - pljesnuo ju je po dupetu i nastavio fokusirati devojčin šupak u koji je uvlačio dršku spravice za struganje leda. 

Odložio je mobilni tek kad se začulo pipkanje, potvrdni signal nekoliko poslanih poruka. Devojka je pokušala da se pomeri, guzica je sve više bolela od snažnih ritmičkih udaraca. Kurac mu je napokon očvrsnuo i protego se u njoj do bolnih i tankih dvadeset centimetara, ali kako ju je jednom rukom snažno držao za dupe, a drugom joj pritiskao lice, morala je da ugrize donju usnu i pretrpiti dok ljubavnik ne svrši.

Stiskala ga je pičkicom da ga dodatno izludi i onako na mestu trzala se gore dole. Jebao ju je u potpunoj tišini koju su prekidale samo povremene SMS poruke

Mladić nije čitao SMS poruke koje su mu stizale, ali po izrazu lica mu se videlo da zna sadržaj, baš kao i kada se uopšte nije iznenadio automobilu koji se uz cviljenje guma parkirao skroz do njegove mečke. Lana je uspaničeno zirkala, i dalje stisnuta na sedište, očekujući senku policajca na prozoru, ali bili su to Rokovi prijatelji. Dva niža crnokosa mladića u kožnim jaknama izgledali su previše slično da ne bi bili braća, a mlađi je sasvim sigurno, usprkos kurčetivom držanju bio debelo maloletan. Verovatno je baš zbog potrebe da se dokaže pred drugima bio i najagresivniji.

Krakić nije prestajao da je trpa kad su otvorili suvozačkeva vrata, samo ih je nervozno lupio nazad, opsovao i pokazao rukom znak da se strpe sekundu. Ovaj kome se obratio sa "Čebo", izvadio je mobilni i uz glasan smeh snimao akciju unutra. Roko je tako jako nabijao da se auto baš komično tresao, hteo je što pre da svrši u Lanu čija je pička tako nabrekla da se žarko crvenilo mesa jasno videlo i u mraku auto kabine. Roko se izvio da što bolje vidi kako ulazi u nju. Kurton koji mu se srolao do pola i kojeg je za koju sekundu napunio spermom. Onda ga je skinuo i iscedio joj spermu po kosi, opet snimivši kratki filmić.

Misica se pokušala nazad da se smesti na sedište, ali vrata su se opet otvorila i ona dvojica su je ščepala za guzicu i izvukla do pola napolje. Tačno koliko je trebalo da je zajašu. Lana se počela histerično da se brani, ali Roko joj je odvalio šamar da se smiri.

- Šta je sad? Pustićeš malo momcima, jesi me čula?!

Pogledala ga je očima mutnim od suza, a on joj je u usta uvalio dve šarene tablete koje je spremno progutala iako nije imala pojma o čemu se radi.

- E nema džaba, maco - Čebo ju je par puta pljesnuo po pičkici dok je otkopčavao šlic i širio noge da ima bolji oslonac dok jebe. 

Jednom rukom držao se za krov, a drugom čvrsto stiskao Laninu malu manekensku guzicu da mu se ne pomera dok zvekeće.

- A šta sam ja to dobila od vas?! - droga joj je već plela jezik.

- I više od drugih žena! - sva trojica su prasnula u smeh.

Tip ju je jebao kratko i duboko svršivši za manje od minut. Iza njega isti je položaj zauzeo mlađi, i ispraznio se u nju bez prezervativa za par sekundi. Pozdravili su se s Rokom i dali mu nekakav mali paketić. Lanu niko nije ni pogledao. Prema Fahrinoj adresi vozili su u tišini. Samo je iz zvučnika tiho odzvanjao srceparajući narodnjak.

Devojka je sedela na novinama, kako joj se sperma iz pičke ne bi cedila po sedištu "mercedesa"

- Sama ideš gore?

- A ti bi pogledao?

- Pa bi. Vidiš kako sam dobar, hahaha… To je ljubav!

Uzdahnula je i pogledala u pod. 

- Pliz. 

- Ajde, zajedno ćemo.

Srce joj je lupalo kao ludo dok su se penjali na treći sprat novogradnje u kojoj je do nedavno živela. Na vratima nije bilo imena. Roko je pokucao. Napolju je svitao dan. U potpunosti nepristojno doba za posete. Bez odaziva. Još jednom.

- Sigurno je kod kuće - rekla je.

- Možda su urokani…

Ćitala je.

- Ima tu unutra kakav telefon, da nazovemo? - Krakić se umorno naslonio na zid.

- Mobilni mu je uvek na vibraciji, a liniju… Ni ne znam normalni telefon. Nije toga bilo, ja mislim.

Roko je besno šutnuo vrata i ne očekujući da su otvorena doslovno pao u hodnik. U stanu je bio mrak. Oslonio se na noge i polako krenuo napred dozivajući Fahru, ali nije bilo odaziva. Lana je uplašeno stajala kod lifta. Dok je ne pozove, neće da uđe. Plašila se. Prostoriju je obasjavao samo plavičasti odsjaja s plazme. Vazduh je bio težak od cigareta, zadaha pića i seksa. Fahret je ležao na podu na stomaku a kraj njega nekoliko devojaka, potpuno golih, u raznim položajima nesvesnog stanja. Stakleni stolić, ostaci belog, srolana novčanica. Roko je dobro poznavao situaciju. Nije baš obećavalo. Taman kad se spremao da izađe iz kupatila se pojavila još jedna devojka omotana samo peškirom. U rukama je držala muške pantalone i pretresala ih.

- Kradeš, kurvo!

Krakić joj je iščupao iz ruku novčanik.

- Nije nam platio! A pogledaj ga! 

Izvadila je 500 evra i počela da se oblači. Ostale nisu bile u stanju. 

- Marko će popizdeti!

- A vi ste Markove?

- Aha… Mislim, on nas je poslao na ovu šljaku.

Marko je bio jedan od poznatijih makroa. Uglavnom je nabavljao komade za sportiste i sumnjive biznismene poput Fahre. Nije komplikovao, nije bilo nasilja pa su za njega volele da rade i poznate sponzoruše u periodima suše.

OVO MORATE ZNATI

MINISTAR MALI NAJAVIO: Veće plate za 500.000 radnika u javnom sektoru

CRNI REKORD U BUGARSKOJ: Više od 400 novozaraženih!

VREMENSKA PROGNOZA: Umereno oblačno, mogući pljuskovi sa grmljavinom!

- A gde je on?

- Čeka dole, kad mu kažem da su se ove urokale, popizdeće! Ja moram kod nekog Japanca u "Šeraton"!

Roku je odmah palo na pamet. Uhvatio je Lanu za ruku i poveo je brzo niz stepenice. Poznavao je crni "mercedes" karavan. I sam je naručivao Markove mace. Makro je besno dunuo kada ga je video, pomislio je da i ovaj traži kurve, a njegove su baš večeras razgrabljene! Pokucao je na staklo:

- E ćao… Hahahaha… Gle, imam tu jednu maličku za tebe… Ajde, idem ja, a vi to sredite.

Obično se za nabavljanje nove daje neka lova, ali Krakiću to stvarno nije trebalo. Samo je se hteo da je se reši. Nije da je bio jako brižan, pre bi se reklo iskusan. Zadnji puta kad je ostavio očajnicu na putu, neki klošari su je izrezali i skoro je završio u zatvoru. Ako se nešto desi sa misicom, zadnja stanica nije on već Marko, a Krakić je po intuiciji osećao da je crni scenario za ovu žensku vrlo realna opcija. Devojka iz stana, Veki, inače Plejboj zečica, grubo je odgurnula kad je pokušala da sedne na suvozačevo mesto. 

- Marš nazad, kurvo!

Devojka nenavikla na prave drolje uplašeno se smestila iza Marka.

- Hoćeš da radiš? Čeka me mister u kamionu. Jedno svršavanje, ide ti 50 evra.

Kako je samo ćutala, marko je nastavio:

- Okrenućeš ih bar pet na noć, ima tu i fudbalera pa će te počastiti. Ovo je jače nego da radiš u Skupštini.

Lana je spustila pogled. Most preko Save bio je okićen božičinim svetlima. Da nije bila zima već bi se razdanilo. Ovako je bolje. Crni karavan skrenuo je prema parkingu za kamione. Čizmice su joj već bile skroz blatnjave, ali nije pomišljala na hladnoću. Dok su joj pete propadale po šljunku na kojem je na nešto izolovanijem mrestu stajao šleper bosanskih tablica nije razmišljala baš o ničemu. Možda tek u onom momentu pred kabinom kako se nikad nije penjala u kamion i da ne zna kako se to radi. Vrata su se otvorila. Okrugla glava i njegovi debeli prsti na kvaki. Bio je vrlo nizak tako da mu stopala nisu dodirivala pod.

- Stani na stepenicu, tu ti je jedna mala metalna - ovo je očigledno bio uobičajni problem.

- Nekako si mi poznata? Jes ti ona s TV-a? …Ili sam te viđo po Tuzli? - uhvatio je za bradu i okrenuo prema uličnoj lampi.

Nije ništa odgovorila, samo je drhtavom rukom spremila 100 evra u plastičnu LV torbicu, Fahrin rođendanski poklon, i pogledala prema njemu tako da ga ne vidi. Već je žestoko drkao…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad