3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PITON IZ RADNIČKOG KOMBINEZONA Uleteo je kroz prozor, počeo da me mazi...

Golden Rose ad

Još jedno jutro. Lenjo se protegnula u velikom krevetu, još topla od sna i pružila ruku prema čaši vode koja je stajala na ormariću pokraj kreveta. Krajičkom oka spazila je senku na prozoru.

Nezainteresovano je bacila pogled prema prozoru i ostala bez daha. Gledao ju je najljepši muškarac na svetu ili je šampanjac od sinoć još delovao. Prebacila je čaršav preko golog tela, a velike jedre grudi zanjihale su se dok je ustajala. Već je osetila poznato žarenje među nogama i neko manje zgodan naterao bi njenu mačkicu na reakciju, a da ne bi ovo divno muško biće. Zaboravila je da stanuje na desetom spratu i da bi trebalo da se zapita šta taj čovek radi tu.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ DOČEKAO ALBERTA II:Potpisan sporazum o saradnji, Albert II odlikovan Ordenom!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Kisić: Nova mera stupaja sutra na snagu!

BEBA HEROJ IZLAZI IZ BOLNICE: Aleksandra majka rodila pa umrla od korone

RESNIK U PANICI: Migranti OTKRIVENI u šleperu, POLICIJA NA LICU MESTA!

Mogao je da bude ili perač prozora (ne, on je bio prošle nedelje) ili pak neko iz građevinske firme koja je obnavlja njihovu zgradu. Dakle, trebalo je da sazna ko i što tu radi! Zaogrnuta čaršavom prišla je velikom prozoru i otvorila ga uz pitanja:

– Ko ste Vi i šta radite ovde? Zašto virite u moju sobu? Zar ni na desetom spratu čovek ne može da ima malo privatnosti? – i dok je zastala da uzme vazduh za sledeće pitanje oglasio se on.

– Zovem se Igor. Radim, ali ne mogu da previdim kako si lepa.

Prasnula je u smeh i rekla:

– Drago mi je, ja sam Iva – bez razmišljanja pružila mu je ruku i povukla ga sa skele u sobu. 

Čaršav je skliznuo s njenog tela i njegove ruke su krenula u istraživanje. Nežno je mazio, igrao se njenim jezikom, lizao joj je vrat i uvo... Šaputao joj nešto, što ona od uzbuđenja uopšte nije razumela. Poveo ju je, kao u plesu, prema kupatilu. Znao je raspored prostorija i snalazio se u stanu kao da je njegov. Nije prestao s nežnostima ni dok je skidao kombinezon sa sebe. Ljubio joj je grudi, čvrsto je pritisnuvši uz zid.

Vešto je skinuo ostatak robe i ostao go. Zadivljeno je posmatrala njego kurac, velik i čvrst. Ušli su u kadu ne prestajući da se dodiruju. Voda je curila po njima, a Iva je klekla i uzela njegov mokri, topli kurac u usta. Zastenjao je jer je nepogrešivo pronašla način da ga natera na uzdahe. Igrala se njegovim kurcem kao igračkom, zadivljeno gledajući kako se grči i pulsira. Volela je taj osećaj nadmoći koji se javljao u njoj. Na trenutak je zastala nasapunavši Igorov ljubavni mišić i njegova leđa. Nežno ga je masirala spuštajući ruku prema njegovim guzovima. Imao je čvrstu guzu i uživala je u dodiru, a zatim je lagano stisnula njegova jaja. Zadrhtao je i okrenuo je prema sebi.

Svidela mu se njena igra pa je i on uzeo sapun. Krenuo je od njene sveže, potpuno obrijane mačkice. Noge su joj se raširile same od sebe, već napete bradavice utrnule su od uzbuđenja dok se Iva čvrsto držala za ivicu kade. Na trenutak je pomislila da je prilično otrcano reći kako nikada pre nije osetila ništa slično pa je tu misao potisnula, ali… Bilo je zaista tako. Nije ona bila nikakvo nevinašce i zaista je uživala u seksu, ali ovo je bilo zapanjujuće dobro. Više ništa nije mislila samo se predala Igoru. Njeno telo spremno je odgovaralo na svaki njegov dodir.

Lagano joj je raširio mačkicu i prstom drkala klitoris, a zatim joj je stavio prst u topli, spremni otvor. Osetila je kako se zatvorila oko njega, a on je počeo igru lagano klizeći unutra i napolje. Sve je trajalo dugo, beskrajno dugo, barem se Ivi tako činilo. A ona je tako želela njegov kurac. Dok je tako "mučio" i dovodio do ekstaze prstom, posebno je palilo njegovo natezanje miša.

Na trenutak je prestao s igrom, pružio joj ruku i poveo je u sobu. Bacio je na krevet i gledao njeno mokro telo. Naježila se od zadovoljstva i povukla ga na sebe ljubeći ga nežno. Osetila je njegov topli kurac na ulazu u vlažnu pičkicu i na trenutak zaustavila dah, dok je polako prodirao u nju.

OVO MORATE ZNATI

ONA NE ZNA DA STANE! Nataša Bekvalac: Mislite da znate sve? Evo vam još! (GLAMUR SPECIJAL, 21.55)

Od sutra prijava kandidata za program "Moja prva plata"

POSAO IZ SNOVA! Ne treba vam fakultet, potrebno je samo OVO!

Oboje su zastenjali i zastali. Podigao ju je u sedeći položaj, ljubeći je i mazeći njen klitoris. Sedeli su jedno naspram drugog ne mičući se, samo je osetila njegovo pulsiranje u sebi. Kapi znoja mešale su se s kapima vode. Okrenuo ju je na stomak, podigao njenu guzu i lagano ušao u nju. Volela je taj položaj i osećaj da vlada njome. Ulazio je, izlazio ubrzavajući ritam. Zaustavljao se nepogrešivo, u trenutku kada više nije bila sigurna da će izdržati i da će svršiti.

Pružila je ruku ispod sebe nežno pritiskajući svoj klitoris, a zatim se okrenula na leđa šireći noge. Klečao je ispred nje crven od uzbuđenja. Ponovo je zabio svoj kurac u nju i jebao je do ludila. Uzdisali su oboje žureći prema vrhuncu. Svršavala je u talasima koji nisu prestajali, a zatim je osetila kako izvlači svoj kurac iz nje i približava ga njenim ustima. Volela je ukus sperme i spremno je otvorila usta, a on se trzajući izlio u nju. Lizala ga je dok je svršavao i zadovoljno progutala seme koje je uvek podsećala na ostrige (ili obrnuto?). Uz duboki uzdah zadovoljstva spustio se pored nje mazeći je po vlažnoj pičkici. Rukom je nežno pritiskala njegov kurac koji je još uvek ponosno stajao sjajan od sperme i njene sline.

Činilo joj se da je zadremala. Vetar je lagano njihao zavesu, a ona je bila sama u sobi. Samo su zgužvani čaršavi i nekoliko kapi sperme na jastuku bile dokaz da nije sanjala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti

Golden Rose ad